Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under augusti 2007

Av Jessica - 12 augusti 2007 21:14

jag gråter typ! min dator tycker inte om mig alls längre!!!vi misstänker att nätverkskortet har typ brunnit upp )= men jag vet nästan att min kära kamrat lars skrattar åt mig!!! skulle kunna misstänka starkt att jag kommer få höra de här ganska länge nu eftersom enligt honom så har jag lyckats döda 2 st andra bärbara som jag hade fått lånat av honom :Poch han sa att jag skulle säkert pajja den här också!men nu är de så att jag har faktistk inte gjort nåt!!! den ville lixom inte längre vara med!! så jag kan lixom inte skriva så mkt eftersom att herr fredrik sitter vid sin dator mer eller mindre hela tiden. lyckades sno den en sväng nu när han kopplade in mitt wii som vi har hämtat från hans far. har väl inte gjort så jädra mkt, vi har badat ute i myrströms stuga flera dagar, så fort de har varit sol ute så har vi åkt dit och badat. tagit massa kort har vi också gjort. åsså har vi sett nån knasig film... var till mormor och badade en sväng också faktistk... kommer upp nån bild från myrströms stuga när vi har fått bilderna av thomas. justja, jag insåg en sak igår eller i förrgår, jag ska fan upp och skriva in mig på skolan på torsdag, och min första lektion är på fredagmorgon! alltså?!?! då är ju sommaren slut!!! på tisdag ska vi iväg på kräftskiva hos sötis johanna! kommer nog bli tokskoj! undra om de dyker upp några gamla ansikten som man känner igen då :D måste fan kirra skjuts ut till alnö och hem också. nee nu ska fredrik har datorn igen, han tjatar.. *suck suck* 

Av Jessica - 5 augusti 2007 03:18

alltså, de här med att gå och lägga sig i tid är då inte min stora grej ^o^

förstår inte varför jag inte kan göra det nångång när jag har sagt att jag ska göra de :P


iaf så kom fredrik hem runt 1 nu inatt, han var bara lite lite små rund under fötterna, men de var inte alls så farligt. dock så luktar han fan gammfylla nu :P måste ha varit för att han drack lite rödvin med myrström :D småkärringarna lixom *hihi*


jag hoppas på att de blir riktigt fint väder imorgon när man vaknar, ska lixom försöka träffa sara en sväng och umgås med henne eftersom de var så läääääääääääääääääängde sen!


och inte nog med de! jag måste boka en tid med johanna nu när hon kommer hem från london och är hemma i hela 2 veckor!!!


en sak... jag klurade på de förut, ibland spelar de lixom ingen roll hur mycket man än försöker och gör sitt bästa, de känns lixom inte alltid att man duger ändå. och tacksamheten för saker man gör visar sig inte alltid, man blir nästan lite ledsen då. man vet lixom att man försöker men man kanske inte orkar? och hur mycket måste man orka och stå ut med innan man ska fundera på att ge upp? nu är de så att jag kommer inte ge upp iaf, men man vet aldrig. nångång kommer de faktiskt bli ett stopp för man pallar inte av att de alltid är likadant hela tiden. någon gång måste de bli en förbättring.


och när man säger en sak så ska man väl försöka hålla de också? de är ju jobbigt att gå och bygga upp en massa förhoppningar hela tiden och sedan när de inte blir så då blir man så riktigt besviken så man inte törs bygga upp mera förhoppningar.


men nu ska jag inte sitta här och klaga utan nu ska jag nog ta och röra mig mot sängen igen.


undra om fredrik ser att jag har skurat rent badkaret och toalettstolen åt honom? så han slipper att göra de imorgn :P han får fan dammsuga därinne och sedan kanske torka golvet i heeeela stora lägenheten som vi har ^O^

Av Jessica - 4 augusti 2007 20:54

alltså idag, idag har vi städat som fan. allt är typ klart förutom i badrummet. men de tänker jag då inte ta tag i med nu. eller ja, kanske lite senare när fredrik har gått ner till emil för att öla lite.


imorgon ska jag försöka umgås med sara!!! var så längesen vi hittade på nåt så nu är de faen på tiden att vi gör det! och speciellt eftersom att hon börjar jobba på måndag så då kommer de kanske inte finnas så mycket tid över att umgås hur som helst och när som helst.


satt och klurade på att tiden har gått förbannat fort. hela sommaren har rullat förbi utan att man märkt de. och man har faktiskt inte gjort så mycket alls heller. de enda man har gjort den här sommaren är att ha varit till mormor en vecka själv, sen varit där några dagar hit och dit. och så firat lite födelsedagar och så. men mer är de inte, och de är faktiskt riktigt tråkigt tycker jag. men ibland kan man inte göra så mycket mer heller eftersom att vi bara har haft fredriks ekonomi att leva på, de är lite drygt att vara student. jävla skit, man sitter och betalar en massa avgifter till facket och sedan får man ändå inte stämpla eftersom att man ska fortsätta plugga till hösten. men jag törs inte ens gå ur facket heller för då kanske jag inte får gå med sedan heller. får se om man lyckas ut och resa eller nåt till höster/vintern eller om man får spara allt till nästa år.


nu ska fredrik duscha och dra ner till emil sedan. själv får man sitta hemma och tråka. visserligen skulle jag kunna följa med ner till emil också men de känns verkligen verkligen verkligen inte lockande. visst är de skoj där emellanåt men ibland kan de bli riktigt drygt tråkigt också bara för att de finns vissa människor som dyker upp där emellanåt som man verkligen inte orkar med. och eftersom att jag håller på att bli förkyld också så orkar jag inte med massa jobbiga och fulla människor. vet inte riktigt nu om fredrik ska gå ut också eller om han kommer hem när de andra drar ut på krogen. men de lär visa sig.


bah, va mycket drabbel och yrande de blev nu. skriver väl mera sedan när man är ensammen och kanske har lite mera lust att skriva

Av Jessica - 3 augusti 2007 18:10

förstår inte varför de är så jobbigt att komma på en rubrik 


idag vaknade man runt 12. kände inte alls för att kliva upp då, var riktigt jobbigt. så jag låg kvar och drog mig ett bra tag.

håller på att bli förkyld tror jag )=


iaf så började fredrik att städa medans jag la mig i soffan och sa vad han skulle plocka och grejja med och ordna alla kläder som skulle till tvättkorgen och vilka som skulle in i garderoben. världens snällaste fredrik!! *pussa på*

jag diskade iaf bara för att känna mig lite duktig.


efter ett tag så kom vi på att vi skulle ta en paus och just då kom myrström och plingade på dörren. så vi har varit social med honom en sväng.


tanken var att fredrik och jag skulle käka middag bara han och jag idag, gå på dejt lixom :P dock nere på kuben Verandan (;

men få se hur de blir, myrström sitter och säger att han är hungrig nu :P


annars vet jag inte riktigt vad som händer ikväll, igår kväll gjorde vi inget, fick ju besök av danne, myrström och thomas igen :D men de drog efter ett tag för thomas skulle käka och så bestämde de för att de skulle hyra film och se den hos thomas. men jag orkade inte gå nånstans igår kväll så vi var bara hemma. justja, jens åkte hem med datorn igår också... innan han gjorde de var han så snäll och körde ner oss så vi kunde köpa cigg till mig och så åkte vi förbi mcd för att köpa en sån där chicken jr :P fredde och jens köpte några sånna olika småburgare också..

dock var min riktigt äkklig :o


ne nu ska de beslutas för hur vi ska göra, vad/vart vi ska käka middag


suttit och tittat en massa i ikeakatalogen också, måste fan ta en sväng dit när mina pengar kommer in på mitt konto :P


min dator är inte snäll med mig, jag får lixom inte göra nåt! fast jag har inge virus eller nåt!!! *less less less*


sara, vi måste umgås snart!!!! kanske i helgen eller nåt sånt?!?!!?

Av Jessica - 3 augusti 2007 02:37

nu har jag maplat lite mera..

går segt på spelet nu tycker jag.. och datorn har faktiskt inte varit dum mot mig heller på någon timme, får hoppas att den fortsätter och vara snäll imrogon så jag har kan sitta och grejja på internetet lixom :D


missade weeds idag, förstår inte riktigt hur vi kunde missa de! men jag är lite dåligt koll på dagarna och så här, och fredrik han vet nog inte alls vilken dag de är :P


är så jävla trött så ögonen går i kors på mig. så jag hoppas att jag väl kommer kunna somna nu när jag ska försöka sova! annars blir jag riktigt less faktiskt!


nee nu sova.

Av Jessica - 2 augusti 2007 19:36

igår när vi vaknade så kollade vi ut och upptäckte att vi faktiskt kunde gå och bada så de gjorde vi!

vi ringde myrström och alla andra men faktiskt så var de bara myrström som hakade på och badade på kuben. dock så började de dock blåsa och bli molning när han kom, så vi var inte kvar där så länge alls.

sen drog vi hem och umgicks lite, sen lagade jag lite mat åt mig, fredrik och jens och myrström åkte hem och käkade.

pojkarna här fortsatte att lana lite och jag hade inget annat val heller än att spela jag ockås :P

iaf sen så kom thomas, danne och myrström igen och så bestämdes de för att hyra film. jag vet inte alls vilken film de var för jag orkade inte kolla, men de ryktades om att danne hade gjort de igen!

valt den sämsta film de kunde komma på :D


efter filmen så droppade en efter en härifrån...

jens och fredrik slutade spela runt halv 5 imorse och jens åkte hem, fredrik och jag la oss för att sova.

men på nåt vis så blev de inte så att jag kunde somna, jag låg och vred och vände på mig. stängde av och på tvn, öppnade och stängde balkongdören. men sista gången jag kollade på klockan så var den halv 7. och sen tror jag att jag lyckades somna. vaknade imorse runt kvart över 12 när mamma ringde och påminde mig om trappstädningen. sen straxt efter de så ringde jens och frågade om de var lugnt att han kom. och vad ska jag säga?

nee de är inte lugnt! klart de var lugnt..


sen åkte jag iväg till morsan och vi städade trapphuset, sen fick fredrik komma och hämta mig och så åkte vi och handlade lite och så kom jag hem och lagade mat. jens skulle äta hemma men de slutade med att han käkade här iaf :P


nu har danne och myrström kommit hit också :D

jippie! fritidsgården!

ne men de är väl sko jatt de är här men tänk om jag skulle vilja vara hemma ensammen med fredrik en kväll då? *suck*

ändå är man så dum att man hojtar, kommer!!!! när de plingar på dörren.


gaaah, min dator håller vekrligen på att dö!!

ska sätta mig på jens dator en sväng nu när han är och firar hans kompis som fyller år.



behöver jag ens nämna hur trött jag är? ^O^

Av Jessica - 1 augusti 2007 03:42

iförrgår så var jag och fredrik iväg och stora handlade, vi åkte på kvantum i nacksta för ja jag vet inte riktigt varför för vi skulle egentligen iväg på city gross. Men iaf till saken, när vi åker ifrån nacksta så säger fredrik att han ska in på ok/q8 en sväng, jahapp tänker jag och så är de inge mer med de. jag sitter kvar och väntar i bilen medans han springer in, när han kommer tillbaka till bilen så får jag en festis av han!

och inte vilken festis som helst, utan en MER!'


sötaste han gav mig en liten kärleksförklaring för de behövs ibland tycker vi!

 älska mer... (;


tur jag har han som kommer på sånna där små dumma saker ibland så man bara börjar skratta eftersom de är så roligt :D


men nee nu röken sen sova

Av Jessica - 1 augusti 2007 03:34

man kan ju fundera vad jag gör vaken den här tiden?!!??

det kan ha med att göra att fredrik och jens sitter och lanar i min och fredriks lilla etta. det går lixom inte att bara stänga dörren och sova heller eftersom vi inte har någon dörr. *suck

en liten större lght vore inte helt jävla fel kan jag säga, vill vekrligen bo iaf minst i en tvåa. men man, man får se vad som händer framöver.


har inte hänt så mycket på sista tiden, jens och fredrik har ju lanat som sagt, igår var jag och fredrik iväg och firade min kusin som fyllde 13 år. fick massa ficka och gotta. sen hämtade vi jens och så drog vi iväg på big boy och käkade eftersom herr fredrik har tjatat om de någon vecka nu :P


imorse höll jag på bli galen för att fredriks telefon ringde, det var myrström som ringde och skulle klura och fundra på när han och fredrik skulle iväg och springa och om de skulle springa. precis när jag är på g att somna om igen så ringer hans mobilen ännu en gång och då var de jens som undrade om han kudne komma hit och spela lite, och fredrik var så snäll och frågade mig om de gick bra eftersom han själv inte skulle vara hemma en stund.

jens är ju inte farligt så han fick faktiskt komma hit :P


vi åkte ner på kubens Veranda idag igen och käkade, idag tog jag lasange, fredrik käkade hamburgare (som vanligt) och jens käkade gräddstuvadpytt. *gott* riktigt god mat var de, men de är de väl alltid där?!!?

även att jag orkade inte upp maten idag heller så de skrattade åt mig och frågade om jag ville ha med mig en doggybag hem :P ska fan se till att jag är döhungrig nästa gång jag kommer dit så jag pallar av att käka upp allt :P


får se vad som händer imorgon eftersom jag är lite rädd att de inte blir många timmars sömn faktiskt..


nu blir de en rök och sedan så ska jag fan försöka se om de inte fundrar på att sova de här två pojkarna här.


sara, jag är så jävla nyfiken!!! när fan får jag veta?!!?!?

gaaaaaaaaaah, håller på att spricka sönder!!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards