Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 19 juli 2009

Av Jessica - 19 juli 2009 17:54

Oj vad längesedan det var jag skrev här. Men det är för att jag inte har riktigt haft tid att sitta här och blogga en massa. Dessutom när det har funnits tid så har min kusinbarn Robin fått lånat datorn så han kunde spela med Fredrik och min kusin Rickard. Robin och Rickard har nämligen sovit här nästan hela veckan. De  var hemma hos Rickard en sväng på så där en natt från torsdag - fredag sedan fick de så lov att komma hit för min morbror och hans fru ville inte direkt att de skulle vara ensammen hemma under helgen helt själva. De ville inte att de skulle ha världens party där nämligen. Så då kom de hit och umgicks med oss ist. Vi har härjat och var iväg och badade igår. Var rätt skönt att få komma ut och bada lite. Linus badade en del med Fredrik också fast det var lite gnäll emellan åt. 

Tror han tyckte det var lite för kallt. (;


Vi har inte gjort så mycket mera, mest spelat tvspel och lite datorn. Har väl spelat igenom alla spel som vi har hemma också. Fredrik är och kör hem R&R nu. Tror de kände att de ville sova en natt hemma i sina egna sängar. Har väl inte blivit så mycket sömn för grabbarna i veckan eftersom de har varit vaken rätt länge och vi har väckt dem tidigt när Linus har klivit upp. Vi har käkat mycket gott också!


I fredags var Jag, Fredrik och Linus upp till Maria och Johan och fick lite middag. Vi fick pasta med laxräksaffransås. Skulle säkert vara skitgott om man tyckte om lax, räkor eller  saffran. Jag tycker då inte om något av dem så det var lite jobbigt. Tog pasta och typ 3 pyttesmå bitar lax så jag kunde mosa sönder och äta till pastan. Linus däremot tyckte det var supergott, han mumsade i sig mer än någonsin. Det var jätte roligt att se honom äta så mycket eftersom han har fått för sig att man inte ska äta mat. 

 Fredriks mormor Anita kom också och åt med oss, superskoj eftersom Linus tycker om henne så mycket.  De satt och lekte på altanen ett bra tag och lilleman har lärt sig att ryta som ett lejon. (= Anita lärde honom det och de tyckte han var hur roligt som helst.



Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards