Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under maj 2009

Av Jessica - 14 maj 2009 10:30

Så där nu har man gjort dagens sysslor. Har lite tvätt att vika och lägga in så fort det har torkat bara men seda så är allt gjort. Det är rätt skönt att göra allt på morgonen så man har det gjort och man slipper gå och tänka på allt sedan under dagen.


Fick återigen sova till 8:15 idag och det känns hur underbart som helst. Hoppas att det håller i sig. (;

Idag ser det ut att vara sol ute, men som vanligt lär vädret vända på engång.

Mamma ska ta Linus en liten sväng på eftermiddagen så att Fredrik och jag kan köra iväg lite skit från förrådet. Har stoppat ner allt där och nu måste vi få plats med vinterdäcken och takboxen. Vi får se när han slutar idag men jag hoppas lite att han kommer iväg tidigare. Han är nämligen ute och mäter med Rolf idag.


Händer inte så mycket här annars, har lite beslut att fatta och man vet varken ut eller in.

Dessutom är det sommar snart och semestern, frågan är vad vi ska göra. Ska vi bara vara hemma eller ska vi åka någonstans?

Har så mycket vi skulle behöva göra klart här men det vore skönt att bara åka också. Vi måste prata mer om det snart tror jag.


Nej, kollar vart Linus är och leker. Det är  ltie för tyst för sitt bästa här hemma just nu. 


Tycker att Theres och Wilgot ska komma och hälsa på snart!

Lille Wilgot, han kommer ha blivit så superstor när vi ses nästa gång... 

Av Jessica - 13 maj 2009 11:21

Igår efter middagen så hade det slutat hagla, regna och blåst så vi bestämde att vi skulle iväg och pumpa min cykel. Så på med kläder och göra i oss ordning och ner och sätta Linus i cykelstolen, han stor njöt när han satt där, han skrattade och hade sig hela tiden. Fredrik fick ha honom på sin cykel tills vi var hos mamma för där var pumpen. In till mamma och fika och Fredrik fick gå ut och pumpa, men det gick inte eftersom mina ventiler är sånna som man har på bilar och våran pump var till vanliga ventiler.

Tänkte cykla hem men vi åkte och pumpade mina däck och sedan hem, hemma så monterade vi cykelstolen på min cykel ist och sen gick vi upp och Linus och jag badade. (=


sen blev det desperathousewifes och Linus la sig runt 21:45 och sedan sov han till 08:15! Värsta längsta sovmorgon!Lovley helt enkelt.


Nu sover lilleman ute och jag vet inte vad jag ska hitta på att göra idag. Återkommer när jag vet det.


Sara, vet du vad jag har här hemma? Din inflyttningspresent bara ligger och väntar på att få komma hem till dig och Pierre! Måste ses mycket snart! 

Av Jessica - 11 maj 2009 21:35

Nu är min cykel ihop skruvad och monterad! Yes, nu ska det bara pumpas lite däck och sätta fast cykelstolen åt Linus sedan är man redo att börja cykla. Blir intressant och se om jag ens kommer våga mig sätta mig på den och trampa iväg någonstans egentligen. (;

Lataste tjejen i stan ska man inte ha för höga tankar om. haha, men nej, så ska man väl inte säga om sig själv? (;


Linus ligger och jag funderar på att lägga mig ner och sova jag också, fast man har väl alltid lite att göra här hemma innan. Man hinner liksom inte riktigt med på dagarna när lillgrisen är framme och bökar runt och slänger ut allt överallt. 


Men hur dåligt är det inte med diskmaskin egentligen?!?! Hur underbart som helst, det går ju så mycket fortare att stoppa in allt där och slå igång den och sedan plocka ur allt bara. Upptäckte förresten idag att Linus försöker pilla på knapparna fast de är där uppe så vi måste nog börja slå på barnlåset på diskmaskinen.

Av Jessica - 11 maj 2009 09:40

Inatt har jag sovit som en stock och lite till, var grymt skönt att få sova så bra. Fredrik har inte väckt mig med sina snarkningar så det har gjort att man känner sig helt utvilad.

Linus somnade 21:30 och vaknade 7:43! Underbart!

Går jätte bra nu på nätterna med honom och det är jag superglad för, känns helt underbart att det går utan medicin och att man ens har orkat med honom när han inte sov är ett mirakel.


Idag ser det ut att vara fint väder ute så jag hoppas att jag kommer ut utanför dörren en liten längre tid. Jag har en son här hemma som inte vill gå in när han får komma ut och han älskar att vara ute så det är bäst man passa på när det är fint väder. Får se vad som händer. 

Av Jessica - 10 maj 2009 18:54

Idag runt 10:30 så kom jag och Fredrik på att vi skulle ut till Birsta. Vi tänkte att Linus skulle somna på väg ut så han fick flaskan i bilen och det blev inte alls som vi hade tänkt, han ville då inte sova. :P Fanns alldeles för mycket att titta på!

Så han satt och var glad och vi gick in på BC och kikade på kläder åt Fredrik och åt lilleman. Köpte två linnen och shorts på hm åt lillen och 2 solhattar på pop. Ena solhatten fick han av sin farmor så det var ju bra!

Fredrik hittade några tshirts och ett par längre shorts så det var superbra!

Sedan gick vi in på IKEA, där köpte vi handtagen och lakan åt lilleman, han spiller så mycket välling jämt så vi måste tvätta hans lakan så ofta så de hinner inte alltid torka riktigt.


Sedan åkte vi hem, men på väg hem så insåg vi att vi var hungriga så vi drog och käkade lunch, undertiden lunchen intas så kommer Fredrik på att vi skulle åka och kolla på cykel åt mig, så de gjorde vi och vi köpte en också!

Eftersom är sämst som inte har körkort så får det bli cykel, har svårt att åka bussen när de är varmt ute nämligen! Har sånna hemska svettsvallningar sen jag väntade Linus så jag pallar seriöst inte av bussen när det är varmt.

Så nu behöver det inte ta flera timmar på att jag tar mig någonstans.


Sen hem en snabb vända och packa ur bilen, hämta mamma och Sofia och drog till min Kusin, Linus gudmor Nillan. Vi fick gofika där och Linus skrämde även ihjäl katten nästan. Och Jörgen han var lite småförkyld på en söndag han (;

Förstår inte att vi alltid lyckas komma de söndagarna :P


Nu är man hemma och väntar på att middagen ska bli klar.

Nu vidare till nästa, återkommer imorgon tror jag

Av Jessica - 9 maj 2009 22:03

Blev att vi gick ner till Kubenplan och kollade när Ebba hade match, gick rätt bra för dem, det  blev 1-1. Vi såg väl typ de sista 10 minuterna (;

Sedan följde  vi med hem till familjen Palmlöf och fick lite lunch. Så nu fick Maria, Johan och Ebba också se att Linus kan gå. Justja, han gick för det mesta nere på matchen också så det var ju skoj att han faktiskt går med sina skor och inte bara kryper när han  har dem på sig.

Det var skönt att vara uppe hos Maria idag, solen sken och det blev helt vindstilla där så när vi satt ute på altanen höll man på att flyta bort en liten sväng. (;

Sa hejdå till Jens också, han har dragit till Gävle nu, hem till Anna och i veckan drar de till Norge och jobbar och han vet inte när han kommer hem nästa gång. Vi kan hoppas att det inte tar alldeles för lång tid innan de kommer hem igen.


Sen gick vi hem och så har vi städat lite smått här och tvättat och haft oss. Jag har äntligen tvättat alla delar till vagnen. De har legat i ett skåp och bara väntat så jag tog ur allt ifrån liggdelen så jag har tvättat och nu hänger de på tork. Bara hoppas att jag kan bygga ihop allt och att jag kan fästa allt på rätt plats igen. (;


Såg på Robinson och jag vet inte om jag tyckte att de var rätt människa som åkte ut idag..

Nu ska jag höra med Fredrik om vi ska se film eller något. Annars går jag nog och lägger mig, är så trött för jag sov nästan inget inatt pga värken.


Av Jessica - 9 maj 2009 11:29

Var till mamma en sväng igår, vi gick ut till lekparken med Linus så han både fick gunga  och leka i sandlådan. Han tycker dessutom om att kasta omkring all sand också.

Sedan så gick jag hem och Linus somnade på väg hem, vilket var tur eftersom vi skulle ner till Örjan och Maggi.

Mamma sällskapade mig på väg hem så jag slapp gå själv, vilket uppskattas!

Väntade in Fredrik innan jag gick upp så han fick hjälpa mig att bära upp vagnen med den sovandes Linus i.

Jag duschade en snabbis och klädde i ordning mig och undertiden så vaknade Linus så han fick nya kläder och ny blöja och sedan åkte vi ner.

Vi blev bjudna på grillad fläskfilé och klyftpotatis. Louise fick min majs också, vilket hon blev överlycklig av. (;

Surrade ski där ett tag och sedan drog vi hem runt 21, Jens hakade på hit han också.

Linus han härja lite hemma innan han tvärsomnade och sov till 6:30. Då vaknade han, han hade naturligtvis bajsat och sedan fick han en flaska välling så somnade han  om och sov till 8 imorse. Jag klev upp med honom och Fredrik fick sova vidare.


Tänkte hoppa in i duschen nu när lillfisen sover.. Men först lite painkillers mot mensvärken!

Får se vad som händer idag, har ingen ork eller lust till något bara för jag har så ont. Vi skulle egentligen åka ut och köpa handtag till köket men det får nog vänta en dag eller två.


Av Jessica - 8 maj 2009 12:11

Linus ligger och sover och jag ligger i soffan med täcket och ser på tvn.

Linus har gått mest här hemma nu till morgon så jag antar att han kommer sluta krypa snart?!.. Shit va tiden går fort, tyckte  nyss att jag kom hem från bb med honom.

Han äter fortfarande inget men visst, verkar som det går bra att leva på 2 flaskor välling fram till läggdags.. 

Känns lite konstigt bara att han enbart har 2 flaskor på hela dagen från och med att han vaknar men det skulle visst vara så här.

Han gnäller inte och inte är trött men hallå? Linus är väl nästan aldrig trött ändå annars så varför skulle han vara det  nu?


Idag när Fredrik har slutat ska vi åka till Örjan, vi ska få middag där och det ryktades om grillning. (; Gott!

Ska lägga mig och sova en liten stund nu innan lilleman vaknar och sedan ska jag väl försöka få honom att äta lite lunch men han brukar spotta ut allt bara.

Sen blir det väl till att gå ut till lekparken kanske? Får se hur det blir, nåt måste jag göra.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards