Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under april 2009

Av Jessica - 10 april 2009 20:52

Jaha, då var långfredagen klar också.


Nu har jag iaf bokat Kalle, Veronica, Noel, Sara och Pierre tills på måndag!


Linus sover sedan tio minuter tillbaka, jag har också gjort mig i ordning för natten. Jag tänkte lägga mig och somna till 2½ män som är på 3an om inte allt för länge.


Fick besök idag av Frida, Roger, Samira och Johan. De hade köpt med sig fika och ville hälsa på så det blev jag glad för.

Ringde till mamma och bjöd hem henne också, sen kom Danne över.



Var och hälsade på mormor Anita idag också, vilket var tur för där var morbror Niclas så han fick träffa Linus. Var ett bra tag sedan nu, så Linus hade växt otroligt mycket enligt honom. (;



Superintressant inlägg eller så kanske inte.

Sömn nästa för imorgon kommer min far, Lena, farmor och farfar och sedan ska vi hem till Örjan och Maggi och äta middag.

Har fullt upp hela helgen. Tur det snart är helg igen och då ska vi nog bara vara hemma och ta det superlungt och inte göra något tror jag. Behöver nästan ta en helg hemma så man hinner med sig. Vill göra klart köket nu..

Av Jessica - 10 april 2009 08:57

Sitter i soffan och vi har nyss tittat på vi på saltkråkan.

Linus gick och la sig runt 22 igår och vaknade halv 7 imorse. Bra där!

Känns visserligen som vi har varit vaken i hur många som timmar just nu, vi har väl dock inte hunnit göra så mycket. Linus har hunnit dra runt allt och sprungitt runt med sin lära gå vagn hur mycket som helst.


Igår kväll när Linus hade somnade så ordnade jag och Fredrik med påskris. Måste ha lite sånt nu när det är påsk och Linus tycker nog de ser lite roligt ut för han försöker ta det hela tiden.


Igår fick vi besök, mormor, Ing-Mari och Elin kom och hälsade på och hade paket med sig åt Linus!

Tack så jätte mycket!!

Mamma och Sofia kom över en sväng också.

Så vi fikade lite och surrade massa skit och helt plötsligt var klockan 17..


Idag är det tänkt att vi ska äta middag tillsammans. Så jag hoppas att det blir så också.


Ska ta och ringa till Veronica och Sara idag också. Men jag tror jag ska vänta lite, vill inte ringa och väcka dem om det är så att de får sova!

Vore lite elakt att ringa nu faktiskt så nej jag får vänta 


Av Jessica - 8 april 2009 22:04

ey! vem är det som har vatten i sitt kök nu då?!?! JO vi!!!!!!!!!!!!!!!

 Äntligen, det känns helt underbart!


Jens och Fredrik Lundström var hit en sväng förut, vi härjade lite med Linus och Jens fick bära honom lite. Linus var även på sitt bästa humör så det var skönt.


Har upptäckt en sak, det är inte säkert att Linus kommer vara med i tidningen den här helgen, kanske blir nästa helg. /=

Jag är skitledsen för att det antagligen  inte kommer hinna.. Fan va tärt.


Nu ska jag säga hejdå till morbror Kjelle som har åkt överallt och ordnat med allt till vattnet. Han fick lixom även åka hem till Pelle och hämta lite mera saker.

Av Jessica - 8 april 2009 09:32

Linus har sovit hela natten!! Han sov ända fram till halv åtta imorse!

Han är lite pumsig fortfarande och jag tror att det är den rogivande drycken som har fått honom till det. (;

Det känns otroligt skönt att det var så här inatt så nu hoppas jag att det blir så ett tag och så får jag fortsätta en månad fram med medicinerna och sedan ska vi testa en vecka utan och se om han fortsätter att sova. Eftersom han la på sig den dumma ovanan att vakna på exakta tider!


Min morbror Bengt ligger hemma i feber idag och förhoppningsvis skulle febern ha gått ner lite så att han kan komma hit senare idag. Annars skulle han be Peller titta förbi och kolla och mäta ut. Men man har lärt sig nu att hantverkare och tider aldrig fungerar så där otroligt bra! Vill verkligen ha vatten i köket nu. Börjar bli så less på att bo så här.


Annars vet jag inte vad som händer idag, eller jo, jag borde gå ner på stan en liten snabbis. Ska kolla sedan hur det blir.

Det är inte världens bästa väder ute heller så jag är inte världspigg på att promenera ner. Men man har väl inget val riktigt. Eller om jag ska ta och orka och ladda busskortet med en hundring iaf och åka ner. Känns så onödigt eftersom jag åker så sällan buss. Vet inte ens om jag har koll på vart busskortet ligger.


Nej, nu byta blöja på lillen. Borsta tänderna på honom och klä på honom. Han kan inte gå i pyjamasen hela dagen inte!

Av Jessica - 7 april 2009 21:23

Linus somnade precis nu. Försökte hålla han vaken så att Jens hann se honom men det gick inte eftersom de kom på att Jens måste hämta nyckeln så han inte väcker hela familjen Palmlöf sedan när han kommer hem.


Nu på kvällskvisten så var min morbror Kjelle hit och skulle äntligen koppla in vattnet i köket åt mig!!

Och vattnets stängs av och en  granne spolade tomt i röret åt oss, och han sätter igång och skruvar och upptäcker att det är  helt fel saker vi har. Hade fått fel storlek på några saker så vi kan inte alls koppla in vattnet!!!

Blir galen!!!

Men snäll som han är så ringde han sin tvillingbror så Bengt ska komma in imorgon förmiddag och mäta och kolla vilken storlek vi ska ha på sakerna och så ska han då ringa Kjelle och berätta det så Kjelle skulle åka till Lundgrens och köpa det åt oss!

Sen så hoppas jag att vi får låna nycklarna och ventilsaken så att vi kan ordna imorgon ist!!!


Nu hör jag hur Grabbarna Grus kommer hem, så där lagomt tills man ska sova. Men det ska väl alltid vara så. Undra om det bara är Jens eller om Anna kommer också.  Bäst jag stänger ner här snart.


Även att den stora bebisen har varit gnällig heeela dagen och lite till. Får se om det blir bättre nu när han har fått sitt rogivande och sina andra medicin till magen!

Så nu håller vi tummarna på att han sover lite längre.

Av Jessica - 7 april 2009 10:27

Idag har jag en mycket ledsen storbebis här hemma, inget duger, varken att bära eller bara vara nära. Och vara på golvet fungerar inte alls. Leksakerna duger i 2 sekunder sedan måste man få nya saker. Allt jag testar med ho

mycket ledsen barn här hemma, det är gråt eller gnäll mest hela tiden.

Ingen leksak duger mer än 2 sekunder och att sitta hos mig eller 

mycket ledsen barn här hemma, det är gråt eller gnäll mest hela tiden.

Ingen leksak duger mer än 2 sekunder och att sitta hos mig eller 

nom är bara fel. Så jobbigt och tungt när det är sånna här dagar, vilket det har mer eller mindre varit så ända sen vi kom hem från fjällen. Ändå så har han sovit hela natten inatt, han somnade runt 21 och vaknade straxt före 7 imorse.


Igår ringde våran läkare på barnkliniken också, han beklagade sig lite över att de inte skriver ut sömn medel åt barn under 2 år men vi ska fortsätta ge tavegyl och hålla tummarna att han ska fortsätta sova på nätterna nu.


Jag har nyss pratat med mamma, ska gå över dit så jag slipper få ett bryt på lillgnällfisen! Förstår inte vad som är felet, är mest arg över allting. Känns som att när han inte sov så orkade han inte vara arg på dagarna (;


Nu är det inte länge kvar tills Linus blir ett år!

Ska och kolla upp lite om dagar och sånt så jag kan  berätta för folk när de kan komma och uppvakta minin... Ett år, förstår ni hur fort det har gått?



Av Jessica - 6 april 2009 12:44

Sitter i soffan och slö ser på tvn. Har inget alls att göra idag.

Försöker få tag på mamma men det verkar omöjligt.

Tänkte gå ner på stan och köpa present till Linus, men sånt är aldrig roligt att göra ensammen.

Linus ligger just nu ute och sover. Hoppas han sover några timmar, han har nämligen väldigt svårt att sova på nätterna igen.


Men drygt tråkigt och ensammen det är nu. Har känt så ett tag nu. Känner mig bara trött hela tiden och säkert något sånt som gör att allt känns extra jobbigt.

Sen att man bara är hemma ensammen gör väl inte saken bättre heller. Tänkte ringa Theres och hitta på något men då är ju hennes mamma här och hälsar på så då vill man inte störa.


Undra om bilbarnstolen är i bilen eller om vi har den här hemma... Man skulle kanske annars åka ut till birsta och gå en sväng där och be Fredrik hämta när han slutar. Får se hur man gör, det är inte super skoj att göra ensammen heller...




Igår kväll så klagade jag jätte mycket på att det var bök och stök i trapphuset och tänkte att när klockan var så mycket så kan de ju inte hålla på att bära saker upp och ner. Tittade ut för jag tänkte jag kanske kunde få skälla lite om jag kände igen någon. (;

Men då var det ambulanspersonal som hade hämtat Maj-Lis. /=

Dock verkade hon lite pigg för hon vinkade till mig iaf så det kan inte ha varit alldels för allvarligt.. Så nu håller jag tummarna att det inte var det!


Ne, tråka vidare 

Av Jessica - 4 april 2009 09:10

Fy, här ligger jag i sängen och har världens mensvärk.

Fredrik tog med sig Linus och åkte och handlade lite. Ska göra en cheesecake tills Maria, Johan, Ebba och kanske mormor Anita kommer. De tänkte  fira mig idag eftersom att jag har faktiskt fyllt år! (;


Annars har jag ingen aning om vad som händer idag faktiskt, får se vad Fredrik säger och hur mycket jag kan röra på mig. Skulle behöva åka ut till birsta lite supersnabbt också, men får se.


Har fortfarande inte ringt min pappa, kommer bara bli ledsen när jag ringer honom. Är grymt besviken på honom...


Ipren och Alvedon har då inte hjälp något med mensvärken kan jag tala om. De har inte lindrat den något alls denna gång. Måste in på apoteket och kolla om de har något annat bättre.


Förresten, Linus sover nästan alltid bara en gång på dagen numera, det är lite skönt att han tar en nap runt halv 12 till 13-14 någongång och håller igång till 21:30 sedan.

Ibland kanske han slocknar utan man vill det också, men då sover han inge länge alls.


Inatt kunde han nästan ha fått flygit ut från balkongen. Han vaknade kl 03 och höll igång till 4:30 någongång. Inget hjälpte, han fick välling, åt en liten slurk bara, spottade ut, grät, lekte skrattade, skrek och hade sig. Han gjorde allt. Efter mycket om och men så somnade han. Kan tala om att jag var så trött så jag ville kräkas. Fredrik var rätt less också på honom. Barnkliniken skulle iaf ringa upp i veckan så jag hoppas att vi får komma upp snart. Eller att de hittar nåt från blodprovet som visar vad som är felet. Han kan ju sova hela natten så varför gör han inte det?!?!?

Galet!


Ne, nu ska jag väl ta ett försök och kliva upp, ställa sig i duschen tills Fredrik och Linus kommer hem.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards