Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 8 september 2009

Av Jessica - 8 september 2009 09:34

Är det meningen att man alltid ska agera mamma åt den man är tillsammans med? Blev så sjukt förbannad och irriterad imorse när jag vaknade, Fredrik var tuvngen att föra sånt jävla liv så varken jag eller Linus kunde sova. Vet fan inte vad han höll på med. Sen när vi klev upp för att äta frukost då när jag kom in i köket hade jag lätt kunnat bara be honom dra åt helvete och slänga ut han. Han lovade mig igår att duka av bordet och ordna med disken ("jag lovar att ordna med disken när vi har diskmaskin" Jävla lögn helt enkelt) tror ni fanskapet hade gjort det? Nej, tallrikarna stod kvar på bordet exakt där jag lämnade det igår!

Sen har det bara fortsatt så, allt han lovade att göra igår, "jag gör det efter filmen, jag ordnar det sen ikväll" har han då inte gjort.

För någon dag sedan klagade han så mycket att han inte hade kalsonger eller strumpor rena, nej vad konstigt då. De låg blöta och sura i tvättmaskinen, tvättade om en maskin 3 gånger innan jag brann av och skrek på Fredrik att han skulle hänga upp tvätten. Han var sur och butter när han gjorde det men jag vägrar snart göra saker här hemma. Spelar egnetligen ingen roll om jag vägrar eftersom han ändå inte gör nåt.


Hittar snart ingen annan lösning än att jag och Linus flyttar till en egen lägenhet ett tag så Fredrik kan lära sig att stå på egna ben och inse att man måste göra saker här. Tvätt, disk, städning sköter sig inte själv fast han verkar tror det. Har sagt åt honom att vara pappaledig så han för sköta allt en månad. Men då har han sånna dumma bortförklaringar att det har vi inte råd med, det kan han inte göra eftersom han har sitt nya jobba. Men hasn har jobbat där minst 6 månader och vad skulle kunna hända om han var hemma en enda månad?


Är ledsen att han inte ens bryr sig, har sagt åt honom men han säger mest bara, jaha? 

Får se hur länge jag orkar stå ut med den här skiten. Tänker inte göra nåt här hemma tills han börjar ta lite mera ansvar. Tänker lämna över Linus så fort han kommer innanför dörren och sen går jag ut och kommer hem när Linus ska lägga sig. Då måste han kanske göra nåt? Om inte annat kanske börjar funderar hur han vill att det ska vara egentligen.


Fredrik vet att jag skriver det här, det är ingen nytt för honom. Har sagt åt honom också att jag inte tänker sitta och låtsas att allt är bra.


Vem fan har lämnat små pengar framme?!?! Fel att tänka på Linus som äter upp sånt?!?!!? Fredrik vem skulle annars göra nåt sånt?....


Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards