Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Rubrik saknas

Av Jessica - 28 januari 2009 11:49

Efter många samtal och lite pusslande och lite allt sånt så har vi beslutat iaf att försöka få ordning på lillkissen!!!!!!!!!! (=

Vi ska se nu när hon kräks nästa gång och kolla upp hur  mycket och lite sånt. Så under tiden ska vi pilla  och trula på med vätskeersättning och ändra hennes kost lite mera. Måste kirra en annan sorts kattmat så länge.

Eftersom att hon är så pigg och go mellan sina "attacker" så kanske det kan gå vägen iaf så vi slipper ge henne en spruta.

jag vet inte om jag kan vara så glad eller om det är så att vi skjuter upp bekymmret bara.

Vet inte alls,  men så länge hon inte tar mer skada så får vi se.

fungerar det inte så vet vi vad som händer men om det fungerar  så kommer det vara helt underbart.


Annars så kan jag berätta att jag vet inte om medicinen fungerar så underbart bra, visserligen så är han inte vaken flera timmar åt gången när han vaknar, men nu känns det lite som att han vaknar fler gånger.

men det kanske bara känns som så. vi får kanske börja sömn bok igen så att vi kan jämföra lite och så.

han gråter otroligt mycket på natten nu och det verkar som han drömmer en  massa drömmar för han gråter hysteriskt flera gånger på nätterna och det är ofta i sömnen.


idag så vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog ta linus i pulkan och gå på ica och hämta ut ett packet som har kommit åt honom. Misstänker att det är några böcker igen.

inte alltid jag kommer ihåg vad som vi har skickat efter(;

Sen när fredrik har sluta så ska vi åka och storhandla, har skrivit klart inköpslistan och gjort en matlista tills nästa söndag. och för det mesta så brukar det gå att hålla också.

brukar få byta dagar ibland bara beroende på hur fredrik jobbar och så, men så länge vi följer det är det bra iaf.

brukar vara så svårt att komma på maträtter men nu har vi gjort så här i några månader och det fungerar jätte fint för det mesta. (=

justja, på ica så måste jag köpa laktosfria beasåsen också, tänkte försöka ha kyckling och ris färdig tills fredrik kommer hem så vi kan dra och handla så fort som möjligt.


vi måste vara stenhårda på tiderna åt linus nu en månad framåt så vi ser hur det fungerar med medicinen. Vilket är lite halvtråkigt för det är inte så skoj att försöka hitta på nåt med kompisar eftersom vi måste se till att vara hemma kl 19 varje kväll så han kan få gröt då innan det är dax för bad och natten sedan.

Vet mycket väl att andra vill att vi ska komma tlil dem för de vill inte alltid åka tll oss.

men nu är det som det är och det får vara så också.


wii imorgon får jag min föräldrapenning, försäkringskassan hade lyckats göra nåt knas med mina pengar ås jag fick inge igår. Så när jag ringde och frågade vad som hade hänt, för jag tänkte att jag hade gjort nåt fel så sa de bara, men det har blviit något knas med ditt ärende, men oj, vänta så ska jag ordna så du får pengar på torsdag iaf, och hon frågade till och med om jag hade tid att vänta i telefonen för det kunde ta ett tag innan hon fick ordning och rätsida på allt.

har väl aldrig varit med att de frågar om man har tid och vänta. så jag väntade snällt och så nu är det ordnat att jag får pengarna imorgon och så påminnde hon mig att mina dagar snart var slut så de skulle skicka hem papper så fredrik kunde fylla i och ge mig lite av hans dagar.

Det var snällt tycker jag eftersom jag inte hade någon koll alls på att man måste göra sånt också. hon tyckte det var lika bra att man gör det i tid så det inte ståller till att pengarna inte kommer i tiden senare. (=


ne, nu måset jag gå och kolla om linus inte tänker vakna snart, han har ju faktiskt sovit i 2 timmar nu. (chockad).

just nu när jag skrev de där så hör jag hur han ligger och ropar maaaaaaaaamma, mamma!

bäst jag springer 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 12 april 2015 19:33


 

Av Jessica - 18 mars 2015 18:24


  Hipp hipp hurra!! Grattis på födelsedagen älskade Agnes!   ...

Av Jessica - 16 september 2014 08:53

I lördags somnade min faster in. Det är så overkligt. Jag har svårt att förstå, finaste faster. Vila i frid. <3 ...

Av Jessica - 8 september 2014 21:19

Idag somnade min farfar in. Det var på ett sätt väntat, sedan en kort tid tillbaka har han varit dålig så jag förberedde mig hela tiden för det här. Men ändå kändes det lika tungt som andra gånger när pappa ringde mig. Nu får farfar frid, han får tr...

Av Jessica - 30 augusti 2014 10:29


Den här veckan var det inge så bra start på dagis för Agnes. Hon har varit ledsen varje dag och hon har inte velat gå dit. När jag har kommit för att hämta henne så har hon sprungit till mig och vill hem direkt. Jag tror att det har blivit fel för ...

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards