Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 16 maj 2009

Av Jessica - 16 maj 2009 22:15

Idag köpte vi blommor och åkte upp till graven och planterade nya. Blev fint, tog även ner lyktan och slängde den. Den hade blivit så ful nu under vintern så det vara lika bra att kasta och sedan får man köpa nytt i stället.

Sedan åkte vi till morbror Kjelle och grejade på  lite där. Vi var ute en sväng med katten och Linus skulle hålla kopplet och dessutom så ville han gärna slå på katten, man kan ju inte klappa försiktigt utan man måste slå allt vad man kan.

Vi sparkade lite boll och härjade och sedan så blev man bjuden på grillat. Gott som bara den var det!

Tack så mycket för maten!


Efter det så fick Bea sortera sina kläder, vad hon kunde ha, ge bort eller slänga. Allt hamnade i olika högar och under tiden så flyttade  Fredrik och Kjelle in en garderob, bäddsoffa, datamöbel och en bokhylla in i hennes rum. Så nu har hon äntligen fått flyttat in där och dessutom så var köket mer eller mindre klart där också.

Kommer bli sjuk t snyggt ut där när det blir klart.


Kom hem så där lagomt till halv 9 och då var det bara till att titta på robinson, sen kanal byta till 1an.


Nu ska jag titta på tvn och kolla till så att Linus har somnat. 

Av Jessica - 16 maj 2009 09:39

Vet ni vad?!?!

Linus sov 12 timmar inatt! Han somnade runt 21 igår eftersom han inte hade sovit middag någotallls och han vaknade visserligen 7:45, då fick han vällingen och sedan så somnade han om på engång och sov till 9! Helt underbart skönt. Att äntligen jag kunde få säga att han har sovit så länge. Han har liksom aldrig gjort det någongång. 


Vet inte vad som står på schemat idag, allt hänger på morbror Kjelle. Vi kanske ska dit och hjälpa han att bära en massa möbler, eller vi och vi, Fredrik ska hjälpa och sedan är väl tanken att vi skulle grilla där. Men det  var inte säkert, vi får ringa och höra senare helt enkellt. Ska väl åka och handla lite innan ändå.


Ska göra mig i ordning nu och se vad Fredrik och Linus håller på med. 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards