Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 5 mars 2011

Av Jessica - 5 mars 2011 20:30

Nu äntligen är barnen helt friska!!

Den där jobbiga natten hade antagligen en förklaring där det var några blåsor i hennes hals som ställde till det. Agnes var så dålig, hon rörde sig knappt under två dygn. Hon åt inte ens, ville inte ha välling heller så hon blev så slö så hon låg bara och tittade eller sov under dessa dygn. Det var riktigt hemskt att se lillfröken så dålig. Vi ringde VC runt 11 på morgonen och skulle ringa upp sen på eftermiddagen, de ringde tidigare och fick tid påengång att komma in med henne. Där hittade de blåsor fulla halsen på henne så vi fick order om att ge henne rätt kall välling eller glass åt henne. Lyckades få i henne välling från torsdag - söndag och måndag började hon äta igen. Inte så mycket men allt eftersom åt hon mer och mer och nu märks det att hon är som vanligt. Skriker om hon inte får något om man själv går och tuggar på något. Och sen är hon överallt och ingenstans igen, klättrar upp på soffan och sängarna överallt. Dock kommer hon inte alltid ner eftersom hon är lite feg så då sitter hon och skriker rakt ut, hon ropar inte på mig utan skriker bara aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah och så ska man hämta ner henne. 


Vi var upp till Ljungaverk och hälsade på Lena i lördags som var (en vecka sedan). Kom hem med en vagn därifrån också, köpte den av Martin med familj. 

Riktigt fin och bra vagn! Så nu kan jag kasta våran som håller på att rasa ihop och som vi har lagat någon gång nu men det blir likadant hela tiden. Var mysigt att vara där och mina  barn tyckte om det och Linus pratar fortfarande om att åka till Lena och hälsa på. Han berättar om också om att han var med henne och la på lite mera ved i pannan och att han fick en sticka i fingret då. Mysiga Linus som minns då allt.


Frida har fyllt år också. Men vi har inte firat henne ännu eftersom barnen har varit sjuka, sedan har hennes barn varit sjuka också så det kommer väl snart. :P

Fredrik fyllde år i tisdags också, han fick lite paket av mig och barnen när han kom hem ifrån jobbet. Tror han uppskattade det, men den riktiga paketet har inte riktigt dimpt ner i min brevlåda ännu. Håller alla tummar att den kommer på måndag för jag skulle ha haft den i fredags egentligen. Kanske inte blev riktigt postad i tid eller något sånt. 


Var upp till farfar idag och hjälpte till lite med att städa ut efter farmor. Var med lite dubbla känslor som man gjorde det. Kände mig mest i vägen för jag visste inte riktigt vad som skulle läggas var och så där. Vi har inte kastat något ännu utan bara sorterat ut allt, vad ska sparas, vad ska kastas, vad ska ges bort osv. 

Farfar bjöd på våfflor och sylt som han hade kokat! Var god sylt, fick med mig en slump hem också! 


Svängade förbi Matfors på vägen hem, fikade lite och surrade skit. Bengt hjälpte Fredrik att byta en lampa i bilen som har gått sönder för ett tag sedan. Så nu är det gjort och alla lampor lyser. Kan vara bra inför besiktningen att allt fungerar som det ska och så.

När vi skulle åka hem så fick jag söka reda på Linus, han var på nedervåningen med Robin och Mikaela. Linus satt och tittade på när Mikaela satt vid datorn och så började han att gråta när jag sa att vi skulle åka. Han ville inte åka hem sa han. Han kunde stanna där medan vi andra åkte hem, det gjorde inget sa han.

Känns bra att han trivs så bra hos andra så man vet att om något skulle hända så finns det dem han kan vara hos och trivas.

Agnes sa inget som vanligt utan tussade på med sitt bara, gick efter stolar och stod själv bara och lekte med något. Var väldigt intresserad att hålla koll på vad hunden gjorde. :)


Ska börja göra ordning barnen för natten nu. Återkommer nog förhoppningsvis med jämnare mellan rum framöver. :D

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards