Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Jessica - 17 februari 2009 11:17

Natten har varit mer än bra. F*n va trött man ska vara, Linus har vaknat 1-2 gånger varje timme och skrikit som en stucken gris, eller bara lekt och haft sig. Jobbigt värre är det.

Funderar på att sätta in han i sitt rum till helgen och så får han ligga och skrika och ha sig själv. Vet dock inte hur mycket jag kommer orka att höra, har lite svårt att förstå det där att han ska skrika sig till sömns. Speciellt när våran läkare dömde ut det men nåt måste göras i väntan på remissen upp till barnkliniken.

Känner att jag behöver ha en halv natts sömn nu. Det här går inte längre. Jag orkar inte. Vill bara slänga ut honom. Men jag kommer naturligtvis inte göra det!

Men just nu känner jag så.


Mamma är på väg hit. Tanken var att gå ner på stan och kolla ett par byxor till mig och overall till Linus.

Men byxor till mig vet jag inte om jag orkar. Hatar verkligen att handla åt mig själv, vill inte dirket ställa mig i ett provrum och testa kläder. Och eftersom man har sån deformerad kropp numera s är det extra jobbigt.

Får en klump i magen så fort jag börjar tänka på att jag måste handla åt mig själv. Shit, jag måste verkligen. Fyfan. Tar det en annan dag i stället.

Skulle behöva någon som kunde göra det här åt mig.

Är nog den enda tjej som verkligen hatar att köpa kläder åt sig själv..


Först måste jag ta och kolla om pengarna från försäkringskassan har kommit! De skulle komma idag, får mera pengar eftersom jag inte hade lämnat in något nytt om min inkomst. Senast var 2004 och det har hänt lite i löneutvecklingen sedan dess!

Så jag skulle få liten slant så här efteråt. Känns skönt med lite extra klirr i kassan så här när det är massa som ska handlas.


Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards