Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Direktlänk till inlägg 15 juni 2010

spräckt läpp...

Av Jessica - 15 juni 2010 12:46

      


Igår skulle jag handla lite saker på Coop i Birsta. Går in och när vi är där inne så är det en kvinna runt 40-50 år som lägger krokben på Linus så han flyger in i tuggummiautomat. Han dundrar in med ansiktet i hörnet och kärringen sticker ut fort som fan ut därifrån utan att ens säga nåt. Jag ropar på henne för jag blir så förbannad för man kan väl be om ursäkt eller  iaf kolla hur det går när det smäller som fan när han ramlar.

Folk runt omkring stannar ju upp och tittar men inte hon.


Upptäcker att det bara rinner blod som fan och det enda jag tänker på är att nu sista framtanden utslagen. Bodil är med så hon var lite kyligare än mig just då och tar med Linus till toan för att skölja munnen. Ordnar papper och jag ringer mamma och rådfrågar för Bodil och jag var osäker på vad vi skulle göra. Mamma säger vi ska åka till akuten så det var bara att ringa Fredrik så han möter oss där.

Uppe på akuten får vi träffa 2 sjuksystrar, en manlig och en kvinnlig. Jätte snälla och trevliga som bara den! Linus får låna en ficklampa att leka med. Det bestäms att det ska limmas eller sys något stygn.

Sen iväg till rummet med läkarna och där det ska göras, där blir Linus  så otroligt ledsen och inte alls medgörlig så då bestämmer vi att vi ska låta det vara och avvakta lite och se om det kan sluta blöda själv. Och blir det ett ärr som han inte kommer tycka om  när han är större så får läkarna korrigera det då ist. Ska inte skrämma sönder lillpojken med sjukhuset när han är så här liten. Det räcker med allt vi har gjort där uppe redan. (=


Det som är lite komiskt i det hela är att när vi skulle gå till bilen ifrån Coop så var Linus så hemskt ledsen och i bilen kommer vi på varför. Han var så ledsen över kakorna som vi skulle köpa. Så jag fick säga att vi ska köpa kakor sen när pappa är hemma. Då slutade han och gråta så Bodil fick torka lite blod som rann överallt och så.


Idag har han fläskläppen nr 1 och sprucken läpp men det blöder inte och han verkar inte ha så där superont mer än när man tvättar lite där och rör där. Så det är skönt!!


Idag ska vi upp till mamma och säga hej då till Sofia. Imorgon sticker hon till tunisien i 1,5 år. Skitunge säger jag bara!!

 
 
Jossan

Jossan

15 juni 2010 13:15

Men lillvännen =(

Fota såret mycket och spara bilderna ifall det skulle bli något så vill försäkringsbolagen ha foton från hur det såg ut "färskt"...

http://jossanwilhelm.blogg.se

 
Ingen bild

Ebba Palmlöf

15 juni 2010 13:30

lillgubben! Kommer han få sy?!? kärringen måste ju vara dum i huvet!

 
Ingen bild

Monica

15 juni 2010 13:52


Meen fy vilken kärring:( om man gör illa ett barn klart man brukar vända sig om och säga förlåt, urscha, Hoppas verkligen att personen mår dåligt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 12 april 2015 19:33


 

Av Jessica - 18 mars 2015 18:24


  Hipp hipp hurra!! Grattis på födelsedagen älskade Agnes!   ...

Av Jessica - 16 september 2014 08:53

I lördags somnade min faster in. Det är så overkligt. Jag har svårt att förstå, finaste faster. Vila i frid. <3 ...

Av Jessica - 8 september 2014 21:19

Idag somnade min farfar in. Det var på ett sätt väntat, sedan en kort tid tillbaka har han varit dålig så jag förberedde mig hela tiden för det här. Men ändå kändes det lika tungt som andra gånger när pappa ringde mig. Nu får farfar frid, han får tr...

Av Jessica - 30 augusti 2014 10:29


Den här veckan var det inge så bra start på dagis för Agnes. Hon har varit ledsen varje dag och hon har inte velat gå dit. När jag har kommit för att hämta henne så har hon sprungit till mig och vill hem direkt. Jag tror att det har blivit fel för ...

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards