Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 26 maj 2009

Av Jessica - 26 maj 2009 23:24

Vi sitter här och funderar på om Linus har åkt på magsjuka, han har nämligen kräkts ner hela sängen, spjälskyddet, täcket, kudden, filten och hans älskade Pelle och hela madrassen. Den går inte att använda inatt inte.

Dessutom så mitt täcke också. Drygt jobbigt. Har slängt ner allt i maskinen så det blir till att starta en maskin tvätt det första man gör imorgonbitti.


Nu har vi bäddat i ordning i resesängen brevid våran säng, bara hoppas på att det var för nåt annat. Luktar inte äckligt, luktar inte kräks eller nåt utan det är mest välling och slem som kommer upp. Men det var mycket för den där lillakroppen. Blev så mycket så han fick duscha också nu inatt.


nu blir det sängen och hoppas på att mman inte behöver vakna något inatt.

Trevligaste inlägget någonsin 

Av Jessica - 26 maj 2009 22:23

Linus hade lagt Fredriks mobil i kylskåpet idag!!! Haha han har varit så  söt som har gömt den där. Han hade även stängt dörren dit och jag hittade inte Fredriks mobil när jag skulle låna den. Så vi fick ringa till den och då hörde vi att det lät konstigt någonstans och längst nere i ett fack på dörren under en ölburk låg den. Sötpluppen min!


Linus har lekt bort min dosa till internetbanken och det är jättejobbigt, jag skulle vilja betala mina räkningar och kolla om det kommer in några pengar där snart. Men jag kan inte göra något av dem heller bara för den är borta. Förstår inte vart den kan vara, har sökt överallt förutom i Linus rum. Brukar vara där han  lägger saker han inte får använda, han har en liten hörna som han gömmer saker i så jag får söka där imorgon.


Annars då?

Jag var och klippte mig och drog en avfärgning, slingor och pejjade så där straxt över 2000 för det. Jippie vad billigt det är att göra saker man måste göra! Eller måste och måste, jo klippa sig är ett måste.

Nog om det..


Har jävla ont i huvudet och ryggen mest hela tiden. Vet inte vad jag ska göra, grymt jobbigt är det.


Var och bowlade idag också med Per. Jag är grym, jag spöade Fredrik och Per i första omgången, jag fick hela 108 poäng! Mitt rekord!! (;

Sen gick det utför, Fredrik vann andra och Per vann sista, jag kom sist i de andra två omgångarna. (;

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards