Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 4 januari 2010

Av Jessica - 4 januari 2010 12:13

Tack för alla kommentarer!

Ska fundera lite till och snart bestämma mig!


Riktigt mycket kräksnö faller ner nu! Man ser inte så långt bort för all snö! och jag ÄLSKAR det!


Igår så firade jag och Fredrik 4 år tillsammans, det känns inte som att det har gått 4 år redan. Det firade vi med ute i Birsta igen. :P

Var tvungen att åka ut till barnenshus och kolla upp lite mera om vagnarna och sånt. Tror det blir en Emmaljunga ändå! Vet inte riktigt hur Fredrik ställer sig till den delen eftersom det kostar liiiite mera men den känns bättre på någotvis.

Blir intressant och se ändå. Och vi har tur för den finns så man kan få den på 2 veckor så vi behövde inte bestämma oss riktigt ännu. Tänkte vi skulle ha bestämt oss tills helgen och åka ut och lägga en handpenning på den så man är lite mera säker.

Sen så var vi bara tvungen att gå in på IKEA och kolla lite och sånt också. Etersom Linus ska få ny säng så kom vi på att vi måste kolla upp det och madrass och allt sånt, vore skönt om vi får han att sluta med sin säng innan nästa bebis kommer. Slipper köpa en ny spälis bara därför. :D

Dessutom så klättrar lilleman ur emellanåt så det är ändå dags nu att göra nåt åt det här.


Linus har varit rätt duktig med pottträningen ändå, dock inte lika bra som jag vill att det ska gå men vad ska mna göra när han blir helt hysterisk när man tar av honom blöjan? Vill inte tvinga honom alldeles för mycket för det blir bara värre när han blir hysterisk. Och han är väl helt enkelt inte mogen att sluta riktigt ännu.

Sen ibland när han sitter på toaringen hans så då kan han kissa och vara överlycklig över det och han har till och med bajsat på toan själv också! Så det kommer väl kanske....


Att han har slutat matvägra igen är väl inget nytt? Hoppas att det är en period nu igen. Han kan leva på en flaska välling som han får tidigt på morgonen för att han kanske ska somna om tills det är dags för gröten på kvälls sidan.

Och då har vi inte gett honom något alls mer än lite vatten på dagen! Är sten hård att inte ge honom nåt mellan måltiderna som vi försöker ge honom bara för att han ska bli hungrig och äta. Men vill inte Linus äta då gör han inte det så enkelt är det! Blir galen ibland men så är det.


Ska forsätta här hemma nu, ska testa med lite lunch åt lilleman. Sen ska vi vad som händer.

Skit halsbränna har jag fått nu också! Bläh för det!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards