Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under februari 2008

Av Jessica - 24 februari 2008 23:16

var iväg till frida och käkade lite smörgåstårta, sen åkte vi och hämtade maria för fredrik och maria skulle kirra det sista med kaklet och lägga dit fogmassan, dock hade de inte torkat riktigt så maria ska komma hit imorgon runt 10 halv 11 och göra klart det åt oss! (=

och sen på eftermiddagen så kommer min kusin Nillan hit och tapetserar, sen så är det väl bara thomas som ska komma hit och lägga golvet med fredrik! sen är det mer eller mindre klar. okej, vi har skåpluckorna kvar också, men de ska nog min morbror ta till helgen eller om han tar de till veckan nångång, men de behöver jag bara skruva ner så hämtar han dem och kirrar de åt oss!

sen är köket äntligen klart!!


fredrik var iväg på bio med gnurf och danne förut, men jag orkade inte följa med så jag låg hemma och kollade på en annan del av köping och wallander filmen på 4an ist.. åter en söndag som jag fick egen tid ;P


tänkte nästan ta och lägga mig i sängen nu ja, och försöka sova, för jag tänkte kliva upp rätt tidigt imorgon för på tisdag, då har jag barnmorskan 8:30.. och jag måste ha nån dag på mig att kliva upp tidigt för att jag ska orka med att kliva upp tidigt och vandra iväg såååå tidigt på morgonen :P

och för jag måste kunna käka frukost och sånt också utan att dö..

jag mår fortfarande jätte illa hela dagarna och sånt, men jag får tänka att det är bara 10 veckor kvar nu!! bara 10 veckor, och vet ni?!?! de kommer nog gå jävla fort faktiskt!!


nee nu blir det sängen.. 

Av Jessica - 24 februari 2008 14:51

vi rev klart allt, och jag kan tala om att det blev inte kaklat i fredags som det var tänkt, jag förstår verkligen inte hur fan det var tänkt,..

allt var ju bokat och klart!!!

men nej, vi säger inget utan vi kommer hit och säger inget utan typ bortförklarar sig lite lätt och sånt men inte att det inte ska bli kaklat... men skit samma.. det håller på att göras nu iaf! (=

så äntligen händer det nåt!!


min morbror kom hit en sväng igår med tapetbordet och sånt, och han visade mig också hur jag skulle göra för att få bort listerna på skåpen så det ordnade sig ocskå! han ska slipa dem när jag har tagit bort listerna och vet ni? han ska även måla dem åt mig och han kommer även måla skåpen åt mig!! så skönt att ha en morbror som är målare!!

justja, min kusin kom igår och målade taket och spacklade väggarna också, och imorgon kommer hon och tapetserar, eftersom kaklet ska vara klart då!

så det som har hänt i helgen är att det har bara rivits klart, och grejjats i köket..


idag nångång är de tänkt att vi ska till frida och fira henne också, hon fyller år imorgon men hon bjuppar på smörgåstårta idag så man måste ju dit :D

 men hmm, undra om jag ska ta och kolla om det är klart i köket nångång så de kan lägga fogmassan nångång, och efter de är det tvättninen kvar, sen är de fan klart mer eller mindre..


även att det var lite dumt att glömma bort att ta bilder över hur de såg ut förut och ta kort när de är klart! men skitsamma, jag kommer aldrig minnas de hemska köket som har gett mig mardrömmar i snart 2 år..



Av Jessica - 22 februari 2008 11:03

okej, jag har lite att skriva nu faktiskt :D

mina dagar har inte sett ut som de brukar :P

i onsdags så vaknade jag av att danne ringde och frågade vilken buss vi skulle ta, vi skulle ju ta halv 11 bussen så jag funderade vafan han ringde mig så tidigt för, men efter jag har vaknat till liv i huvudet så fick jag panik, klockan var kvart över 10 och inte kvart över 9 som jag hade fått för mig!!!

men vi lyckades lösa de där med att danne åkte och hämtade bilen och sen hämtade upp mig och morsan!

så jag hann käka lite frulle och klä på mig och sen hämtade vi upp morsan och drog iväg till lillasyster i ljustadalen, när vi kom dit så var det bara att sätta igång och bära grejjer till flyttbilen (hon flyttade till nacksta)

dock så bar jag inte så mkt utan jag underhöll samira en sväng ist :P

jag fick även henne att somna sittandes på snedden i vagnen, så när jag skulle fälla ner ryggstödet så låg hon fortfarande mot vagnens sida så jag fick lyfta henne och lägga henne till rätta..

så innan de hade fyllt flyttbilen så åkte jag, frida och mamma in till stan, gick på apoteket en sväng och sedan så tog jag bussen hem med samira, gick på ica och köpte lite lunch till oss, och jag började med den när jag kom hem eftersom hon sov fortfarande..

hon vaknade och var hur gooo som helst!! värsta mysmonstret skulle hon vara, och när hon hade vaknat till så käkade vi lunch, och sen så kom lina hit en sväng och lekte med samira också!

hehe jag satte henne i en hoppgunga här hemma också! hon hade hur roligt som helst med den, skrattade och hade sig..

sen kom fredrik hem och lina gick.. så då blev de mera bus med samira och klockan hade tickat på så jag ringde frida för att höra hur de gick, då bestämde vi att vi skulle mötas hos morsan och jag skulle lämna samira där, så vi tog en prommis dit och samira somnade rätt fort när hon låg i vagnen..

sen tog fredde och jag bussen hem, vandrade till thomas och firade honom på hans 25års dag :D

käkade lite tårta och sånt, sen blev de hem och sängen!


torsdag: jag städade upp här hemma lite och så rev jag klart nästan allt i köket, och thomas och jannicka kom hit en sväng på kvällen också för thomas fick hjälpa mig så jag kan ta bort fläkten! så nu är det bara att skruva bort 4 skruvar så lossnar fläkten! så jag hoppas det går vägen nu och att det inte blir något fel!.. det var väl allt jag gjorde igår faktiskt..


idag: jag ska ta de sista tapeterna och sånt i köket idag, och kl 16 så kommer maria hit och ska sätta kaklet åt oss.. och jag hoppas verkligen att allt kommer gå hur bra som helst!! jag vill verkligen att det ska fungera!!och att det inte uppstår nåt tok, men med min tur så lär de väl göra det.. *suck*

men men, bara hållal tummarna..


nee nu duscha så jag vaknar riktigt till liv och sedan fortsätta här hemma! måste försöka få ut köksbordet och sånt från köket också :P och orka bära ut allt, så drygt när magen är ivägen för allting!!!!

jag är fan less på att det ska vara så här!

från att vara rätt smal till att väga typ mer än de flesta så är de jobbigt, inte bara jobbigt att gå, men den där magen är fan ivägen förallting, jag tänker inte riktigt att jag kan kanske inte klämma mig förbi så där som jag gjorde förut, men men, de är inte alls länge kvar, de är räknat att de är 10 veckor kvar nu bara.. så de går fort 

Av Jessica - 19 februari 2008 14:26

bäsen skulle nyss få en kompis, var en kvinna som var ute och gick med sin katt i koppel (innekatt) precis så där som jag brukar måste göra med min katt för att hon ska vilja vara ute, men iaf, bäsen satt vid balkongdörren och så kom hon och gick med sin katt, hennes katt jamade och pratade med bäsen, och vad gör min katt? reser ragg och börjar fräsa åt den lilla stackars katten..

elak min katt är! hon är så dum min katt, ibland ska hon vara snäll med andra katter och nästa sekund, då kan hon komma på att den katten som har varit snäll hela dagen är faktiskt dum så hon måste fräsa och sånt.


vet ni vad jag har gjort? jag har börjat grejja i köket lite smått :P

har typ städat undan allt och tagit bort allt, de jag behöver ha kvar där inne står på köksbordet, och så har jag lyckats riva bort lite tapeter också, men de går lite trögt just nu, för jag skulle behöva ha en spackelspade för att kunna kirra resten.. tror jag ska ringa morsan och se om hon kommer hit för då kan ju hon ta och köpa en sån åt mig :D 

Av Jessica - 18 februari 2008 12:46

jag vet att jag är väldigt dålig på att blogga, men oftast känns det bara meningslöst eftersom mina dagar ser exakt likadana ut för det mesta, det är lixom vakna, äta frukost, duscha, klä på sig, sätta sig framför datorn och även kolla på tvn.. surra lite i mobilen, sen när fredrik kommer hem så är det middagen som gäller, sen kollar jag på tvn och fredrik spelar oftast.

Alltså, ni får inte missuppfatta mig nu, för det är så att jag kan inte göra så mycket annat heller för det är så att jag mår verkligen illa hela tiden, jag skulle kunna kräkas när som helst och jag kräks rätt ofta, och det är lixom inte på morgonen som jag mår illa utan det är fan under hela dagen.


idag är även en sån dag där jag är otroligt yr och jag mår fruktansvärt dåligt, så jag orkar inte göra nåt alls, ligger i sängen och mår piss är vad mina dagar ofta gå ut på.. och har man tur kan man klämma in några kompisar där emellan också..


men i helgen iaf, i lördags åkte jag och fredrik ut till birsta, åkte först på baby proffsen och på barnens hus och köpte en nappflaska. Sen åkte vi till ikea och mötte upp thomas, jannicka, gnurf och lina.. där köpte vi golv till köket, sen drog vi och köpte tapeter, fogmassa, kakel och lite sånt till vårat kök.

äntligen så ska det renoveras här hemma!!!!!!!!!!  min kusin kommer på lördag och tapetserar och målar taket och sånt, och före de så måste vi kakla där inne..


så nån dag nu i veckan ska jag riva tapeter och riva ner kaklet, men när det får vi se.. huvudsaken är att det är gjort innan helgen iaf :P 


nee nu ska jag surra vidare på msn och sånt.. 

Av Jessica - 15 februari 2008 16:57

jag har inget att skriva, ena dagen är de strömmavbrott hur länge som helst, sen dagen efter har vi inge internet här hemma så jag åkte ut till frida och hälsade på henne och barnen..

sen idag har jag inte gjort nåt alls, danne och lina har varit hit en liten sväng..

det är allt jag har gjort!


jag fick blommor igår, dock så var de lina som hade kirrat åt fredrik så han skulle slippa åka på pisk (;


och veronica har fått värsta söta smycket som jag vill också ha!

gravidsmycket lixom.. ge mig det nån snäll person? :P


jag har precis kommit in i 7e månaden, och inte fan har mitt illa mående gått över heller.. känns underbart... och det tillkommer alltid lite mera krämpor också, som foglossningar och shit..

men men, bara att bita ihop och hoppas på att den lillle knodden ska ha det bra och komma ut när den ska så det inte uppstår nåt..


har ingen ork eller lust till nåt mera nu, jag hoppas bara att det vänder snart och att allt blir bra, så där som de ska vara enligt alla andra gravida, att man mår bra och är lyckligare än någonsin..

den ideala gravida kvinnan lixom, inte fan får jag uppleva det iaf.. 

Av Jessica - 12 februari 2008 14:49

jag blir ledsen, irriterad, besviken och arg...

hur svårt kan det vara att förstå?

varför är det alltid så?

du säger massa saker och så är jag så jävla dum och snäll så jag tror på dig..

sen kommer det fram iaf att det inte är så iaf..

 visst det kan vara så, vi låter det vara så, det är enklast..


jag gråter fan varje dag mer eller mindre nu, hur mkt skit ska jag behöva ta egentligen?..



är det inte en sak, eller när en sak känns bra, ja då kommer nästa sak och jag blir fan tokig när människor ska lägga sig i och speciellt när de inte tro att man inte kan nåt, menar, fan jag är 26 år gammal snart, jag har bott hemifrån när jag sen jag var 16, jag har lixom lärt mig att leva... och har jag klarat mig bra hittills så kommer jag nog kunna fortsätta att klara mig bra helt själv.

jag kan gå min egen väg, jag behöver inte följa andras fotsteg.

jag tänker stå på mig nu, jag vet att jag har rätt i det jag känner och tycker och ingen kan ta ifrån mig det. så enkelt är det.


baaah jag blir galen 

Av Jessica - 12 februari 2008 12:15

igår var vi iväg till sara och käkade smörgåstårta!

jag åkte med veronica istf med saras stora syster (=

det var riktigt trevligt, skrattade rätt bra också :D


sen var fredrik och jag iväg och kollade på tvillingvagnen åt syrran, så vi köpte den och sen åkte vi och lämnade den hemma hos henne..

 sen åkte vi hem och käkade och jag la mig och tittade på tvn med fredrik satt framför datorn..


åååh jag vet en sak!!! det är så rooooooligt!!! jag blev så glad!!!!! :D

kanske kan skvallra lite framöver (;



Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards