Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 21 september 2010

Av Jessica - 21 september 2010 08:19

Idag vaknade jag exakt kl 06. Det  var inte mina barn som väckte mig utan våran underbara grannar som bor ovanför oss. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om dem, tror att Fredrik ska få gå upp ikväll och prata med dem. Riktigt prata med dem och säga att de går inte att de för sånt liv på morgonen. De väcker Agnes när de håller på att klampa omkring och när de bråkar dessutom!

Igår kväll var det bråk där, Linus tyckte inte om det. Det man hörde var när kvinnan i fråga skrek att hon hade då inte lovat något. Var tjat om att hon inte har lovat "Har jag lovat något? Jag har då inte lovat något!" i nästan 1 timme.

Känns som att våra taklampor snart ska komma ner rasande när de springer och stampar där uppe.

Så förhoppningsvis så kommer de att tänka sig lite mera för efter vi har sagt vårat.

Annars vet jag inte vad vi ska göra. Vi kan inte ha det så här i alla fall.

Grannarna längst upp tycker också att det är lite väl livat och de störs av det där klampandet också så det känns lite skönt att det inte bara är vi som är gnälliga. (;


Annars då? Himlen öppnade sig i morse. Regnet vräkte verkligen ner, låg och halv sov och förstod inte vad det var som lät när jag insåg att det faktiskt var regnet som lät så mycket. 

Tycker faktiskt om när det regnar och nu när det är så mycket andra färger ute så gör det inget eftersom det inte känns så grått och trist ute. Så mysigt nu innan löven faller när det är alla möjliga olika färger på löven.


Idag ska Linus klippa sig igen. Hans hår växer som bara den, förstår inte vart hans hårväxt kommer ifrån. (;

Han börjar se ut som ett troll igen så nu är det dags, var visserligen i somras han klippte sig senast så det är på tiden.


Agnes har kommit på en liten ny stil när det gäller att ta sig fram. Nu är det inte bara att åla sig baklänges som gäller utan nu knuffar hon sig bakåt. Vänder fötterna åt det håll hon vill till och sedan skjuter hon sig bakåt igen. Så nu är det inte bara rakt bak hon kommer utan hon kan ta sig till olika saker nu genom att ta sikte med fötterna, knuffa sig bakåt och vrida sig när hon är framme. Söta flickan!

Roligt att se hur hon löser saker och ting fast hon är så liten. (=

Linus gjorde absolut inte så, han ålade bakåt tills det tog stopp sen fick man lyfta iväg honom. Sen efter ett tag hade han sälgång framåt innan han började krypa. (;


Nej, nu blir det frukost till mig. Jag börjar bli lite hungrig och barnen har fått sina frukostar redan så.


pst, idag är det Linus dopdag. För exakt 2 år sedan döpte vi honom. Tiden går hemskt fort

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards