Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 8 april 2009

Av Jessica - 8 april 2009 22:04

ey! vem är det som har vatten i sitt kök nu då?!?! JO vi!!!!!!!!!!!!!!!

 Äntligen, det känns helt underbart!


Jens och Fredrik Lundström var hit en sväng förut, vi härjade lite med Linus och Jens fick bära honom lite. Linus var även på sitt bästa humör så det var skönt.


Har upptäckt en sak, det är inte säkert att Linus kommer vara med i tidningen den här helgen, kanske blir nästa helg. /=

Jag är skitledsen för att det antagligen  inte kommer hinna.. Fan va tärt.


Nu ska jag säga hejdå till morbror Kjelle som har åkt överallt och ordnat med allt till vattnet. Han fick lixom även åka hem till Pelle och hämta lite mera saker.

Av Jessica - 8 april 2009 09:32

Linus har sovit hela natten!! Han sov ända fram till halv åtta imorse!

Han är lite pumsig fortfarande och jag tror att det är den rogivande drycken som har fått honom till det. (;

Det känns otroligt skönt att det var så här inatt så nu hoppas jag att det blir så ett tag och så får jag fortsätta en månad fram med medicinerna och sedan ska vi testa en vecka utan och se om han fortsätter att sova. Eftersom han la på sig den dumma ovanan att vakna på exakta tider!


Min morbror Bengt ligger hemma i feber idag och förhoppningsvis skulle febern ha gått ner lite så att han kan komma hit senare idag. Annars skulle han be Peller titta förbi och kolla och mäta ut. Men man har lärt sig nu att hantverkare och tider aldrig fungerar så där otroligt bra! Vill verkligen ha vatten i köket nu. Börjar bli så less på att bo så här.


Annars vet jag inte vad som händer idag, eller jo, jag borde gå ner på stan en liten snabbis. Ska kolla sedan hur det blir.

Det är inte världens bästa väder ute heller så jag är inte världspigg på att promenera ner. Men man har väl inget val riktigt. Eller om jag ska ta och orka och ladda busskortet med en hundring iaf och åka ner. Känns så onödigt eftersom jag åker så sällan buss. Vet inte ens om jag har koll på vart busskortet ligger.


Nej, nu byta blöja på lillen. Borsta tänderna på honom och klä på honom. Han kan inte gå i pyjamasen hela dagen inte!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards