Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 29 februari 2008

Av Jessica - 29 februari 2008 22:56

idag kom lina till mig och underhöll mig så jag slapp städa :P

det var rätt skönt faktiskt, vi surrade skit, tittade på tvn och beslöt oss för att gå på ica att handla fika och lägga oss i soffan och fika upp det. (=

hon var hos mig till straxt innan fredrik slutade, så när han kom hem och han och jag hade kommit fram till vad vi skulle äta så var klockan rätt mkt, så han fick låna marias bil och åka på mAx och shoppa middag åt oss för jag var så hungrig!!

sen så skulle jag och han städa, vilket vi gjorde också, dock så är jag så rund och bara rullar fram så han fick plocka upp allt från golvet ^^

vilket inte var så jätte tråkigt tyckte jag :D


imorgonbitti ska jag kliva upp och göra tårta åt fredrik eftersom det är hans dag då, han blir ju heeeeela 24 år då (=

sen kommer far och hans tjej och grattar fredrik, sen mamma och de, och sen gänget och på söndag kommer hans far, hans mor vet jag faktiskt inte riktigt när hon kommer, vet att det inte blir i helgen iaf eftersom hon är i östersund för ebba har slalomtävling där.


haha, fredrik knäppte även kort på min mage med sin mobil för att jens skulle få se min kula, jag visste seriöst inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg den på bild. Kändes så overkligt att det var min mage och att det verkligen ligger en stor klump där!! men men, bara att inse, det är därför jag bara kan ha mjukisar på mig, jag får inte på mig mamma-jeansen längre, inte några av dem.. och alla mina långa linnen har blivit för korta, de räcker lixom inte ner över magen längre... så det är fruktansvärt jobbigt att veta vad man ska ta på sig numera..


fredrik är även på ok nu och köper kexchoklad till mig för jag ville verkligen ha det, och festis! han är värsta snäll nu faktiskt!!

tror han är rädd att bli utan present  (; 


nee lägga mig i soffan igen och se på tvn innan man ska krypa ner i sängen 

Av Jessica - 29 februari 2008 11:22

http://dagbladet.se/artikel.php?id=378156&avdelning_1=101&sokdatum=


måste ju bara visa va söt min lillasyster är ;D

tror hon blir galen på mig nu, men de är det nog värt :D

min lilla syster är hon längst till vänster, sofia :D

Av Jessica - 29 februari 2008 10:47

idag går jag in i vecka 31, vilket betyder att jag har bara 9 veckor kvar.  (=

jag misstänker att dessa veckor kommer rulla på som bara den!!

jag vaknade av att katarina, min barnmorska ringde mig imorse, hon ville bara prata lite om provsvaret av urinodlingen som hon hade skickat iväg, och det visade inte på nåt!! så jag behöver inte vara rädd längre, jag kan andas ut och bara vara glad!!!

det var inge uvi eller havandeskapsförgiftningen, vilket hon trodde att det var sist!!!!!! jag är så jävla glad!!!! för det betyder att jag slipper åka in på sjukhuset och ligga där tills jag föder!!!! 

lilleskutttårar kom när hon sa att jag skulle vara glad, jag som har varit så orolig för allt!  men nu ska jag bara fortsätta vila och ta det lugnt!! :D


nee, nu ska jag ta och gå på toa och kissa igen för hundrade gången nu till morgon, tycker att lillkillen ska ta och flytta sig från min urinblåsa nångång ;D



Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards