Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 17 september 2010

Av Jessica - 17 september 2010 11:58

Nu ligger båda barnen, jag hoppas lite att Linus faktiskt kommer somna idag och inte bara ligga och vila. Tycker att han behöver sova emellanåt på dagarna, speciellt när han lägger sig senare än senast och kliver upp före tuppen!

Tur att Agnes sover relativt bra jämfört med Linus.


Ställde mig dessutom på vågen imorse, tur att den inte har ökat iaf! Så länge den inte stiger uppåt så är jag ändå rätt nöjd. Eftersom att jag inte gör något för att gå ner så kan man inte klaga, ska ta tag i det senare i höst. Ska sluta amma först och allt sånt innan. Sedan blir det mera promenader ute nu när Agnes börjar acceptera vagnen och man kan få Linus att sitta där ett tag också. Läste på Saras blogg att hon längtar efter snön. Det känns så skönt att det inte bara är jag som gör det! 

Mycket snö vill jag att det kommer, behöver inte vara för kallt men massa snö!! Jag blir som ett liiiitet barn på julafton när det snöar. Det verkligen spricker i kroppen på mig när jag ser snön som faller ner. Gud, nu måste jag skriva om något annat innan jag dör. Kom nu vinter!


Igår berättade Linus för Fredrik att tomten ska få paket av honom, att det är hans nappar som ska ligga där i också. Sötaste Linus! 

Bara att han inser att de försvinner också, blir intressant.

Som det ser ut nu så blir Fredrik hemma mellan jul och nyår så det är lite skönt så vi får lite ledighet där tillsammans när vi ändå ska överallt och ingenstans.


I helgen ska det läggas undan lite babysaker som inte används också. Som tex tummengymmet och babysittern. Ska lägga ner det i förrådet tills vidare, det är skönt att få undan lite saker för att kunna få plats med lite nyare saker. Speciellt sedan Agnes inte ligger där under mera. 

Hon gör precis som sin storebror numer, hon ålar sig inte framåt utan bakåt. Hon är specialist på att fastna med benen under soffan! Tur att storebror är fort där och drar fram henne, misstänker att den här lilla damen kommer bli ganska tålig eftersom hon har storebror som inte direkt tycker att hon är gjord av glas eller socker.. ;)


Hahah, justja, imorse frågade jag Linus om han var hungrig: Ja mamma, manoner! (Makaroner)

Men Linus, du kan inte äta makaroner till frukost. Ska du inte ha gröt och lite macka ist? 

NEEEEJ! Manoner!!

Lyckades få i honom lite gröt iaf. 

Sen till lunch skrek han överlyckligt att han skulle ha makaroner men så fick han potatis ist. Tror han blev lite sur men han åt upp allt iaf som tur är. (=

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards