Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 9 juli 2009

Av Jessica - 9 juli 2009 22:15

Har varit hos mormor de senaste dagarna, spelat tvspel och umgåtts med kusiner och kusinbarn. Varit riktigt soft och bara vara där hela dagarna, har åkt med Fredrik innan han började jobbet och sedan åkt hem på kvällsidan. 

Har pratat en massa med mormor och hjälpt henne med lite små saker som hon ville få gjort. Som att få städat ovanför kylskåpet och frysen. Var riktigt smutsigt där men nu är det rent och fint! (=


1 dag kvar sedan så är det semester för Fredrik! I hela 5 veckor har han!! Dessutom att han ändå sparar en vecka till nästa år!

Skönt att man slipper vara ensammen hemma hela dagarna då, synd bara att det verkar som att sommaren har tagit slut!


Inatt tror jag att vi ska lägga oss tidigt, det får inte bli så sent som det har blivit de två senaste nätterna, man är ju så sjukt trött när Linus vaknar och tycker att det är morgon. Men vet ni!??! Imorse så vaknade Linus till runt 5 men han somnade om efter lite bök och att man hade varit inne och lagt han några gånger. Sedan vaknade han 7:30 och då fick han välling och jag lät honom ligga i sin säng och äta upp den. La mig på sängen och tänkte dra mig tills han hade ätit upp. Vad händer? Han somnade om och vaknade 9:45!!

Nästan så man var rädd att det var något fel eller så eftersom han sov så länge! Är det lugnet före stormen så att den här natten ska bli värre än någonsin eller vad händer? Bara att vänta och se nu antar jag.


Nu ska jag nog gå och göra mig i ordning för natten, Linus somnade precis nu tror jag. Det är tyst ifrån hans rum nu.


Undra vad som händer imorgon?

Det sägs att jag ska träffa mamma, men vi får se. Det brukar dyka upp allt möjligt för henne. Hon och jag skulle åka ut till mormor idag, sen skulle hon komma ut senare. Vilket hon inte gjorde för senare blev en annan dag.


J. 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards