Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under maj 2009

Av Jessica - 7 maj 2009 22:30

Idag hittade jag Linus ståendes på köksbordet! Hjärtat höll på att hoppa ur kroppen på mig när jag såg han där.

Dessutom att han hade lyckats klättrat upp på en stol och slagit på micron. Han har aldrig klättrat på något annat än soffan och sängen så ni kan säkert räkna ut hur chockad man blir.

Han är galen min lille son.


Vet ni vad jag har gjort mera då? Jo jag har startat diskmaskinen för första gången! Min snälla morbror kjelle kom hit med en slangklamer eftersom morbror Bengt inte hade tid. 


Var iväg och stor handlade också, vi fick sällskap av Jens som är hemma igen. Linus visade Jens att han kunde gå själv nu också. Justja, han visade Kjelle också. (;


Så mysigt att se honom tölta på för sig själv och att han dessutom gör det självmant gör det extra mysigt.


Nu ska jag stupa i sängen för jag är sjuktrött. Hoppas att jag får sova hela natten utan att behöva vakna av varken lilltrollet eller värk i magen. /=


Av Jessica - 7 maj 2009 11:53

Drog till mormor igår en sväng. Var så längesedan som jag hälsade på henne och tur att Elin var hemma från dagis får då fick  Linus någon att leka med. (=

Det första Linus gjorde där var att ställde sig upp och gick lite så att mormor fick se. (;

Han gick för de mesta igår faktiskt! Så nu är han VERKLIGEN ingen liten bäbis längre!


Sen när jag kom hem så somnade jag nästan påengång. Var så trött och slut i kroppen och imorse vaknade jag tidigt som bara den med världens mensvärk.

Trodde jag skulle dö. Så det var bara upp och leta reda på alvedon, vetekudden och lite vatten och sen stupa i säng och dö lite tills det var dags för Fredrik att vakna och kliva upp. Linus sov från straxt efter 22 till straxt före 8.

Funkar bra att lägga han sent och då sover han hela natten utan medicin.

Okej, det här med egen tid finns inte men vad spelar det för roll?

Jag bryr mig inte, det är bättre att han sover hela natten än att gå och fundera en massa på egen tid.


Efter att jag lagade middagen igår så orkade jag verkligen inte städa eller diska undan. Fredrik gjorde ju naturligtvist inte det och inte kunde han duka av bordet heller. Karln som är född med en silversked i munnen, det är han det.


Har gjort allt idag ist och det gick väl bra det också.


Jag fick äntligen min mobil igår!!! Blev ju en helt annan än vad jag funderade på först, men jag är så nöjd så det är sjukt!


En LG KS360 fick bli min.

Har en superbra försäkring också så nu gör det väl inget om jag råkar tappa den i golvet och lite sånt. Förhoppningsvis så kommer jag ha den i 1 år iaf! (= 

Av Jessica - 5 maj 2009 17:05

Idag har jag varit väldigt effektiv!

Jag har nämligen rensat i garderoben i hallen, vårat sovrum och i Linus rum. Och dessutom har jag städat i städskrubben! Där är det alltid lika svårt att få plats, varför gör de strädskrubbar så små? Man ska ju få plats med dammsugare och skurhink!


 Städat hela sovrummet också, rensat i en byrå och så har jag  bäddat rent med nytvättade sängkläder. Så nu väntar jag lite på att få gå och sova!


Men vet ni vad?!!?!? Linus sov från 22 till 8:47 imorse!! Helt galet länge! (; 

Sen måste jag bara ha världens goaste bäbis! Han är så mysig och ska kramas och pussas och sitta i knä och mysa mest hela tiden. Lite tomt på dagarna när han ligger och sover. (;


Hittade även linus sittande på sin soffa i sitt rum idag, han läste bok där. Så stor har han blivit. Knasigt fort har det gått.


Igår och idag fick mamma se att Linus kan gå helt själv, jag blir så stolt

Av Jessica - 3 maj 2009 15:05

Imorse fick vi sova ända fram till 7:37! Och vi hade även fått sovit hela natten. Galet skönt! :D

Här hemma har vi en gråtigt barn ännu en dag till. Inte så supermycket som fungerar, inte ens maten. Men han åt en hel portiongröt igår! Men det var typ allt. Ingen gröt imorse och ingen lunch dög. Jobbigt sånt där.


Vi har spenderat förmiddagen ute på IKEA! Så vi shoppade lite lätt där, mest små saker, eller det var väl bara små saker. Vi skulle åka dit för att köpa bord och stolar till köket men vi glömde det. (;

 Inte så lätt när man hittar massa annat som vill följa med hem.


Nu ska Linus få sova hör jag. Måste göra välling och lägga honom innan Fredrik drar och hämtar Per.

Av Jessica - 2 maj 2009 22:09

Få se nu vilken dag är det jag inte har skrivit om, jo men i torsdags kväll så var vi iväg och skulle möta upp Per, Theres, Wilgot och Pers familj för en liten tur till majbrasan och får att få umgås lite innan Theres och Wilgot åker igen. De gick ifrån stan och vi åkte bilen hemifrån och efter ett tag så ringer Per och säger att tyvärr så orkar inte de små barnen med någon brasa så de var tuvngen att gå hem. Mycket tråkigt men sånt som händer när man har barn. Men Fredrik och jag bestämmer oss att åka och hälsa på Maria och Johan som var där med Jack och Eva. Så upp en snabbis och tittar och säger hej och sedan åkte vi hem.


Igår så fick vi så lov att vara hemma hela tiden på dagen trots fint väder men Linus hade feber och var jätte snorig. Han var inte bara snorig utan även väldigt ledsen och gnällig. Så det mesta gick  till att bära honom och underhålla honom medans den andre grejade på här hemma. Sen kl 18 så var vi uppe hos Maria och Johan och fick middag! Det blev grillat!! *mums* Årets första grillningen även!

Helt underbart gott.

 Blev inge länge där eftersom lilleman inte orkade med något.


Idag kom min pappa och Lena!! Pappa har dragit el till diskmaskinen, fläkten, lampa ovanför diskbänken och lite andra uttag i köket som vi inte hade. Helt underbart skönt är det! Otroligt vad så lite kan göra. Dock kan vi inte använda diskmaskinen ännu eftersom vi inte kan dra dit vattnet för det passade inte helt riktigt. Måste åka iväg och handla lite men det borde gå att få ordning på det mycket snart.

Fredrik tänkte även ta livet av sig idag, han skar sig i handleden  av någon kniv som pappa bad han skära något med. Helt makalöst hur han lyckades. Förstår inte alls. Men vad sa Lena? Betongbarnen och skakade lite på huvudet. (;


När de hade åkt så åkte vi till morsan. Fikade lite där och var lite social sedan så drog vi och handlade och bjöd Danne på tacogratäng som han har tjatat om. :P

Nu sover Linus, Danne gick hem och klockan är så pass mycket så man själv borde lägga sig. Försöka ta igen massa sömn som man har förlorat pga snorig Linus.


Justja, Linus kryper i sömnen, ställer sig upp också när han sover. Och han är överallt i sömnen.


Sista men inte minst, Grattis till Mari och Andreas som ska gifta sig. Kom som en liten överraskning men trevligt för dem. Hoppas allt kommer bli bra. (=


 Theres, Jag tänker på dig och jag finns här. Det vet du. Hopas aatt det ordnar sig. Jag håller tummarna.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards