Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 4 april 2009

Av Jessica - 4 april 2009 09:10

Fy, här ligger jag i sängen och har världens mensvärk.

Fredrik tog med sig Linus och åkte och handlade lite. Ska göra en cheesecake tills Maria, Johan, Ebba och kanske mormor Anita kommer. De tänkte  fira mig idag eftersom att jag har faktiskt fyllt år! (;


Annars har jag ingen aning om vad som händer idag faktiskt, får se vad Fredrik säger och hur mycket jag kan röra på mig. Skulle behöva åka ut till birsta lite supersnabbt också, men får se.


Har fortfarande inte ringt min pappa, kommer bara bli ledsen när jag ringer honom. Är grymt besviken på honom...


Ipren och Alvedon har då inte hjälp något med mensvärken kan jag tala om. De har inte lindrat den något alls denna gång. Måste in på apoteket och kolla om de har något annat bättre.


Förresten, Linus sover nästan alltid bara en gång på dagen numera, det är lite skönt att han tar en nap runt halv 12 till 13-14 någongång och håller igång till 21:30 sedan.

Ibland kanske han slocknar utan man vill det också, men då sover han inge länge alls.


Inatt kunde han nästan ha fått flygit ut från balkongen. Han vaknade kl 03 och höll igång till 4:30 någongång. Inget hjälpte, han fick välling, åt en liten slurk bara, spottade ut, grät, lekte skrattade, skrek och hade sig. Han gjorde allt. Efter mycket om och men så somnade han. Kan tala om att jag var så trött så jag ville kräkas. Fredrik var rätt less också på honom. Barnkliniken skulle iaf ringa upp i veckan så jag hoppas att vi får komma upp snart. Eller att de hittar nåt från blodprovet som visar vad som är felet. Han kan ju sova hela natten så varför gör han inte det?!?!?

Galet!


Ne, nu ska jag väl ta ett försök och kliva upp, ställa sig i duschen tills Fredrik och Linus kommer hem.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards