Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 12 april 2010

Av Jessica - 12 april 2010 22:35

Idag blev Linus hela 2 år!!!

Shit vad tiden bara har rusat iväg, tyckte nyss att det var han kom. Har så svårt att förstå att han är så stor som han är fast han är liten. (;


Vi började med födelsedags firandet igår redan för honom, min pappa kom med presenter och så fikade vi en del och surrade. Pappa fick allt leka med en massa lego och Linus.


Sedan fick han sova en sväng och efter  det kom Kalle, Veronica och Noel och fikade och så firades vi allihopa! :D

Tack så hemskt mycket för alla presenter. Det hade ni inte behövt! Men fy vad de uppskattades!! (;

Fredrik har skjutit med sin airzooka! På allt och alla känns det som!

Linus har pillat på med sin lera idag och själv har jag luktat massa mest bara men tänkte ta och använda duschgrejerna imorgon!

(=


Jonas kom och hälsade på också innan han åker till Afrika. Så Linus fick en bok av honom och så fick Agnes skit söta tjejkläder! Liten klänning, trosor och en tröja som hon ska ha under klänningen! Hur sött som helst! Linus tyckte om boken för den har vi fått läsa lite granna.


Imorse väckte vi Linus och så fick han en bok av oss, Max blöja. Den fick jag läsa ett par gånger innan vi åkte upp till sjukhuset med Agnes. Linus fick följa med dit för mamma kunde inte vara barnvakt och vi var säkra på att det skulle gå rätt fort eftersom det var en sista koll vi skulle dit på bara.

Ja men så fel man kan ha när det gäller sjukvården. Kl 09 hade vi tid, straxt efter 9 fick vi komma in på ett rum och där var det någon form av personal som tittade lite och hörde hur det hade varit. Kl 10 kommer läkaren och tittar på knölen och kollar lite hur vi har haft det i helgen och hur det går med medicin och matningen. Sedan så är det bara att vänta igen, runt 10:45 kommer det in folk som mäter och väger henne och tar tempen på henne igen.

Nu är hon 51,5 lång och väger 3280 så hon är bara 6 g ifrån sin födesel vikt! (=

Sakta men säkert sa vi va? :P

Sen händer det ingen, ingen säger något och vi får bara fortsätta vänta. 11:30 kommer läkaren tillbaka och säger att allt ser bra ut och hon ska ju äta medicinen i 5-6 dagar till och om det är så att knölen växer och inte minskar osv så får vi komma tillbaka och sedan sa hon att vi kunde åka hem.

Så vi fick vara där i evigheter för ingenting liksom. Hade kunnat säga det där på engång känns det som eftersom det inte var något de gjorde  efter vikten och så där..


Hemma fick Linus ett till paket eftersom han hade varit så snäll på sjukhuset i det där lilla rummet som vi satt och väntade. Han fick ett pussel och det uppskattades för han grejade med det ett bra tag innan han gick och vilade för dagen.


Efter vilan kom mormor Anita och grattade Linus, han fick en bok av henne. Knacka på har jag för mig att den heter.

Sen ramlade det in folk allt eftersom...


Sofia, Nillan&Jörgen, Danne, Mamma, Bodil, Fatima, Mormor, Ing-Mari och Elin. Fick en hel drös med paket, pingutallrikar och mugg, böcker, pengar, kritor, pennor, vattenfärg, 4 filmer, papper, tåg och tågbana, garage och bilar. Tror jag fick med det mesta..

Vi fikade glass,  chokladsås och maränger idag och när Fredrik hade slutat jobbet så hade han med sig Per och Linus fick en IgglyPigglydocka! Kan säga att Linus blev glad!! Han körde nallen i lära gå  vagnen för det var hans bebis och dessutom ligger den i sängen med honom nu. :P


Nu ska Agnes ha mat och sedan ska vi krypa ner i sängen. Återkommer kanske imorgon med lite bilder. Ska försöka föra över dem till datorn.


Tack alla ni som har grattat honom och så!!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards