Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under april 2009

Av Jessica - 3 april 2009 11:37

Igår kom Kalle, Veronica och Noel. Jag fick present! (;

Bodybuttern luktade supergott! Tänkte smörja in mig med den efter att jag har duschat lite senare idag. Tack så jätte mycket!!


Vi fikade och surrade lite och sen ville liten bebis sova, min bebis är inte så lite bredvid Noel. (=

Haha, Noel skrämde Linus igår. Noel låg på golvet och lekte och åt på lite leksaker, då kryper Linus fram till honom och sätter sig framför honom. Vilket resulterade i att Noel blev jätte glad och började skratta och sprattla lite med armarna och benen, då blev lilleman skiträdd och började gråta och kröp därifrån. Var lite roligt att se. (;

Men Linus vande sig efter att tag och då var det lite roligt att pilla på hans strumpa och försöka ta av den. (=


Linus vaknade halv 5 imorse och ville inte sova. Han låg mest och grät och kl 7 gick det verkligen inte längre att ha honom i sin säng. Så då fick han komma till oss och inte gjorde det saken bättre, okej, han slutade och gråta men han gnällde en massa och inte ville han sova. Han somnade halv 12 nu ist. Och ändå somnade han halv tio igår kväll!

Blir tokig på att ha det så här, vet ju att han kan sova hela nätter. Vad gör vi för fel? Jag som är sämst och inte kan vara hård ?

Men han fick ligga och gråta och skrika men inte f*n somnade han om iaf. Så  vad ska man göra?

Fredrik skulle ringa till barnkliniken igen nu och höra när vi ska dit nästa gång.

Idag tror jag att vi kanske ska åka till Frida och småbarnen när Fredrik slutar, det är inte helt säkert men antagligen. Hon har nämligen flyttat till Bredsand så man måste ju kika på lägenheten. 


Får se om min pappa kommer i helgen eller hur han gör. Kan även berätta att han glömde att ringa och gratta mig när jag fyllde år. Han har fortfarande inte ringt. Så det känns inte direkt lockande och fråga om han skulle komma den här helgen eller om det blir nästa när Linus fyller år.

Tycker att en far borde kunde komma ihåg och ringa och säga grattis. Eller iaf skicka ett sms eller något. Men hur svårt är det att lyfta luren?

Fredriks mormor ringde min mobil och grattade mig. Och hon av någon behöver ju egentligen inte komma ihåg mig.

Ne, nu måste jag sova lite eller iaf vila tills Linus vaknar igen.


Hoppas Fredrik kommer ihåg allt han skulle handla och göra idag. Bäst jag påminner honom först!

Av Jessica - 2 april 2009 12:17


Igår var jag iväg på BVC med Linus så han fick sin 1års vaccination. De vägde och mätte honom och han gått ner lite.. En sak om han inte hade gått upp men ner? Kanske ska vara så, jag vet inte, men bvctanten, åsa(?) brydde sig inte speciellt mycket. Han hade iaf växt 3 cm sen december. Whie, han börjar bli stor.

Får prata med barnkliniken nästa gång när de ringer om Linus vikt. Han har lixxom inte gått ner något sedan vi kom hem från bb så jag  vet inte om de ska göra så eller ej. 

Men är det normalt att 1åringar går ner i vikt?!?!?

Okej att han är väldigt aktiv men det har han varit hela tiden och han gör ju likdana saker nu som han har gjort de senaste 2-3 månaderna.


Fredrik började sitt nya jobb på Telia igår också, ute i Birsta. Tror han kommer trivas jättemycket där, han var riktigt uppåt när han ringde när han var på väg hem. 


Linus mådde inte bra igår kväll, han skrek och skrek och skrek och skrek. Tror det var lite med sprutan som gjorde allt. Men ändå, jag låg mest i sängen och kände mig halvt döende. Mådde piss igår kväll igen.


Idag är det varmt äte men vädligt grått och tråkigt. Håller på att greja lite här hemma och så får jag se vad jag gör senare idag. Vet att Kalle, Veronica och Noel kommer runt 18 ikväll och ska fika. Får se när Fredrik kommer hem idag, ska försöka ha middagen klar då så att det inte blir så sent med den. Måste sköta maten bättre så jag slipper få så fruktansvärt ont i magen. Går inte att hålla på som det är nu.


Av Jessica - 1 april 2009 08:54

Igår runt 15 så kom mamma, Sofa, Bodil och Fatima och firade mig. Fredrik var iväg med jobbet.

Vi käkade lite tårta och umgicks, sedan fick jag asont i magen och började må dåligt. Mamma och de hade gått hem och Fredrik hade kommit hem från jobbet. Han fick ringa och avboka allt medans jag la mig i sängen och mådde kasst. Somnade och sov en liten stund och sedan mådde jag bra förutom att jag hade asont i magen hela kvällen. Kunde inte kliva upp. Vaknade några gånger inatt när jag hade lyckats lagt mig på magen, vände på mig och då slutade göra lika ont. Men imorse när jag vaknade var allt borta och jag mår tipptopp!

Knasigt det där, mådde verkligt skitdåligt! Kändes som det gick tusen knivar genom magen till och från hela tiden.


Fredrik la Linus runt 21 igår och han sov fram till 4 inatt och då gick Fredrik upp och gav honom välling (vilket vi inte ska göra ;P) men lillen somnade om och vaknade runt 7. Då fick han välling igen men han somnade då om och sov till halv 9!

Så det var skönt!!

Och Linus är stor nu, han sov bara engång igår på dagen! Ska försöka göra så idag också!


Fick superfina presenter igår! Tack så jätte jätte jätte mycket!!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards