Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Direktlänk till inlägg 23 juli 2009

Linus chockade oss!

Av Jessica - 23 juli 2009 10:06

Linus sover fortfarande!!! Han somnde 22 igår kväll och han sover ännu. Han har visserligen vaknat 2 gånger inatt men ändå! Han brukar då aldrig sova så här länge, man tror nästan att nåt är fel när han sover så här. Men jag har varit in och lyssnat på honom! Och precis nu när jag skriver så vaknar han!!


R&R är fortfarande kvar här, tror de blir kvar idag också faktiskt. Verkar som det och det är bara roligt om de vill vara här och Fredrik tycker de är lite skoj han också, lite små skönt att det är liv i luckan. Var så han sa det. (=


Igår på dagen så fick jag åka med Veronica hem till Sara och så fick vi lite fika! Äppelpaj!! Mums va den var gooood! Där pratade vi lite skit och sånt som man gör när man är bara tjejer! Fick mysa med kissemissen också! Åh, vad jag vill ha en kattunge nu! Var jätte trevligt att umgås med dem, måste se till att göra det lite oftare. Kan inte fortsätta som det är nu.. Nej, umgås mera har jag bestämt!


Sedan efter jag hade varit hem och lagat mat åt alla pojkar så drog jag, Fredrik och Linus och mamma ut till Nillan och Jörgen. Vi lämnade bilen där för Jörgen skulle byta olja och oljefilter åt oss. Världsnällaste! Sen vet jag inte om han tyckte att forden hade lite rost som man kanske skulle göra något åt. (; Förstår inte alls hur de kan tycka det? :P

Nillan hade bakat  en skitgod sockerkaka! Fredrik tyckte den var god också för han tog hur många bitar som helst. (=


Justja, när vi kom satt Nillan och åt pannkaka med havregryn i! Var skitgott!! Tror faktiskt jag ska ta och göra det idag jag också.  Ska kolla med pojkarna om de känner för pannkaka idag! Och imorgon tror jag att jag ska iväg till birsta och köpa krusbärssylt!


Linus var inte alls snäll med Nillans katt, han slog honom och knuffade ner honom från en stol för Linus tyckte att han skulle sitta där ist. Var inte så som jag har sett Linus att göra med katter. Tror vi får vara utan katt här hemma ett tag till, vill inte direkt att kattungen ska bli rädd för alla och speciellt inte barn!


Fortfarande regn ute, tror det blir till att försöka klä på Linus lite och gå ut till sandlådan idag. Bara  hoppas att det inte kommer spöregna. Inte så skoj att vara ute då.


Nu ska jag väcka alla här! Så man kan äta lite frukost! 

 
 
Ingen bild

EvaD

23 juli 2009 18:38

Men inte kan väl din son vara taskig med katter? min katt var han jätte go emot men då har jag ju en barnvänlig katt oxå=)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 12 april 2015 19:33


 

Av Jessica - 18 mars 2015 18:24


  Hipp hipp hurra!! Grattis på födelsedagen älskade Agnes!   ...

Av Jessica - 16 september 2014 08:53

I lördags somnade min faster in. Det är så overkligt. Jag har svårt att förstå, finaste faster. Vila i frid. <3 ...

Av Jessica - 8 september 2014 21:19

Idag somnade min farfar in. Det var på ett sätt väntat, sedan en kort tid tillbaka har han varit dålig så jag förberedde mig hela tiden för det här. Men ändå kändes det lika tungt som andra gånger när pappa ringde mig. Nu får farfar frid, han får tr...

Av Jessica - 30 augusti 2014 10:29


Den här veckan var det inge så bra start på dagis för Agnes. Hon har varit ledsen varje dag och hon har inte velat gå dit. När jag har kommit för att hämta henne så har hon sprungit till mig och vill hem direkt. Jag tror att det har blivit fel för ...

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards