Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 28 februari 2008

Av Jessica - 28 februari 2008 15:03

oj klockan är redan 15 och det känns inte som jag har gjort så mycket, men det har jag!

jag har diskat allt som vi har haft under tiden vi har renoverat, och det var en hel del, det var lixom inte bara att diska en gång utan flera gånger. Men nu är det gjort iaf! och det är rätt skönt!

sen har jag slitit och dragit och försökt lyfta ut säckarna till hallen, för vi ska åka iväg med dem till soptippen ikväll. Sen vet jag inte riktigt vart jag ska göra av med all färg och sånt, jag orkar inte bära ner de till förrådet och endel grejjer ska till min morbror igen, typ tapetbordet och lite takfärg och sånt, och endel av färgen ska ju användas när skåpen ska målas och sånt. 

Men det blir klart snart!

jag har städat och grejjat här hemma, men det känns verkligen inte som att det händer nåt, man bara flyttar omkring allting. Får se om det går bättre sen när allt är borta.

 och jag måste ta och köpa möbeltussar till stolarna och bordet så att jag inte gör nån repa på golvet! Vore dumt om jag repade sönder hela golvet pånengång man har nytt golv.


nee, nu ska jag lägga mig i sängen och se på tvn en sväng innan.. 

Av Jessica - 28 februari 2008 11:21

igår kom golvet i köket på plats!!!

det blev så fiiiiint!!! (=


thomas döck upp här och fredde och han började, efter ett tag så kom jannika hit också (= så hon och jag tittade på room service och grey´s tillsammans och surrade lite skit!

och undertiden fredrik och thomas höll på att grejja så ringde fredriks telefon, det var hans far örjan som ringde och sa att om fredrik sprang ner och hämtade bilen och sedan åkte ut till barnenshus för att köpa en bilbarnstol till våran knodd så fick vi den av dem!! :D

vilken jävla tur!!! och värsta snällt också!! nu har vi typ nästan allting tills våran lille pojke  tittar ut till världen, okej, vi har ingen säng ännu, men de är lätt åtgärdat och inget skötbord, men de behövs inte riktigt ännu heller ;D

men sen så! då har vi allt!

 iaf så drog fredrik iväg och köpte de och jannika fick hjälpa thomas med golvet, jag vet inte om de hade varit så smidigt att jag skulle försöka nå ner och hålla fast bitarna som skulle läggas på plats ^o^

när fredrik kom tillbaka så fick han ta över igen och forsätta där, och när de var klart så fikade vi lite chokladtårta som jannika hade med sig!!!

den var riktigt god!! :D

sen så åkte de hem och jag gick och la mig..


även att jag vaknade 03:33 inatt och kunde inte somna om, låg vaken till halv 7 imorse och sen lyckades jag somna om igen.. dock så vaknade jag halv 9 igen och kunde inte alls somna om, så jag är lite trött nu kan jag lova. men men, nu ska jag ta och sätta igång och städa upp här hemma och bära tillbaka allt till köket så det finns lite plats här hemma att röra sig på! 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards