Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under december 2007

Av Jessica - 16 december 2007 19:23

http://nikita.se/~sleepr/?namn

 jag glömde ju skriva att om man ändrar där det står namn,, så det blir tex.

http://nikita.se/~sleepr/?jessica 

så blir det riktigt sött!

så varför inte skicka en sån länk till sin flickvän/pojkvän, mamma/pappa osv till vem man vill så att de blir glada (=

en sådan liten sak kan faktiskt göra många glada :D 

Av Jessica - 16 december 2007 14:10

http://nikita.se/~sleepr/?namn


kolla länken! han är lite felande ;P 



oj nu har det gått många dagar sen jag bloggade igen, men sånt som händer när jag har massa annat för mig!


i fredags gjorde jag typ inget, utan jag var bara hemma och grejja och sånt där och fredrik jobbade till 19:15, sen när han kom hem så åkte han och storhandlade lite! för jag mådde verkligen piss då! men han var världens bästa och lyckades handla allt själv! :D 

sen på vägen hem så handlade han med sig lite mAx så vi fick middag, pressade mig i en maxbox sen mådde jag ännu värre och så låg jag bara i sängen och såg på tvn och halv sov.. hade somnat innan fredrik kom och la sig iaf..


lördag: vaknade, fredrik skulle iväg på jobbet, sen låg jag i sängen och såg på tvn tills runt 11. Ringde stora syster för hon skulle komma och baka lite med mig (= måste ju ha hjälp med att baka kakor eftersom jag är sämst på sånt :P

Bad henne handla med sig lite som jag hade glömt att skriva upp på listan åt fredrik, så hon handlade det och sen kom hon, vi bakade allt till lilla julafton (= så nu är de klart iaf!

sen gick hon till mamma och fredrik kom hem några minuter efter att bodil hade gått.

vi började med maten, och undertiden vi käkade så dök myrström upp! vilket är skit skoj att han är hemma nu (pluggar i luleå annars), sen efter ett tag så kom lina och gnurf också, surrade skit lite sen kom danne också.

grabbarna drog och hyrde film och möte thomas på hemmakväll medans jag och lina väntade här. hon och jag surrade på lite sen ringdes de och sa att de var dax på att röra på sig till thomas, dock så orkade jag inte för jag var så jävla trött, så fredrik kom förbi med min festis och lina gick.

jag la mig i sängen och såg på kattengustav filmen som jag lånade av fatima, somnade nångång under filmen och vaknade när fredrik var hemma. Har ingen koll på vad klockan var, men rädd blev jag, sen b lev jag lite rädd när han hade lagt sig i sängen också, men jag grymtade väl bort de och vänte på mig bara.


idag har jag inte gjort så mycket mer än fikade lite med pappa och lena, de kom förbi med julklappar till mig och fredrik. så nu ligger de fina här hemma och bara väntas på att öppnas, man är rätt nyfiken på vad de är men jag ska iaf hålla mig och öppna dem på julafton! (=

dock så tror jag fredrik kommer få spunk på dem om de ligger framme, han kommer vilja öppna! det vet jag :P

sen har jag inte gjort så mkt mer, pappa och lena åkte nyss iaf.. så nu ska jag väl bara vänta på att fredrik kommer hem från jobbet, så ska vi käka och sen vet jag inte vad som händer faktiskt. 


Av Jessica - 13 december 2007 15:42

nu har mamma och lillasyster frida med hennes bebis precis gått hem. Gick och möte dem på ica förut för att handla lite fika.

satan i gatan va kallt det var ute då.. ändå tyckte jag att jag hade packat på mig riktigt med kläder..

fick iaf ett par baggeyjeans mammabyxor då av syster! rätt bra att få (=

eftersom jag känner mgi som ett hus och inte har några byxor att använda!! :D


sen så när vi kom hem hit så ställde sig världens bästa mamma och diskade!! så nu slipper fredrik göra det, han har nämligen inte diskat på sista veckan.. säkert mer än en vecka sedan han diskade!! har fan aldrig sett så mycket disk faktiskt!!!! 


ikväll ska vi tvätta, och det är verkligen ett måste!

börjar sina på alla kläder som man kan ha, och seriöst så minns jag fan inte när vi tvättade sist, vi har lixom fyllt tvättkorgen och så ligger det världens största hög med tvätt inne på golvet på toan också!


nee nu blir de lägga sig i soffan och slöa en sväng! 

Av Jessica - 13 december 2007 12:26

men kan man bli galen för mindre?

avbokade ju tiden på kvinnokliniken för cellproverna eftersom jag var för långt gången i graviditeten.

vad händer??? joo de jävla propparna skickar en räkning på 300:- för uteblivit besök.

måste fan ringa och skälla imorgon och fråga varför de skickade ut den när jag hade avbokat..


även att jag vaknade kvart i 5 imorse och trodde att fredrik hade försovit sig, sen när jag äntligen fattade att klockan inte alls var något mycket så kunde jag inte somna om, så när jag hade legat vaken en timme så slog jag igång tvn och tittade på den, så när fredrik äntligen vaknade och klev upp och gick och duschade så kände jag att jag var trött, så jag somnade om efter att han hade gått.

sov till kvart i 10 ungefär, slog på tvn och tittade lite medans jag käkade frukost.

sen plockade jag lite här hemma och städade lite för mamma ska komma och diska åt fredrik eftersom jag verkligen inte klarar av att diska!


så nu ska jag klä på mig och gå och möta dem på ica!! 

Av Jessica - 12 december 2007 17:59

idag så vaknade jag halv 8 och tänkte, fredrik väcker mig varje morgon så nu måste jag väcka honom, så de gjorde jag :P han blev inte så nöjd men då får han känna hur de känns :D

sen så efter några timmar så där när vi hade varit vakna så hörde jag att lina ropade utanför så jag surrade ltie med henne och bestämde att vi skulle ta en prommis, så lina och jag var ute och gick med vovven i kylan medans fredrik och gnurf drog och käkade lunch.

sen när jag kom hem från prommisen så käkade jag lite lunch och så, sen vandrade jag och fredrik upp till hans mor för att få lite fika.

sen vandrade vi hem och nu sitter man här.


Det lillla kryp jag har i min mage vill jätte gärna göra så att jag mår dåligt och kräks hela tiden och att jag blir så jävla trött. men jag antar att de är så här de ska vara. förstår inte folk som säger att man ska njuta av sin graviditet och allt sånt. menar, hur jävla skoj är de att må skit hela tiden?!?!

jag hoppas att det blir bättre om inte så länge.. för de är riktigt jobbigt att ha det så här.

även att vi är väldigt fundersam på pojknamn, jag försöker få fredrik att tycka om edvin, isak, linus, albin och casper men det verkar gå lite tungt :P


även att det första maria och ebba sa till mig idag var att jag var tjock :P

känner mig faktiskt som ett jävla hus, och ändå har jag snart halva tiden kvar, så hur kommer jag se ut innan de är klart?!?!?!

har ju inge byxor att ha, mer än mjukisar och ett par mammabyxor som jag har köpt.. och tröjor och linnen är inte så många heller, men de känns inte riktigt värt att köpa nya eftersom att jag inte kommer använda dem så länge.

men men, ska försöka se om jag intehar några släktningar som har kvar några mamma kläder sen de var gravida..


imorgon vettefan vad som händer faktiskt, får se om man lyckas gå till mamma eller om hon kommer hit eller nåt sånt, men jag orkar inte vara ensammmen hemma hela dagarna heller.


Av Jessica - 10 december 2007 12:39

jag blir galen!!

satt i telefonkö i över 30 min upp till kvinnokliniken för jag måste avboka tiden om cellproverna, eller iaf prata med dem för att höra om jag ska komma och ta dem ändå fast jag är gravid. Endel säger att man ska de och andra säger att man inte ska det.


Och vad händer? jo, helt plötsligt hörs de bara vilka telefontider de har och så läggs luren på, så nu får jag ringa efter 13 igen och förhoppningsvis få tag på någon då. För jag vill verkligen veta, det är ju så pass viktigt att jag gör dem nu, för jag vill inte ha det som förra året, att man måste gå dit konstant för att det är förrändringar och sist jag gjorde de så var de straxt innan sommaren och då hade ju allt blivit bra eftersom de skrapade och shit, men jag är ju ändå rädd att de kommer tillbaka och man måste göra nåt skit igen.


men men, de är bara att vänta och se.. snart är kl 13 ändå..

ska blogga om allt vanligt sen när jag har fått tag på dem på sjukhuset 


Av Jessica - 7 december 2007 15:43

idag har man inte alls gjort mycket, tänkte plugga men jag satte mig framför datorn och spenderade lite tid bara på allt möjligt, sedan så la jag mig i sängen och tittade på tvn bara.

har pratat en hel del i telefonen med familjen om allting också, om alla tankar och funderingar om allt.

Var lite skönt att få reda ut allt möjligt från min hjärna.


Så nu måste jag verkligen försöka plugga, har en insändingsuppgift som ska in, måste få den gjord eftersom det är den sista och jag har faktiskt gjort 2 delar i den så jag har bara förklara en massa om gliacell och om hormoninsöndringen kvar.. Sen är de närvaroprov som gäller. idag är de exakt 2 veckor kvar med skolan! sen jävlar är de klart! känns skönt att ha de gjort nu faktiskt!

ska lägga mig på soffan och läsa och sätta igång att skriva så de är gjort!

blir lixom inte så vettigt gjort om jag sitter vid datorn :P 


haft fruktansvärt långtråkigt idag också!!! 

Av Jessica - 6 december 2007 10:03

Jag får äntligen berätta om hemlisen!!!

Den 8 maj 2008 så kommer de komma en liten pojke till världen, inte vems som helst! utan min och fredriks!!!

Kan berätta att det inte var något planerat eller så utan det blev bara så och det är inget vi kan göra något åt!


Vi är otroligt glada och lyckliga över det här nu, fast vi har båda haft våra känslor som har åkt åt alla håll och tankar har inte kunnat bestämma sig vart de ska vara.


i tisdags var vi iväg på ultrljudet och där gick de inte att missa att det faktiskt är en liten pojke i min mage nu som bara växer och växer och allt är som det ska!

Jag tror att tårarna kom både för mig och fredrik när vi fick se det lilla krypet som ställer till att jag mår så otroligt dåligt hela tiden och att jag knappt kan gå utanför dörren, att se konturerna på den lilla näsan och munnen, att se händer och fötter och allt det som hör till.

Sen vet jag inte om de bara var för att de är en kille som fredriks tårar kom eller om de var för att det verkligen är ett barn ;P (kanske en blandning av de? (;) 


Det är så att våra familjer har vetat om de ett tag, och några vänner, men eftersom vi ville vänta till efter ultraljudet med att säga det till folk så man vet att det inte är något fel på det lilla livet, men de som behövde få reda på de fick reda på det innan iaf.


nee, måste lägga mig igen, tok ett piller mot illamåendet och allt de för någon timme sedan, men vet inte om de hjälper så mkt just idag, nu blir de sängen igen! 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards