Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under juli 2009

Av Jessica - 15 juli 2009 12:30

Det måste vara något fel på mig. Är så trött så jag knappt kan sitta upp, har ändå sovit i flera timmar inatt. La mig runt 12 och somnade på engång och sedan vaknade jag 7:30 när Linus tyckte att det var morgon. Har sovit till och från på soffan nu också. Känns otroligt jobbigt att man inte orkar göra nåt.

Ska förresten iväg på Harry Potter idag! Så nu hoppas jag att jag inte somnar på bion, brukar vara standard men det pallar jag verkligen inte idag!

Har väntat så länge på filmen så man får inte missa något!


Linus är hos mamma redan, Fredrik åkte dit med honom för en liten stund sedan så han kunde somna där påengång iställeför att iv måste väcka honom när vi ska åka. Så han ska vi komma ihåg att hämta påengång bion är slut. Ska dra upp till mormor då och lämna lite barn. Typ Robin och Rickard. Eller iaf Robin, Rickard ska nog hem till Matfors han.


Nu ska jag sova en så där 30 min till innan vi ska dra! Hoppas sommaren kommer tillbaka nu!

Av Jessica - 14 juli 2009 11:04

Idag är jag tröttare än någonsin, det var ett dumt beslut som togs igår kväll att jga skulle försöka kolla på sista harry potter filmen. Vi hade nämligen harry potter maraton igår, 12 timmar harry potter!!

Det var jag, Fredrik, Robin och Rickard, ja och så Linus då, men han var inte så intresserad över filmerna utan mest av pojkarna som han ville leka med!


Jag orkade inte ens att se klart den sista utan jag gick och la mig, men när jag väl hade lagt mig så var jag vaken tills Fredrik kom och la sig ändå. Och efter att jag hade sovit 30 minuter så grät lillemannen och skulle ha välling! Sen fick man sova hela 4 timmar till innan han vaknade!

nu ligger Rickar, Robin och jag i sängen och surrar skit och funderar på vad vi  ska hitta på att göra idag. Fredrik är med Linus i tvrummet tror jag.


Nu ska vi försöka hitta på något att göra, vi ville ju bada men det verkar aldrig bli sommar igen.


Danne och Myrström var med och såg några filmer. Danne ska nog aldrig få se någon harry potter mera med mig. Han kunde fan inte ens hålla reda på nåt i ena filmen. Så nu är det så.


Av Jessica - 10 juli 2009 22:44

Idag var jag ut till Frida en sväng! Var tvungen att snusa lite på lillbebisen! Värsta liten han är!

Kommer knappt ihåg att Linus var så, att strl 50 är jätte stort.. Knasigt att man glömmer så fort ändå.


Annars då? Har inget vettigt att skriva alls egentligen. Har gjort en god gärning idag och det var att låna ut resesängen till Veronica och Kalle. Eller det var väl till Noel egentligen. (; De skulle ut och resa så då fick de låna våran säng. (=


Ska nog gå och lägga mig. Har sjukt tråkigt och man kan inte göra något heller eftersom lilllurven ligger och sover. Han somnade väl för en kvart sedan.. Finns inte något bra på tvn heller så då är det bäst att sova bort allt tråk.


Imorgon kl 11 ska vi få besök. Bushel ska komma och visa lite av sitt jobb :P


Av Jessica - 9 juli 2009 22:15

Har varit hos mormor de senaste dagarna, spelat tvspel och umgåtts med kusiner och kusinbarn. Varit riktigt soft och bara vara där hela dagarna, har åkt med Fredrik innan han började jobbet och sedan åkt hem på kvällsidan. 

Har pratat en massa med mormor och hjälpt henne med lite små saker som hon ville få gjort. Som att få städat ovanför kylskåpet och frysen. Var riktigt smutsigt där men nu är det rent och fint! (=


1 dag kvar sedan så är det semester för Fredrik! I hela 5 veckor har han!! Dessutom att han ändå sparar en vecka till nästa år!

Skönt att man slipper vara ensammen hemma hela dagarna då, synd bara att det verkar som att sommaren har tagit slut!


Inatt tror jag att vi ska lägga oss tidigt, det får inte bli så sent som det har blivit de två senaste nätterna, man är ju så sjukt trött när Linus vaknar och tycker att det är morgon. Men vet ni!??! Imorse så vaknade Linus till runt 5 men han somnade om efter lite bök och att man hade varit inne och lagt han några gånger. Sedan vaknade han 7:30 och då fick han välling och jag lät honom ligga i sin säng och äta upp den. La mig på sängen och tänkte dra mig tills han hade ätit upp. Vad händer? Han somnade om och vaknade 9:45!!

Nästan så man var rädd att det var något fel eller så eftersom han sov så länge! Är det lugnet före stormen så att den här natten ska bli värre än någonsin eller vad händer? Bara att vänta och se nu antar jag.


Nu ska jag nog gå och göra mig i ordning för natten, Linus somnade precis nu tror jag. Det är tyst ifrån hans rum nu.


Undra vad som händer imorgon?

Det sägs att jag ska träffa mamma, men vi får se. Det brukar dyka upp allt möjligt för henne. Hon och jag skulle åka ut till mormor idag, sen skulle hon komma ut senare. Vilket hon inte gjorde för senare blev en annan dag.


J. 

Av Jessica - 8 juli 2009 21:15

Per och Theres o Wilgot kom nyss förbi. Theres mamma var ju med också, iaf så sa de hejdå. De åker upp till Luleå imorgonbitti och de kommer inte tillbaka innan februari. Jo justja, en super snabbis i slutet på augusti för att städa ur lägenheten och sånt. Dessutom så är det nog bara Per som kommer ner i februari och om Theres får bestämma så kommer nog inte han ner heller. Hittar han ett jobb hemma i Luleå så blir de kvar där. Det var skitjobbigt när de gick utanför dörren och Fredrik låste. Satte mig på soffan och tårarna bara började spruta. Fyfan helt enkelt.


Tycker om dem så mycket så jag vill inte att de ska åka. Det är ju bara 8 timmar bilfärd dit, så man kan ju hälsa på. Men det känns som det är skitlångt faktiskt!

Nu kommer tårarna igen. Orkar inte sitta här... 

Av Jessica - 7 juli 2009 12:03

Bild 1 : Linus känner på vattnet.

Bild 2 : Frida (någon dag innan hon fick pojken) och Linus leker 

Bild 3 : Linus på rymmen! 

Bild 4 :  Linus är lite fundersam på vad vi gör 

Bild 5: Världens sötaste Wilgot. 

Av Jessica - 6 juli 2009 22:30

Förstår inte varför de var tuvngen att flytta min namnsdag från den 26e tills  idag för?

Rätt onödigt gjort av dem, jag har haft namnsdag i 24 år den 26/7 men då för två år sedan flyttade de fram dagen tills idag. Dumt gjort. Ingen som kommer ihåg mig bara därför.. 



Känns inte som man har gjort något alls idag, men det har jag gjort.

Har tvättat och hängt tvätt i vanlig ordning och jag har också startat en maskin disk.

Plockat och donat lite i köket också. Men sen har jag nog inte gjort så mycket mera?..

Linus chockade mig inatt genom att sova sig igenom den helt och hållet utan att vakna en enda gång! Och dessutom sova ända fram till 7:45 för att sedan hålla igång och härja och leva rövare fram till lunch. Han åt lunchen utan att bråka, vilket aldrig brukar hända annars.

Sedan när han sov efter lunchen så sov han från 12-14:45, vilket han aldrig någonsin brukar göra! Så man är helt fundersam om det kommer smälla till inatt och inte bli någon sömn alls då.


Var ner till Örjan och Maggi och vattnade lite blommor. Så nu är alla blommor ute vattnade så de kommer inte att dö för dem. Tänkte att det skulle regna så jag slapp, men jag kom på att det fanns massa på altanen under taket som behövde få släcka törsten.

Ska väl dit igen imorgon och tömma poolen, känns som att det är på tiden. Linus har gräsat ner så mycket i den och så har det blåst ner saker i från träden i poolen också så vi behöver byta vatten i den. Kan vara lite trevligt för familjen Rodin att inte behöva göra allt sånt när de kommer hem ifrån semestern! (=


Allt jag skrev försvann, men control +z gör susen och allt kommer tillbaka. Tur att det fungerar för man blir så less när man skriver jätte mycket saker och allt bara försvinner och då tappar man lusten helt.


Körde ut till Matfors och gav min kusin Robin sin dator som Fredrik har grejjat  åt honom, surrade lite skit där hemma hos morbror och drack en kopp kaffe. Sedan på väg hem så stannade vi till vid skolan för där var den mindre kusinen Rickard och så LillRobin. LillRobin är barn till min Kusin Linda. Och vi pratade om att det var så roligt att Robin och Rickard är lika gamla men att Rickards kusin är lillrobins mamma.

Sen hem till mormor och hämta mitt WII, måste försöka laga skiten så man kan spela igen. Får se om Fredrik ordnar det någon dag den här veckan eller hur det blir.


Imorgon eftermiddag/kvällen så tror jag att LillRobin och Rickard ska komma hit och vi ska käka lite med dem och sedan kanske umgås en del? Tror det blir så, ska iaf köra ut dem till mormor efter de har varit här. Det har jag lovat. Så det är bäst man ser till att de kommer dit också.


Frida får antagligen komma hem imorgon med lillbebisen! Så då måste jag dit och snusa lite på honom iaf. Har inte sett han ännu, eller på bild, men det räknas inte! Uffa, kommer inte ihåg när Linus var så lite. Vad längsedan det var nu..

Av Jessica - 3 juli 2009 11:15

Jag blev moster igår!

Frida fick en liten Zackarias igår, blev akutkejsarsnitt för moderkakan hade lossnat  för Frida.

Men allt gick bra, Zackarias fick åka till avd 45 för han hade lite svårt att andas själv. Han kom i v. 36. Men allt är bra med honom nu, han ska antagligen få försöka andas själv idag och så får vi se sedan vad som händer. Han vägde rätt mycket ändå fast läkarna sa att han skulle väga lite. Han vägde ändå mer än Linus så jag tyckte inte att det var så jätte lite.

Ska åka upp till Frida med lite prematur kläder sedan, tur man har sparat dem! 


Annars då?

Igår gick vi ner till Örjan och Maggi eftersom vi är husvakt åt dem, vi badade lite i poolen med Linus och solade lite. Sedan kom Per, Theres, Theres mamma och Wilgot och käkade med oss!

Det vart rätt god mat och jag lyckades att inte övergrilla eller bränna köttet! (; Jag tog på mig grillningen så jag visste att vi skulle få mat som man  kan äta. Man vill inte direkt ha rå fläksfile eller rå kyckling (som på midsommar :P)

Spelade lite kubb efter maten och jag och Theres vann första omgången! Och alla vet att det är första omgången som räknas bara!

Sedan lät vi grabbarna vinna bara för det skulle bli så sura miner om de aldrig fick vinna. Linus och Wilgot satt jätte snällt i vagnarna och tittade på, jag blåste lite såpbubblor åt dem undertiden också så de hade något spännande att titta på.


Idag är det inte lika varmt ute, men det gör inget. Det är rätt skönt ändå med lite kyligare väder. När Fredrik slutar ska vi åka upp till sjukhuset och lämna kläderna, sen ut till skönvik och hämta upp lillRobin och köra honom till mormor. Ska väl se om man lyckas ta sig ett dopp då också eller om man bangar ur. Allt beror på hur varmt det är i sjön. Tror inte att den är 27 grader längre!  


Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards