Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 19 februari 2009

Av Jessica - 19 februari 2009 11:37

Linus stod upp helt själv utan att hålla i sig jätte länge, försökte få honom att gå framåt också men han blev för till sig så han typ dundrade ner i golvet och höll på att slå halvt ihjäl sig! (;


Igår när  vi var och handlade kaklet så frågade han som hjälpte oss om vi alltid har otur i allt!

Första gången vi var dit så fick vi priset att det skulle kosta 475:- km2. Okej hem och fundera lite och efter mycket om och men så beslöt vi att vi skulle köpa det. Då fick vi hjälp av den här killen, han började räkna och kom upp i 9500:- för 2.5 km2. Kändes lite väl dyrt till vårat kök!

Så då fick vi reda på att den andra karln hade sagt fel pris, även att den här killen kunde berätta exakt hur han såg ut på engång också.

Så vi bestämde då att vi skulle kolla lite mera och åka hem och fundera. Hittade ett skitfint grönaktigt kakel som vi skulle åka och köpa igår. Kom dit och började söka för att få se det i verkligenheten. Hittade ett som såg ut nästan som det i katalogen fast det var inte riktigt grönt utan pissgrönt. (Killens som hjälpte oss sa pissgrönt).

Vi visade i katalogen hur det såg ut där och han blev helt chockad att det kunde vara så missvisande i katalogen.

Men då bestämde vi oss för ett gråaktig kakel iaf. Så under tiden han håller på att beställa det åt oss så hittade jag fina garderobsknoppar till Linus rum, fotbollar. Fanns dock bara en förpackning så vi frågade om de fanns mera men de hade naturligtvist utgått!!

Vi fick iaf den förpackningen och visnings exemplaret. "stoppa i fickan, ni får det på köpet"

Vi fick ett jävla schysst pris på allt också, halva priset bara för vi vart lurade på priset första gången, sen missvisande färgen + att de hade höjt priset sen i helgen!! På månadag ska vi hämta kaklet.

Tack snälla du som ordnade det här åt oss på fresk!!!


Sen åkte vi ut till k-rauta och skulle köpa en sak så vi kunde göra hål i diskbänken till blandaren så vi kan få vatten där snart. Men vad tror ni händer då?

Den leverantören som levereade dem hade utgått!!!

Så upp på  bauhaus och dem hade den som tur var.



Mamma kommer hit idag så hon ska kolla Linus medans jag stor städar i köket, ska ta bort allt och torka ur skåpen och allt sånt så jag kan börja sätta in allt!

Ikväll när Linus har lagt sig för natten så ska jag måla elementen och rören. Ska nog olja in bänkskivan också.

shit, jag måste beställa tapeten!!


Fint väder idag och jag måste göra klart allt inne /=

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards