Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under april 2009

Av Jessica - 22 april 2009 11:39

Igår efter vi hade ätit middag så åkte Fredrik och hämta Per.

Vi spelade lite tvspel och undertiden tyckte Linus att Per skulle leka med honom. (=

Linus är otroligt förtjust i Per nämligen, han ska alltid se till att Per tittar på honom och leka vid honom ha och sig. Sötaste Linus lixom!


Fick lite sovmorgon idag också!! Linus vaknade inte förrens 07:24!! Det var superskönt att få sova så länge, så jag hoppas lite att jag får göra det imorgon också. Men som vanligt lär det väl inte alls bli så, han sov nämligen hela natten också!


Idag ska vi åka till Johanna! Linus ligger ute och sover nu så när han har vaknat så ska han få lunch och sedan ska vi väl göra oss i ordning för att åka dit. Ska ta och skicka ett mess eller ringa lite snabbt och se om hon vill ha oss på besök då!

 Får se hur jag tar mig ut, allt beror lite på om Fredrik kan sluta lite tidigare, får då kan han köra ut oss! Annars får jag ta bussen och  se om jag hittar ändå. (;

Av Jessica - 21 april 2009 14:47

Men jag har glömt att säga: GRATTIS till den stora pojken!

Äntligen kom min kusin Daniels son ut! Som vi har väntat och väntat och hoppats på att den skulle ploppa ut.

Så grattis Bodil P och Daniel

Av Jessica - 21 april 2009 13:21

Allt började igår kväll med att Linus fastnade med foten mellan spjälorna i sängen. Han blev helt hysterisk och han försökte vrida på sig vilket resulterade i att han gjorde illa sig. Men jag fick lös honom och fick honom att lugna ner sig igen, sedan skulle han bara sova åt fel håll i sängen så det fick han göra. Han ska nämligen aldrig sova på kudden sin.

Sedan så vaknade han runt 5 och fick för sig att det skulle vara morgon. Tror Fredrik fick stor bryt på honom men han fick honom att somna om till 6:30. Fredrik var snäll och tog honom så jag fick ligga kvar i sängen till 7:30, så då klev jag upp och Fredrik gick och duschade. Då kom Linus på att han skulle riva ner blommorna i tvrummet igen för miljonte gången. Så jag skällde på honom och då skrek han som en dåre och kröp till toadörren och grät och grät och grät och grät lite mera, Fredrik stod och duschade nämligen så han försökte få Fredrik att tycka synd om honom. (=


Sen så glömde Linus bort att vara ledsen och lekte på sitt rum. Så Fredrik klädde på sig och sa hejdå åt oss och gick ut till bilen. Då, precis då när Fredrik stängde dörren, då satte Linus igång och var hur ledsen som helst. Har aldrig sett honom så ledsen, och det enda som sas var pappa, paaaaaaaappa. Sen var han ledsen till och från fram till 11. Då blev han glad för han hann nämligen riva ner en blomkruka då. Så lite små less som man är så tar man fram dammsugaren och ställer den på golvet i tvrummet. Då brister det för Linus iaf! Shit vad han grät och skrek, glömde bort att han är helt livrädd för dammsugaren, finns nämligen inget som är mer läskigare än den. Fick honom lugn och la honom ute i vagnen och han somnade. Knappt en timme senare så vaknar han av någon står under våran balkong och byter däck och bara kastar omkring sig verktyg och sånt. Var ett jädra liv.


Så jag tror han ska få sova inne sedan om han vill vila på eftermiddagen, han är ju så superlätt väkt. Vet inte riktigt vad jag ska göra heller för att få honom att inte vakna av allt ljud. Han har inte alltid varit så nämligen.


Förresten, i imorgon ska jag till Alnö, hem till familjen Börjesson!! Johanna är nämligen hemma en sväng så då måste man passa på och umgås en massa. Åh vad jag längtar! Både att få träffa henne och så ska jag få se Bäsens kissemissar, Emil och Kalle. Det ryktas om att de är så fina. Vilket jag vet att de är (;

Stora pojkar de där två nu...


Nej, nu vill Linus ha mat tror jag. Eller han har inte så mycket att välja på. (;


Någon som vill köpa lilleman en sväng tills han är på bättre humör? Ge ett pris så går jag säkert med på det. (;

Av Jessica - 20 april 2009 13:33

Tänkte att vi måste visa upp presenten. Linus använder den oftast på kvällen när han börjar bli lite pumsig. Man ska sitt/ligga i den och bara ha mysigt.Tack återigen för den!!

Av Jessica - 20 april 2009 11:21

Gaaaaaaaaaaaaaah kan ingen vänliga skäl skänka lite kläder till mig?!?!

Jag har inge kläder, öppnar garderoben och börjar nästa gråta varje gång. Finns inte så mycket att välja på. Man är ju lite för små fet för det mesta och inget passar längre.

Gråter nästan dagligen över detta problem med kläder och jag får panik när jag ska handla. Hatar att handla kläder. Vill inte göra det.


Linus ligger just nu ute och sover, tänkte sälja han förut, han är väldigt gnällig och gråtig för det mesta. Inget duger och inget fungerar. Man får inte göra så mycket för då ska det gnällas. Så jag hoppas att det kommer ändra sig snart, han har varit så här ett par dagar nu.


Igår gjorde vi mycket små saker här hemma och när kl var 15 så kändes den som den vore runt 18-19 någongång. Linus har börjat vaknat på nätterna igen fast han har sin medicin och så vaknar han riktigt tidigt också så man har världens längsta dagar. Så i helgen somnade jag innan kl 22 varje kväll. Den här veckan borde köket bli klart mer eller mindre.

Jag har oljat bänkskivorna igen så nu borde det fogas.

Skulle ju göra det men åkte på magsjuka så det sköts upp. fy va slut jag var efter magsjukan. Tur att Linus inte åkte på skiten iaf!


Har förresten rensat upp inne i sovrummet nu, har lite saker som ska därifrån sedan så är det nästan klart.

Ska sätta upp tavellisten och väggordet också men vi måste kolla om vi kan få låna en bättre slagborr innan vi gör det.


Linus rum är mer eller mindre klart, eller, justja, har ju golvlister att stta fast där, de står ju bara upp efter väggen men sitter inte fast. Ska nog göra det ikväll tror jag. Vore kanon för då är hans rum klart sedan.

Tvrummet är klart som tur är och hallen.


Kanske börjas kännas som ett hem när allt är klart så man trivs och vill bo här. Som det är just nu så vill varken jajg eller Fredrik bo här. Trivs inte alls..


Men nu så ska jag se om man hittar nåt att stoppa i magen. Börjar bli lite små hungrig.

Av Jessica - 18 april 2009 17:49

Jag lever, var jätte länge sedan jag skrev men jag har legat sjuk. Och sedan har inte orken funnits att sitta vid datornn så jag snabbskriver nu medans  jag håller på med maten.


Kollade Sundsvallstidning idag och upptäcker att äntligen är Linus med och vad fan har klåparna gjort då?!?!?

Jag har ingen son som heter Andersson och han fyller då inte 4 år den 17 april.

Min Linus heter ju Rodin och fyllde år 12 april.

Att det aldrig kan bli rätt någongång.


Linus älskar alla sina presenter så tack så jätte mycket engång till för dem!!


Nu ryker det massa i köket, undra om det är nåt i ugnen. Måste göra klart det. Åter kommer antingen senare eller nångång dag framöver.



Av Jessica - 12 april 2009 13:01

Idag blir Linus hela 1 år!!!


Tiden har gått sjukt fort, jag kan inte riktigt fatta att för ett år sedan låg man på bb och hade blivit uppsnittad och ihopsydd. (;

Linus är så stor nu, han kan nästan gå nu också. Han kan bara han vill..

Några ord kommer det från den lilla munnen också.


Jag har inte riktigt tid att skriva nu utan jag återkommer ikväll ist när Linus har gått och lagt sig.


Av Jessica - 11 april 2009 11:28

Jag somnade supersnabbt igår kväll. Vaknade kl 02 och ingen Fredrik i sängen, så jag klev upp och hittade honom sovandes på soffan. Han hade somnat när han låg och tittade på King Arthur. Så jag väckte honom och han klev upp och joinade mig i sängen!

Somnade om och vaknade 03:37 av att jävla Jens ringde på Fredriks mobil och frågade om vi var vakna!?!?! Han hade varit och supit och ville ha skjuts. Jävla dåre den där Jens. :P


Hade vädligt svårt att somna om efter det och den var närmare 5 innan jag kunde somna. Och runt kvart i sju så vaknade Linus och tyckte att det var morgon. Han hade sovit hela natten igen, men det var med medicinerna. Är inte så många veckor kvar nu innan vi ska testa utan. Då är det bara att hålla tummarna.


Imorgon, då är det den stora dagen! Lillbubben blir stora pojken då. Uffa vad tiden går fort.

Nu ska jag titta klart på flykten från hönsgården sen borde jag klä på mig lite, pappa och de kommer ju kl 14.


Sen är det middag hos Örjan och Maggi som gäller. Hoppas vi inte får påskmat. Jag tycker inte om det så där super mycket.


Justja, jag testade gravad lax igår, fyfan va det inte var gott. Var rätt slemmigt så där...  

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards