Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under mars 2011

Av Jessica - 31 mars 2011 12:37

Idag på min födelsedag så blev jag väckt med presenter och sång! Linus sjung för fulla muggar och lite till tror jag.

Han var snäll och hjälpte mig att öppna presenterna också, fick massa strumpor, plånbok och klockor av Fredrik och barnen. 

Sen åt vi frukost, klädde på oss och åkte och släppte av Linus hos Bodil, han ska vara där tills de kommer på eftermiddagen för fika.


Fredrik, jag och Agnes åkte till bvc. Agnes skulle få vaccination och ha sin 1års kontroll. När vi sitter där kommer Christina och berättar att läkaren inte är där men vi kunde väga, mäta och ta vaccinet ändå. Så då gjorde vi så, klädde av Agnes och gjorde allt. Hon blev lite arg precis när de stack henne, men det var nog mest för de höll i hennes ben. Men äntligen är det gjort, sista omgång med dubbla sprutor är klart nu så det är skönt!

Satte henne på vågen och trodde att hon skulle ha spräckt 10 kg sträcket, tror ni hon gjorde det?

Nej, saknas 1 kg nästan..


Agnes 1 år.

Vikt: 9070 

Längd: 73 



Återkommer nog senare ikväll, jag ska ta huvudvärks tablett innan och lägga sig på soffan och vila lite innan familjen kommer och äter tårta

Av Jessica - 30 mars 2011 10:42

Nu är det inte så där super länge kvar tills jag fyller år faktiskt! Min dag börjar närma sig!

Däremot vet jag inte riktigt hur skoj den kommer bli, Fredrik jobbar nog hela hela hela dagen. Vi ska iväg med Agnes och vaccinera henne för hennes 1års kontroll dessutom. Linus ska få vara med sin moster Bodil, ska lämna honom innan vi drar med Agnes och han kommer med henne när de ska fika lite tårta här hemma. (:


Linus var iväg med sin far igår och badade på minisim, han hade tyckt det var lite små töntigt en sväng för han kunde ju allt och så ville han ju simma bara! Inte alltid lätt när man måste göra som alla andra, men han får lära sig. Vi tar det sakta men säkert. Skönt att han inte är det minsta rädd för att bada längre också! Att hoppa och hamna under vatten är barnlek nu! :P

Blir nog en liten jobbig sommar med att passa honom hela tiden då känns det som, men ändå roligt att han antagligen kommer tordas att leka mera i vattnet och sånt och inte vara rädd. Då kanske han törs följa med oss ut på djupare vatten också! :D


Men nu ska jag nog ta och bädda en säng eller två innan det är dags att värma på lunchen. Lika bra att göra allt sånt innan så man har något att fördriva tiden. Tror Danne skulle dyka upp här sedan. 

Av Jessica - 29 mars 2011 16:23

Agnes sover en sväng, Linus är på väg och badar med sin far. Rätt tyst och lugnt här hemma förtillfället. Kollade nyss posten också för jag hade glömt att göra det förut idag, vad ser jag? Jo, Linus har fått en kallelse till tandläkaren på sin födelsedag. Han kommer nog att tycka det är roligt att få gå dit. Han brukar tycka att nya saker att göra är roligt så det blir bra. 


Jag har egentligen inget att skriva om idag. Har liksom inte hänt något speciellt igår eller idag. Inget roligt alls. Vi har besiktat bilen, måste ombesikta den för det var något med ljuset. Däremot kunde killen inte säga vad utan vi fick kolla upp det med en verkstad. Jaha, bara att ringa och kolla där vi brukar lämna in bilen om de kan kolla vad som är felet så vi kan köra ombesiktningen påengång så det är gjort. Vore ju skönt att ha det avklarat så man inte glömmer bort det. 


Nu ska jag väl börja förebereda maten, blir Ris, Tacobiffar och någon god sås med cremefraich och sweetchilisås till. :)

Linus tycker om maten också och det plus i kanten.


Fick förresten ett mms av min kusin, en tussilago. Då betyder det att det verkligen är vår nu. Hejdå vinter, kommer sakna dig. Vi syns!!

Av Jessica - 28 mars 2011 16:18

Igår kom Sara, Pierre och Ofelia på besök.

Agnes trodde nog att Ofelia var en docka, hon blev så arg när hon inte fick hålla i bebisen själv. Var lite sött ändå. För när Agnes väl förstod att det inte var en docka då smekte hon snällt på henne och hjälpte till att mata med flaska och så. (;

Vi käkade god mat och hade trevligt!

Fick så otroligt söt jeansklänning av dem till Agnes! Den kommer Agnes använda väl, det vet jag. (;


Vi surrade och hade oss och Fredrik var snäll och körde hem dem så de slapp stressa. Vi var ju tvungen att hinna se Bigbrother på tvn!


Tack så hemskt mycket för alla presenter!



Även att jag fyller år på torsdag! Helt galet vad fort det går. Nästa år blir det tokparty kan jag lova! Då kan vi fira att jag blir gammal. :D

Ska kolla lite hur det blir med fika och sånt där och vilken dag, Agnes ska på sin 1års kontroll med vaccination på min dag också. Hoppas att hon inte får feber, hon har inte fått det hittills så jag tror och hoppas att det går bra. :)


Av Jessica - 27 mars 2011 11:15

Ibland kan man bli lite lätt irriterad och less. Förra lördagen skulle ju Agnes ha varit med i Sundsvallstidning, men på någotvis missade de henne och så skulle hon vara med i tidningen igår. Hon var med i st igår, men hon fick visst inget efternamn där! När hade de tänkt att göra rätt då?

Inte kan man ringa till dem på helgerna heller för de jobbar inte då, så Fredrik får ringa och klaga imorgon och se vad de hade tänkt ha för bortförklaring då!


Det är tur att Linus är ganska snäll ändå fast han har sina stunder där vi bråkar konstant. Men oftast går det över om man typ kramar honom och pratar med honom i stället för att skälla på honom. Men man måste också skälla på honom för annars gör han exakt samma sak sekunden senare. Det är lite spännande att se hur varje bråka ska sluta. Linus gör kullerbytter överallt numera så han är lite söt. Bygger kojor överallt och tar ryggstödskuddarna så soffan får aldrig se hel ut!


Agnes har ett hemskt humör när det inte går som hon vill. Hon bara gallskriker rakt ut och är riktigt förbannad. Man ser på henne hur arg hon blir! Ibland när man små skäller på henne då skäller hon tillbaka och låter som en hund. Lite sött ändå. (;


Ikväll ska vi få middags besök! Det ska bli mysigt! (=

Linus plockade lite inne på hans rum för Sara, Pierre och pingubebisen ska komma sen. Verkar lite som att Ofelia kommer heta pingubebisen så länge man säger Sara och Pierre. För säger man bara Sara och bebisen då kommer säger han Ofelia. (=

Av Jessica - 25 mars 2011 11:39

Igår hittade vi inte Linus älskade nalle. Hans Pelle var spårlöst försvunnen och vi hade ju inte hittat den kvällen innan heller. Sökte för fullt, Bodil och mamma hjälpte mig att söka efter hans kanin. Saken är den att den är rätt stor och den är blåvitrandig så det är ingen man brukar missa heller.

Sökte verkligen överallt och hade ingen aning vart han var, vi misstänkte att Pelle har ramlat ut ur bilen när de var iväg lite överallt. Och eftersom att Linus ska klättra ur och i bilen själv så är det inte helt osannolikt att det skulle ha varit så.


Men när Fredrik hade kommit hem från Stockholm så var vi på väg att åka och köpa en ny nere på Polarn och Pyret för att hoppas på att man kunde dra en vals åt Linus att Pelle fick tävttas och så kanske han blev lite annorlunda men ändå kunna acceptera den.


När vi går ut till bilen och då går Fredrik runt bilen och jag tror att han tänkter sätta sig på passargerarsidan och jag sa ju att jag inte ville köra. Då öppnar han bakdörren vid Linus stol och tar fram sparkskyddet och plockar upp Peller!

Sen vi köpte sparkskyddet för något år sedan har vi aldrig lagt något bakom och speciellt inte så långt ner!

Fredrik kom på när vi kom till bilen att han hade lagt något där bakom och tur att Pelle kom till rätta igen!!!


Linus blev överlycklig när vi fann hans närmaste vän, hans älskade pelle.

Han pussade Pelle flera gånger och kramade honom hårt och sa: Pelle, min älskade Pelle, min Pelle.

Lyckan var gjord att se sån glädje och kärlek!!

Av Jessica - 24 mars 2011 10:25

Just nu står en sockerkaka i ugnen och väntar på att den ska bli klar.

Linus och jag har bakat för mamma och Bodil ska komma och hälsa på oss litegranna. Sedan ska visst Linus ut på äventyr med sin lillasyster. Han ska äta mat hos Bodil säger han. Makaroner och korv har han bestämt. (;


Idag blåser det hemskt mycket ute, känns inte så där tipptopp att gå ut och leka en sådan här dag så det passar bra med besök och äventyr! 

Fredrik åkte till Stockholm imorse som vanligt, var inte alls avudnsjuk på honom när han klev upp. Däremot så när barnen vaknade och bråkade de första de gjorde så kändes det som att jag hade kunnat byta med honom.  Men eftert lite frukost så blev de båda på bättre humör och det var tur det.


Agnes har visat att hon är som sin storebror, tar man inte undan saker man vill ska vara hela och fina så förstör hon dem. Hon har förstört en ljuslykta åt mig nu. Men det var väl egentligen bara en tidsfråga. Man glömmer bort att de har längre armar än vad de ser ut att ha. (;

Linus skulle vara snäll och hjälpa till att plocka undan glasskärvorna innan Agnes hann ta dem. Jag hann inte ens in i rummet innan han hade skurit sig på tummen.

Han sa inte så mycket om blodet eller gnällde ens när jag gjorde rent det. Däremot när plåstret kom på tummen åt honom började han gnälla.

Linus har aldrig velat ha plåster på sig, han tror nog att det gör ont när man har satt dit plåstret. För på engång vi tog bort det då var det bra och han slutade gnälla och så där.


Nu blir det mysa ihop en sväng med Linus för Agnes ligger och sover en stund. Hon sover nästan alltid runt kl 11 och hon har fått välja den tiden själv på dagen. På eftermiddagen sover hon lite hur som helst och det fungerar bra. Så vi fortsätter med det, varför förstöra ett vinnande koncept?! :)



Pst, jag är så glad att två av mina gamla vänner har funnit varandra!

Jag kan tyvärr inte berätta det ännu för de har inte riktigt gått ut med det pga massa personliga saker och sånt där. Jag själv tycker inte att det borde göra något!!!

Jag är glad för eran skull!

Av Jessica - 22 mars 2011 18:33

Vilken dag vi har haft!

Just nu känns det som att det blåser storm ute. Vi har ändå inte gjort så där hemskt mycket idag. Men det är skönt att inte ha en massa måsten ibland också.

Linus har varit iväg och badat en sväng med sin far och det verkar han ha tyckt om. Tror det uppskattades lite att de fick far och son tid, sen att Linus vill ha med sig Agnes är en annan sak. (;

Just nu väntar jag helt ärligt på att det är dags för de små att hoppa i badkaret, Linus ska bada med Agnes säger han. Sen är det inte så många timmar kvar tills det är dags för att sova. Ska bli så skönt att få lägga sig ner i sängen och sova hela natten. Har bestämt med barnen att de inte tänker vakna något inatt och så får vi se om de håller de eller inte. (;


Fredrik och jag har pratat om att böcker är dyrt egentligen. Det kostar endel att köpa böcker, även om man köper dem i pocketform. Jag läser några böcker varje månad och det blir endel. Sen att det är väl något bra att lägga ut pengar på gör ju inget. Konstigt ändå att det blir så mycket fast man inte riktigt tänker på det. 


Nu vill Linus skriva, lika bra att logga ut då.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards