Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 3 september 2009

Av Jessica - 3 september 2009 18:29

Linus är hemma hos mamma fortfarande och han kommer sova där inatt! Jag mår mycket bättre nu fast jag har börjat blivit smått förkyld men det är okej, lite snor är inte så farligt!


Ikväll ska vi äntligen se Twilight, har velat sett den så otroligt länge så nu ska vi göra det, bäst att passa på medans lilleman inte stör genom hela filmen. (; Eftersom han somnar så sent så kan vi dirket inte se film när man har "egen tid". Många säger till mig att jag måste lägga honom tidigare, men då kliver han upp innan 04 och det klarar jag inte av. Räcker med att han kliver upp innan 7 och har vaknat flera gånger på natten ändå för att leka och allt möjligt som han ska göra.


Tror även att Fredrik skulle bjuda på Kinamat! Tror jag käkade det sist jag väntade Linus och det var med Sara var tvungen att sova hos mig när Fredrik var iväg med jobbet på något. 


Nu ska jag se danska unga mödrar och sen ikväll är det norska unga mödrar!


justja, Linus var lite smått blyg mot Sofia när hon hade kommit hem från Tunisien, men det är han inte längre!


Linus har lärt sig Ebba och ia (Sofia) nu också! justja, mammo också! inte momma utan mammo, mycket viktigt :P 

Av Jessica - 3 september 2009 14:47

Tack så mycket för kommentarerna!


Imorse/natt, så där runt 5  vaknade jag av att jag har världens huvudvärk. Lyckades komma upp ur sängen och ta två alvedon och lägga mig igen. När Fredrik vaknade för att kliva upp till jobbet hade jag inte kunnat somna om av huvudvärken och inte hade den försvunnit heller så han fick ringa mamma och kolla om hon kunde ta Linus. Klart hon gjorde det så Fredrik drog på sig kläder, packade skötväskan, tog med kläder åt Linus och åkte till mamma.

Runt 9 lyckades jag somna om igen och sov en stund, när jag vaknade tog jag 2 st till och sen har jag bara legat i sängen utan tv, dator eller nåt fram till 13. Då klev jag upp, har lite huvudvärk kvar men inte så farligt så det känns bra!


Hade tänkt dra till mamma när Sofia slutade men hon slutar 17 idag så det får vara, de skulle nämligen ner på stan då och shoppa lite tror jag. Fredrik får hämta upp Linus när han slutar. (=

Trodde Linus skulle sova hela natten inatt, men nej det gick ju inte. Förstår inte att han inte är tröttare än vad han är.

jaja, nu ska jag inte grubbla över det.


Tror jag tänker sova en liten stund till. Känner att jag skulle behöva det. Kan vara någon form av sömnbrist som gör att jag har huvudvärken. :P

Händer så sällan att jag har huvudvärk nämligen! Och det är jag glad över! :D

  

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards