Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 3 juli 2009

Av Jessica - 3 juli 2009 11:15

Jag blev moster igår!

Frida fick en liten Zackarias igår, blev akutkejsarsnitt för moderkakan hade lossnat  för Frida.

Men allt gick bra, Zackarias fick åka till avd 45 för han hade lite svårt att andas själv. Han kom i v. 36. Men allt är bra med honom nu, han ska antagligen få försöka andas själv idag och så får vi se sedan vad som händer. Han vägde rätt mycket ändå fast läkarna sa att han skulle väga lite. Han vägde ändå mer än Linus så jag tyckte inte att det var så jätte lite.

Ska åka upp till Frida med lite prematur kläder sedan, tur man har sparat dem! 


Annars då?

Igår gick vi ner till Örjan och Maggi eftersom vi är husvakt åt dem, vi badade lite i poolen med Linus och solade lite. Sedan kom Per, Theres, Theres mamma och Wilgot och käkade med oss!

Det vart rätt god mat och jag lyckades att inte övergrilla eller bränna köttet! (; Jag tog på mig grillningen så jag visste att vi skulle få mat som man  kan äta. Man vill inte direkt ha rå fläksfile eller rå kyckling (som på midsommar :P)

Spelade lite kubb efter maten och jag och Theres vann första omgången! Och alla vet att det är första omgången som räknas bara!

Sedan lät vi grabbarna vinna bara för det skulle bli så sura miner om de aldrig fick vinna. Linus och Wilgot satt jätte snällt i vagnarna och tittade på, jag blåste lite såpbubblor åt dem undertiden också så de hade något spännande att titta på.


Idag är det inte lika varmt ute, men det gör inget. Det är rätt skönt ändå med lite kyligare väder. När Fredrik slutar ska vi åka upp till sjukhuset och lämna kläderna, sen ut till skönvik och hämta upp lillRobin och köra honom till mormor. Ska väl se om man lyckas ta sig ett dopp då också eller om man bangar ur. Allt beror på hur varmt det är i sjön. Tror inte att den är 27 grader längre!  


Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards