Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 11 september 2009

Av Jessica - 11 september 2009 12:30

Har inte gjort så många knop här hemma de senaste dagarn, tror det tog skruv allt som sas till Fredrik iaf. När han har kommit hem så har jag stängt in mig i sovrummet helt själv med några undantag av Linus som absolut skulle in och kramas och lite sånt med sin mamma. Fredrik har lagat mat i 2 dagar nu, ordnat med disken. Dock så är han väl inte färdig fast det är bara 2 haklappar och lite smått som inte kan köras i diskmaskinen. Han skulle kunna ha gjort det första dagen men han är lite lat. Men jag gör det inte åt honom. Sedan så har han städat lite här hemma också..

Tänker fortsätta att inte göra ett piss här hemma ett tag till, ska bli intressant och se hur han lyckas med allt i helgen när han är hemma hela dagarna! Han vet också att jag flyttar om det inte blir bättre här hemma..


Igår blev jag förresten så förbannad på de som håller på att glasa in några balkonger här i föreningen. Vi har balkongen längst ner och de satte in glas till balkongen längst upp. Det är bara en balkong mellan oss. Linus ligger ute i vagnen och sover och så vaknar han och när jag kommer ut så upptäcker jag att han har massa små metallflisor i vagnen, på sig och håller dessutom på att leker med några större. Det bara rasar ner metallflisor från de som arbetar där upp!

Tänk om han  hade svalt dem?! Och skurit sönder någon inom sig? Eller fått nåt i ögat och skadat ögat?

Fel att antingen sätta upp en lapp i trapphuset att den dagen eller perioden så kommer vi göra det här. Eller typ försökt se till att inte hur mycket skit som helst ramlar ner på resterande balkonger??


I helgen blir det två kalas! Lördag är det Danne som fyller 25 år, då blir det tårta. Sen på söndag är det Noel som fyller 1 år. (=

Bara hoppas att Linus kan sköta sig båda dagarna, men det borde han kunnat  göra. Om man håller lite tummar och tår så. (;

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards