Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 26 juli 2009

Av Jessica - 26 juli 2009 19:33

Sitter just nu och väntar på att pizzan ska bli klar. Vi har gjort hemma gjord pizza till middag idag, dock så fuskade jag lite och hade pizzakit som var färdig pizza deg. (;

Såg gott ut iaf när jag stoppade in det i ugnen. Idag kom Bengt och borrade åt oss och ordnade en ny antennsladd så vi slapp den gamla! Ser jätte bra ut och det är superskönt att det inte finns en sladd över hela golvet i hela lägenheten nu!!!

Rickard kom hit igen med Bengt så nu har jag 2 stora barn och ett litet. De två stora ligger i soffan och en spelar lite wii och den andra spelar på sin dator. (= Och den lille han håller på att springa runt och klättra överallt och helst klättra på dem i soffan. Så sött att se när de leker med honom och låter han hålla på också. Jag hade lessnat efter ett litet tag. (;


Undra vad som ska hittas på att göras ikväll? Blir det film eller spelande? Alltid den frågan. Vi blir hemma iaf för lillen är på knasigt humör. Ena sekunden skrattar han och nästa gråter han.


Oj nej, nu måste jag nog sluta. Linus klättrade upp på stolen brevid mig! 

Av Jessica - 26 juli 2009 09:13

Idag är det söndag och jag skulle kunna sova ett par timmar till, är hemskt trött idag. Det som är superbra är att det inte regnar förtillfället och jag hoppas att det inte kommer göra det också. Vill ha mera sol nu så man blir pigg och känner att man vill gå ut utanför dörren. Justja, vi måste ha låst hem hit numera om man inte vill jaga en liten rymling i trapphuset. (;

Linus har blivit så stor så han kan öppna dörren helt själv.. Uffa, vad tiden går fort. Nästan för fort... (=


Idag tror jag vi ska besöka mormor Anita en liten sväng. Och sedan så hoppas jag på att Bengt kommer med borren idag och borrar väggen åt oss! Är så less på sladdar överallt nu!

Ska bli så skönt när allt är klart och förhoppningsvis så kanske kommer man trivas lite här.

Mamma kanske skulle komma och hälsa på också, men allt beror på om hennes karl jobbar eller inte idag. De skulle väl iväg och handla endel om han var ledig och då hade hon inte tid att komma hit.


Nu ska vi nog ta och kliva upp och kanske väcka Robin och kolla om han också vill ha frukost nu eller om han ska sova mera. Så snällt att väcka folk som sover och fråga något sånt. Tror Linus vill att jag ska kliva upp och klä på mig och gå ut med honom. Han kom med mina skor till sängen eller en sko som var min ochen som är Fredriks. Fredriks sko ligger nu i byrån.


Bäst att kliva upp 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards