Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under juni 2010

Av Jessica - 11 juni 2010 11:39

 


Blev utmanad av Theres att lägga upp min 10e bild som jag publicerade i bloggen.

Den här bilden är tagen på Linus i maj 2008. (=

Liten fis han var då!!


Jag utmanar Veronica, Sara och Jossan att lägga upp sin 10e bild!

Av Jessica - 11 juni 2010 10:50

Studentfirande av Sofia gick bra!

Dagen började bra, satte Linus i badet medans Agnes låg under sin mobil i sängen och pratade med den. När Linus hade badat klart så plockade jag i ordning allt som skulle med och gjorde det sista på skylten.

Sen var det helt plötsligt dags för lunch åt oss, lilleman åt jätte snällt och efter det fick han lägga sig i sin säng en liten sväng som han verkade vilja. Han sov i 1,5 timmar och vaknade helt själv.

När han sov klädde jag i ordnign mig och Agnes, lockade håret och ammade nästan samtidigt. (; Slog in ett paket och så när Linus vaknade gjorde jag i ordning honom sen gick vi ut och väntade på Nillan. Packade in allt i bilen och åkte ner till stan.

Mötte upp mamma och resten av familjen och sen så var det dags. Sofias klass gick ut som nr 1!!!

Duktiga de som har kämpat så hårt. (;


Agnes sov sig igenom nästan allt på stan. Spelade ingen roll att det var mycket folk och jätte hög volym på allt. Linus var super snäll och höll sig i skinnet. Han var dock skitigare än någonsin när vi var klar nere på stan, men det var det värt!!

Tack vare Frida så gick allt bra nere på stan!! Tack så hemskt mycket för all hjälp Frida!!!

Jag är avundsjuk på min lillasyster om hennes barn, där behöver man inte vara rädd att de ska rymma. Man behöver bara säga åt de barnen att komma så kommer de medans min lilla lurv går längre bort!

Jag har sagt det förut också, snällare barn än Fridas finns inte! Linus borde lära sig av dem hur man ska bete sig och lite sånt där. (=

Frida med barn och jag med mina mötte upp Fredrik medans Sofia åkte lastbil sen gick vi hela vägen upp till morsna. Ska aldrig gå upp till södermalm från stan igen.

Jag erkänner, jag är latast i stan. Det är väl inget nytt så jag behöver väl iinte förneka det heller. :P


Sen hos mamma blev det grillning och efter det tårta. Gott som bara den och det var mysigt att sitta ut och umgås med släkten som vanligt!

Tycker jätte mycket om min släkt! Jag hoppas att vi kommer fortsätta träffas ofta fast vi "kusiner" växer upp och bildar egna familjer!!


Vi var hemma runt 22 igår och jag trodde lite att Linus skulle tvärslockna i sin säng. Vad fel jag hade, han lekte på här hemma ockås sen så kunde han lägga sig och sova..


Idag vet jag inte vad vi ska göra. Tror att jag kommer ha mjukisar och ett sunkigt linne på mig heeela dagen.

Av Jessica - 9 juni 2010 20:32

Kollade mitt bankkonto alldeles nyss och fick se en trevlig överraskning! Mina skattepengar hade anlänt dit idag! (;


Idag följde jag med mamma att handla inför studentmiddagen imorgon. Blir gott det där.

Linus och Agnes har skött sig helt okej och det är skönt, är lite nervös för vilket humör de bestämmer sig för att vara på imorgon. Agnes brukar vara en varannan dag tjej. En dag snäll, nästa trött gråtig och ska äta hela tiden för att nästa dag åter igen sova snällt och mest ligga och le och prata med allt.

Lite tråkigt att Fredrik måste jobba så pass länge som han ska göra imorgon, men jävligt snällt av Per att byta pass med honom!

Supersnällt!!


Har hur mycket som helst att göra men orken är helt borta. Är så less på det mesta och inte blir det bättre att bebisen har bestämt sig för att sitta fast vid mitt bröst konstant och hata sin vagn mer än någonsin. Känner aldrig för att lägga ner henne där i bara för att veta att hon hysterskriker efter några sekunder. Känns som att man är fast hemma bara därför..

Det är lite jobbigt att när hon skriker så mycket så är det inget som fungerar att lugna henne mer än att ge henne bröstet. Och det känns helt fel också.. Men det är bara att ge henne det och vänta på att det går över.


Nu är det dags igen, återkommer väl på Fredag. Tror inte det kommer hinnas med imorgon.


en man ringde idag och sa att han hade sålt bilen som vi ville ha. Skit ockås helt enkelt.

Av Jessica - 8 juni 2010 21:59

Agnes bara skriker och skriker just nu, misstänker att det är kaffet som jag drack som gjort allt värre.

Har blivit så varje gång jag har druckit kaffe. Så nu är det lika bra att sluta med det igen. Kunde ju inte dricka det när jag väntade henne för då fick jag sån hemsk halsbränna.


Idag iaf så var vi iväg till folketspark (äventyrsparken) och lekte med Fatima och hennes klass. Finns då ingen rädsla i Linus, han slängde sig rakt ut med hvuvudet före i den största rutschkanan som finns där. Och han följde med vem som helst i Fatimas klass och lekte överallt så jag behövde inte passa honom. (;

Han var väl rätt nöjd när vi åkte därifrån. Då blev det en snabbis ner på stan för att uträtta lite ärenden. (;

Någon tar snart studenten! ;D


Sen så spenderade vi tiden hemma hos mamma tills Fredrik kom. Han var iväg och tittade på v70 som vi INTE ska köpa. Det knackade när man körde och så var det massa andra små fel så det var inte värt att slänga ut de pengarna på bilen.

Nu har vi kanske  en annan eller två bilar på g också, får se vad som händer. (=

Blir nog någon helt annan bil innan det här är färdigt. Någon som har några bra förslag på bilar?

Måste vara kombi med rymligt bagagutrymme.


Linus har ätit 2 st korvskivor idag och en flaska välling runt 7.30 imorse. Så undra hur den här natten kommer bli, hade hoppats på att han skulle sova bra igen nu när han har gjort det ett par nätter.

Imorgon kommer Fredrik hem sent, han ska iväg med jobbet och bowla och äta lite gott. Endel har då tur.. Tänk, när ska det bli min tur att få en helt egen tid? Förhoppningsvis när jag har slutat att amma.


Det där att amma, det är riktigt jobbigt. Förstår inte att det är då som man ska få en sån trelig stund och avslappning. Inte ett dugg avslappnande nu när hon har slutat att ta mellanlägget. Så nu gör det så där sjukt ont igen eftersom hon inte kan suga alls rätt! Kämpar och kämpar med det där och man vet aldrig om hon blir tillräckligt mätt. Det visar väl sig den 22 när vi ska iväg till läkaren misstänker jag.

Ska väl forsätta att kämpa och se glad ut och bara hoppas på att allt lättar snart.. Hon borde väl kunna lära sig suga rätt snart?

Av Jessica - 6 juni 2010 17:42

Skönt att det inte var världens finaste väder på förrmiddagen idag, då kunde vi röja undan här hemma. Jag rensade bort lite kläder åt oss som ska ges bort/ läggas undan och lite ska kastas.

Har sökt som en dåre efter Agnes  andra sommar mössa också, den som är lite större men hittar verkligen inte igen den. Tror att vi har tappat den någonstans. )=

Misstänker att Fredrik har lyckats tappa bort Agnes leksak som brukar hänga i vagnen också.


Fredrik är nyklippt dagen till ära  också, lyckades kirra det när Agnes sov och Linus fick se sin älskade Pingu.


Igår tyckte jag att jag shoppade endel till Linus, men nej det räcker inte insåg jag. Förstår inte hur han har lyckats växa så fort som nu! :D

Agnes verkar växa så det knakar också, har äntligen börjat kunna använda alla strl 62. La undan alla 56or idag bara för att.


Nu ska jag försöka få Fredrik att laga mat. Pasta och gravadlax. Får se om han lyckas med det genom instruktioner. Någon gång kanske han lär sig att laga mat han också så jag slipper göra allt sånt. Det är så svårt ibland när man måste amma mitt uppe i allt. Men men, jag klagar inte. Jag är glad att jag kan amma Agnes!


Nu verkar det börja släppa för Linus så han kan börja prata. Nu kommer det massa konstiga ord ur honom, fast ändå inte så konstiga. Oftast behöver man anstränga sig för att höra vad han säger. Jag fattar det mesta utan att behöva anstränga mig men emellanåt så kommer det något som jag inte alls fattar.

Nu ska Linus och jag leka lite med playdo i väntan på middagen.


Pst, lilleman börjar äntligen äta! Så nu är det oftast frukost och någon mera mat. Är det inte lunch så är det middag iaf!! (=

Av Jessica - 5 juni 2010 22:39

Imorse pratade jag och Fredrik om att vi verkligen måste ta tag i det här med att titta på bil. Vore lite skönt att ha bil innan sommaren så man kan hitta på saker utan att måste boka upp allt i  flera dagar innan. Skulle vilja och stor handla när som helst och kunna skjuta upp det någon dag om barnen är på sämsta humöret.

Så vi ringde Örjan och frågade om vi fick låna hans bil en sväng idag på dagen och det var klart att  vi fick göra det!

Så vi åkte iväg och tittade, hittade en v70 som både jag och Fredrik tycker  verkar intressant. Tror Fredrik och någon mer ska iväg och låna den i veckan och provköra och hissa upp den så man kan kolla lite mera på allt.

Verkar allt okej så misstänker jag att vi slår till och köper den. (;


Efter det så åkte vi iväg till birsta, blev lite små köp inför Sofias student! Så nu är nästan allt klart. Barnen har kläder och jag har fått låna av Sofia. Fredrik får sköta sitt själv. ;P

Kan avslöja att presenten är klar också, kan inte skriva vad det är. Undra varför? :D


Efter birsta besöket åkte vi till Örjan, Maggi och Louise. Där blev vi bjudna på lite grillat till middag, Fredrik fulbjöd in oss så han fick till och med en slant av Örjan för att köpa mera kött. :D

Linus var glad att få vara med sin farfar och Maggi. Lillprinsen åt mycket mat, han fick makaroner och korv, gurka och så grillad majs som han tyckter är jättegott.

Vi ska även vara husvakt en vecka i somar så det blir kalas! Gud så skönt!! Då ska det badas och grillas varje dag! Och bara ligger och sola!!

Så vi hoppas att det är tokfint väder då!!!


Justja, vore bra om det blir bil på onsdag, då kan jag ta mig lite lättare till studentmiddagen och hem därifrån. Så skönt att inte behöva vara beroende av folk. Så håll tummarna så det är en bra bil så vi köper den!

Av Jessica - 4 juni 2010 13:03

Jag måste bara få säga at jag är så stolt över Linus. Han kan roa sig själv i flera timmar om det behövs. När Agnes har en dålig dag så jag måste bära, vyssja, sjunga, vandra och verkligen försöka göra allt för att hon gråter och skriker. Då kan han leka på sitt rum i evigheter utan att klaga. Sen när han har lessnat där då brukar han kunna leka vidare i tvrummet helt själv. Han är så duktig. Man blir stolt när man ser att han kanske förstår att Agnes är så liten och inte kan göra något själv. När hon är ledsen är han först fram med hennes napp och försöker få henne att ta den, annars ropar han nomnom nom! Då ska hon äta.

Linus är den bästa storebror Agnes kan tänka sig!!! (=


Nu ska jag försöka få Agnes att sova lite mer än 5 minuter på dagen så att Linus kan få leka lite med mig. Så vi kan bygga med lite lego eller kanske bygga ut järnvägen lite mera. :)

Bäst jag rör på mig lite fort nu.

Av Jessica - 3 juni 2010 10:39

Det har snart gått en vecka sedan jag åkte buss sist, kommer aldrig mera åka buss heller för den delen.

I lördags så packade vi ihop barnen, satte oss på bussen och åkte ut till birsta för att handla present åt Fatima.

När vi nästan är i birsta så händer sånt som aldrig får hända. Ett okänt barn bakom mig kräks på mig!!! Han var runt 6-7 år också så det var rätt äckligt!!

Klev av busse, krånglade av mig koftan, vände den avig och torkade håret. Kastade koftan i diket och torkade av hela mig kändes det som med våtservetter!

In på stadium och fick låna deras toalett för att tvätta av mitt hår med två och vatten. Tokspritade håret och hela mig efter det också!!

Sen var världens snällaste Kalle snäll och lånade ut bilen så Fredrik kunde köra hem oss!!

Fredrik fick åka ut och lämna igen bilen till Vernoica efter det och Danne fick köra och hätma Fredrik. :P

Så nu åker jag aldrig mera buss.


Vad har vi gjort i veckan annars? inte ett dugg känns det som. Har varit skönt att bara ta det lugnt och varit ute i lekparken och lekt och inte haft något bestämt. Vi fick besök av Bodil, Samira, Johan, Zackarias och mamma. Var ute och fikade i lekparken. Linus tyckte det var super skoj. Agnes har haft det lite små jobbigt i veckan här, hon har gråtit väldigt mycket vissa dagar men nu verkar det rätt mycket bättre.

Idag tror jag att det blir ett besök ut till min mormor med barnen.


Nu sover Agnes och Linus har fastnat framför tvn, bäst jag gör mig i ordning nu!!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards