Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 30 september 2010

Av Jessica - 30 september 2010 09:36

Igår fick Agnes en lära gå stol. Barnen hade lagt sig när jag och Fredrik satte ihop den. Så imorse när vi kom in i tvrummet såg Linus jätte glad ut och trodde nog att det var till honom. Men jag sa som det var att det var Agnes stol. Då blev han ändå glad för när jag satte henne där i då förklarade han för henne vad alla djur och saker var för något! (=

Han lekte lite med henne där och sedan fick hon åka runt i tv rummet också. Det uppskattade både han och hon, de skrattade så gott så jag fick lov att säga till att ta det lite lugnt innan det gick över styr. (=


När tvättmaskien var startad och diskmaskinen också var i full fart, Linus lekte på sitt rum och Agnes lekte med larven på golvet i köket så satte jag mig vid symaskinen. Vad ser jag då? Nålen var av! Men när hände det? 

Så min plan att sy lite gick upp i rök och nu har jag ingen motivation till att göra något. Kände ju för att sy klart allt så jag kunde sätta igång och måla alla saker som ska målas sedan.

Vill ju få klart och det vore skoj att se om det blir så där bra som jag har fått för mig att det ska bli!


Goaste Linus har verkligen växt nu ser man, han är en liten pojke nu. Otroligt duktig också. Är stolt över honom!

Han är väldigt mån om att man ska pussas och kramas mest hela tiden nu igen. De där spontana pussarna som han kommer med gör att man känner sig älskad av honom. 

När han och Agnes sitter på golvet och Linus sjunger för dem då smälter mitt mamma hjärta!

Han är otroligt mån om sin lillasyster. Trodde att det skulle vara mera avundsjuka men det har varit väldigt lite. Man märker av det emellanåt att helt plötsligt vill han sitta där hon sitter och ibland ska han ligga närmast mamma och inte hon. Men aldrig att han har varit dum med henne eller så. Man får aldrig lämna Agnes ensam i ett rum för då säger han till att hon ska följa med. Hämtar man inte henne då får man vara beredd på att han kommer och drar henne i armarna och hon bara skrattar som vanligt.


Nu ropar både barnen på mig. Agnes verkar vilja sova. Tur hon är lärd att man lägger henne i sängen med nappen, nallen och filten så somnar hon helt själv.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards