Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 10 maj 2009

Av Jessica - 10 maj 2009 18:54

Idag runt 10:30 så kom jag och Fredrik på att vi skulle ut till Birsta. Vi tänkte att Linus skulle somna på väg ut så han fick flaskan i bilen och det blev inte alls som vi hade tänkt, han ville då inte sova. :P Fanns alldeles för mycket att titta på!

Så han satt och var glad och vi gick in på BC och kikade på kläder åt Fredrik och åt lilleman. Köpte två linnen och shorts på hm åt lillen och 2 solhattar på pop. Ena solhatten fick han av sin farmor så det var ju bra!

Fredrik hittade några tshirts och ett par längre shorts så det var superbra!

Sedan gick vi in på IKEA, där köpte vi handtagen och lakan åt lilleman, han spiller så mycket välling jämt så vi måste tvätta hans lakan så ofta så de hinner inte alltid torka riktigt.


Sedan åkte vi hem, men på väg hem så insåg vi att vi var hungriga så vi drog och käkade lunch, undertiden lunchen intas så kommer Fredrik på att vi skulle åka och kolla på cykel åt mig, så de gjorde vi och vi köpte en också!

Eftersom är sämst som inte har körkort så får det bli cykel, har svårt att åka bussen när de är varmt ute nämligen! Har sånna hemska svettsvallningar sen jag väntade Linus så jag pallar seriöst inte av bussen när det är varmt.

Så nu behöver det inte ta flera timmar på att jag tar mig någonstans.


Sen hem en snabb vända och packa ur bilen, hämta mamma och Sofia och drog till min Kusin, Linus gudmor Nillan. Vi fick gofika där och Linus skrämde även ihjäl katten nästan. Och Jörgen han var lite småförkyld på en söndag han (;

Förstår inte att vi alltid lyckas komma de söndagarna :P


Nu är man hemma och väntar på att middagen ska bli klar.

Nu vidare till nästa, återkommer imorgon tror jag

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards