Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Direktlänk till inlägg 22 juni 2010

gick inte så super på bvc... /=

Av Jessica - 22 juni 2010 12:24

Agnes vill inte direkt gå upp i vikt som hon ska göra. Nu idag väger hon 4160 gram och den 12 maj vägde hon 38

Så vad ska vi göra? Saken är den att jag kan nog inte amma mer än vad jag gör eftersom det är det enda jag gör känns det som. Agnes är oftast nöjd mellan ammningarna också så det var inte fel på det. Christina på bvc tyckte att det är konstig eftersom hon inte går upp i vikt eftersom hon var så glad och nöjd och att Agnes låg och pratade och hade sig.

Men nu ska jag intensivamma tills torsdag och inte göra något alls mer än att sitta med Agnes vid bröstet oavsett om hon vill det eller inte. Sen på  torsdag ska vi iväg och så ska Agnes lämna urinprov för att se om det är något som är fel på så sätt.

Annars gick det bra när hon fick sina 2 sprutor i benet. Hon blev arg när de stack henne men efter det så var det över mer eller mindre.


Linus fick vara hos Bodil under tiden och det var hur bra som helst! Han blir så nöjd när han får vara med sin Boppli så man behöver inte vara rädd för att lämna han där. Han sa bara hejdå och vinkade sen sprang han ifrån mig när jag lämnade honom så enkelt var det.


Känns som att det kommer bli mycket långdragna dagar fram tills torsdag. Vill dirket inte gå hem till någon och hälsa på heller när jag måste ha en liten flicka fastklistrad på bröstet.


Är det så att det jag som inte har tillräckligt med mat åt henne fast hon blir nöjd så vet jag inte om jag orkar hålla på att både amma och tillmata henne. Då misstänker jag att jag slutar amma helt och ger henne ersättning bara. Får se hur jag gör helt enkelt...

Torsdag blir det en ny vikt så vi väntar väl lite tills då..

Agnes ligger nere på det absolut lägsta sträcket idag så det känns lite hemskt.

Känner mig lite misslyckad som mamma när det har blivit så här. Om hon ändå kunde gråta länge så då kanske jag kunde räkna ut att jag har för lite mjölk eller nåt sånt här.


Nu tror jag Linus vill vila för dagen, bäst jag passar på att snusa lite på honom medans Agnes sover.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 12 april 2015 19:33


 

Av Jessica - 18 mars 2015 18:24


  Hipp hipp hurra!! Grattis på födelsedagen älskade Agnes!   ...

Av Jessica - 16 september 2014 08:53

I lördags somnade min faster in. Det är så overkligt. Jag har svårt att förstå, finaste faster. Vila i frid. <3 ...

Av Jessica - 8 september 2014 21:19

Idag somnade min farfar in. Det var på ett sätt väntat, sedan en kort tid tillbaka har han varit dålig så jag förberedde mig hela tiden för det här. Men ändå kändes det lika tungt som andra gånger när pappa ringde mig. Nu får farfar frid, han får tr...

Av Jessica - 30 augusti 2014 10:29


Den här veckan var det inge så bra start på dagis för Agnes. Hon har varit ledsen varje dag och hon har inte velat gå dit. När jag har kommit för att hämta henne så har hon sprungit till mig och vill hem direkt. Jag tror att det har blivit fel för ...

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards