Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 19 september 2010

Av Jessica - 19 september 2010 12:47

nu är tårtorna beställda till dopet.

Vi har beställt både vanliga och en laktosfri så det är skönt! Och dessutom så fick lite rabatt också så det var supersnällt. Kan ha varit för att det blev en sån jättebeställning som vi fick det. Tror att tårtorna kommer bli lika fina som Linus doptårtor blev. Underbart att vi har som vanligt bara bjudit de närmaste och kan jag kan inte rå för att mina släktingar tycker om att föröka sig. (;

Blev inte så mycket, blev 80 bitar tårta så det är så där lagomt. 

Men man blir så många när man har många familjer liksom. Både mina och Fredriks föräldrar är skilda så då blir det flera liksom. :)


Annars då? Var ut till Kovland igår på fika. Tur man har sånt superminne att man kommer ihåg att man har åkt dit för X antal år sedan så man hittade. Sen hade vi tur att Linus skrek att han såg bilen så vi inte körde alldeles åt fanders. Till Kovland gick det bra men där var det svårare. (; 

Kommer bli intressant den dag jag inte har med mig Fredrik, får ha Linus som kartläsare helt enkelt. :P

Lokalsinnet är lika med minus hos mig så... 


Idag har vi tvättstugan, var ett tag sedan vi hade den. Brukar tvätta här hemma men nu var det så mycket annat som vi tvättar så det var lika bra att boka den nere så att man får allt torrt på en gång. Linus tycker det är skoj att följa med till tvättstugan så än går det bra och smidigt.


Nu ropar Fredrik att han måste ha hjälp inne i badrummet. Han håller nämligen på att rensa handfatet som det har blivit något stopp i. Jag gjorde det äckligaste och tog avloppet till badkaret för någon vecka sen så han fick det enkelt att ta handfatet. Lite roligt är det att han håller på att dö låter det som. Förstår inte att han kan tycka så illa om det där. Så farligt är det inte att rensa rent?


Nu är nästan allt klart inför dopet. Ska bara iväg i veckan och handla lite som tex kaffe, saft osv. Får se vilken dag vi ska göra det. Ska nämligen försöka boka in en tid med prästen också, hon ska komma någon dag den här veckan men hon har haft semester så det har inte gått att boka något ännu. Fredrik ska ringa på tisdag och bestämma tid och dag. 

Tur jag redan vet hur jag vill ha det på Agnes dop. :D

Sedan så är det bara att hålla tummarna för Fredrik också. Det ska lösa sig helt enkelt, får vänta tills imorgon och höra vad Ante har att säga. (tror det var han iaf)

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards