Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 7 mars 2008

Av Jessica - 7 mars 2008 19:07

jag fick sällskap av mamma och sofia idag (=

även att danne hakade på, så vi fikade lite och spelade kort och surrade skit.

när fredrik kom hem hade den stackarn huvudvärk, så han tog lite piller och sen har han sovit och han sover fortfarande.

jag försökte väcka honom men de gick inge bra alls..

jag vet inte om jag ska försöka väcka honom eller om jag ska låta honom sova ett tag till.

problemet är att jag är hungrig nu och vi måste bestämma vad vi ska äta för jag måste gå och handla nåt vi kan laga, för våran frys och kyl bara ropar efter att det ska finnas nåt där.


nee, försöka få lite liv i han så jag vet hur jag ska göra.

*hungirg!!!* 

Av Jessica - 7 mars 2008 10:51

jaha, då har man gått in i vecka 32, så det är bara 8 veckor kvar nu. nästan så att nedräkningen börjar nu. :P

på de här 8 veckorna som är kvar så hoppas jag att de mesta hinner lösa sig och att vi hittar en lght som vi vill ha så man vet att det är pågång, annars kommer man nog bryta ihop att bo i en liten etta på 3 personer och en katt.

även att det ryktas om att det är nu man börjar gå upp mera i vikt och magen kommer växa så det knakar, jag vet inte om jag vill att nåt av dem ska vara sant faktiskt.


känns som man redan nu håller på att spricka sönder och att man ser ut som en liten sumotjej.  och jag kan då tala om också att magen känns som den är i vägen hela tiden, att man aldrig ska lära sig att magen tar en stor plats för allting nu, att man inte kan smita förbi personer när de står tätt, så där som man gjorde förut :P


idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. ska se om morsan och sofia kanske kommer hit en sväng för det är visnings på mammas lght 12:30 idag, och de ville inte vara hemma. och så skulle mamma gå hit till ica och hämta ut paket, så man kanske kan lura på dem lite fika eller nåt sånt..

eller iaf att de är lite sociala med mig :D


jag har duschat och klätt på mig redan, och ätit frukost, så jag har typ inget att göra här hemma, kanske ta och plocka lite som vanligt. men det är inte så att det är ett måste, så jag får se hur jag gör.. 


Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards