Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 15 september 2009

Av Jessica - 15 september 2009 20:00

Sitter och funderar på om en sak, om man ska eller inte ska. Lite jobbigt sånt där när allt inte hänger på mig, eller en väldigt liten del hänger på mig. Vore så roligt om det gick att genomföra men ja, ska fundera lite till innan jag bestämmer mig.


Har inte gjort så mycket idag, tog en prommis och mötte mamma. Linus var jätte snäll och satt snällt i vagnen. Han fick kliva upp och gå en stund för han började få så mycket spring i benen, efter ett tag så vägrade han att hålla  handen eller köra vagnen. Han ville nämligen gå mitt på gatan och eftersom det började komma endel bilar så tyckte mamma och jag att han skulle få sitta i vagnen. Mamma lyfte upp honom, sen satte han igång med sitt frispel.

Han sparkade, slogs och blev stel som en pinne. Dessutom att han tokskrek gjorde inte saken bättre, höll inte på att få ner honom i vagnen. Men jag tänkte att jag ger mig inte för då är det kört nästa gång eftersom det brukar bli så. Fick ställa ner honom på vägen och klämma fast honom mellan benen medans han hade sitt dunder humör. Lägga ner ryggstödet, upp med Linus, slet av honom skorna och sen lirka ner honom i vagnen. Sedan när han låg ner kunde jag spänna fast han i selen. Så jag vann den matchen. (;

Efter någon minut blev han lugnt och då reste jag upp ryggstödet så han fick sitta upp igen. Han hann bli på bra humör tills vi var hemma. Tror mamma var lite chockad över hans humör. Nog för att hon har sett honom arg förut men det här var nog det värsta hon har sett.


Sedan efter lunchen fikade vi lite, Linus blev så less på att sitta i sin stol så han fick komma upp och han skulle stå och titta ut från en av de "stora" stolarna vid bordet. Han börjar dra och grejja på blomman, mamma sa åt honom. Då blev han jätte sur och började slita och dra i blomman. Slutade med att blomman tippade men stolsryggen tog emot krukan så den ramlade inte ner.

Mamma satte ner Linus på golvet och jag stod vid diskbänken, vad händer då? Jo Linus tog sin matstol och sköt den och skulle kasta den på mig. Sen kom han och skulle slå mig men jag flyttade mig ett steg så då blev han ännu mera förbannad och då ställde han sig och dunkade i huvudet flera gånger i diskmaskinen ist.

Blev byta blöja och ner i sängen på engång då!

Han har ett fruktansvärt humör!


haha justja, han bet mamma i fingret också för att hon lyfte ner honom från trappen i trapphuset när han skulle gå vidare upp till nästa vånging!


Sen iaf efter sömnen så var det en snäll Linus som vaknade, Sofia hade hunnit komma hit då, så då låg han även och myste med henne ett bra tag. Pussade och hade sig på henne också, det är tur han tycker om henne och mamma. Vad skulle ja göra annars? (=


Vi käkade mat sedan fick de skjuts hem!


Imorgon är det mvc som gäller, då ska jag träffa barnmorskan. Fredrik ska med den här gången. (;

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards