Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 15 januari 2010

Av Jessica - 15 januari 2010 13:20

Linus har matvägrat några dagar nu och det har resulterat i att han absolut ska ha välling på natten, inte bara en eller två gånger utan tre gånger helst. Och då har man inte direkt varit världens piggaste mamma på dagen och Linus har inte heller varit så speciellt pigg. Men igår då åt han alla mål mat och lite till tror jag, så han vaknade bara 1 gång inatt och det var så skönt. Sen skulle han ha vällingen så där härlig tid som 6:30 och sen straxt efter Fredrik hade gått på jobbet då var det morgon. Underbart att kliva upp innan 7:30.

Känner mig inte totalt sliten idag, utan det är rätt okej ändå. Det tog inte emot så där hemskt mycket att göra det vardagliga sysslorna här hemma.

Fick sån underbar hjälp av Linus också med att vika tvätt och lägga in den, vet inte om han hjälpte mer än vad han stjälpte. :P

Sånt där man få ta när han ska vara snäll och hjälpa till (;


Natten i sig var rätt okej, behövde bara kliva upp 2 gånger för att gå och kissa och 1 gång för att dricka lite mjölk mot halsbrännan! Så det var bra det.


Har gått in i en ny vecka också, så man är i v. 29 nu. Känns konstigt att det har gått så fort redan. Även att bebisen har fått för sig att man ska ligga över hela magen och inte uppifrån och ner! Känns inte så där super mysigt att känna en fot på vänster sida och huvud på högra när den får för sig att sträcka ut sig allt vad den kan!


Imorgon ska vi på middag hos Örjan, hoppas vi får nåt riktigt gott. Sen på dagen så har jag hoppats på att Fredrik ska sätta dit socklarna under skåpen i köket som vi äntligen har fått tag på och dessutom att vi fick hem fästerna så fort som vi fick. De skulle ju ta ett par veckor men kom efter ett par dagar. Underbart säger jag bara!

Tror att Maria kanske ville låna Linus ens stund på söndag och det tackar vi inte nej till. Men hon hade blivit förkyld så det är väl inte säkert. Vi får se helt enkelt.


Nu ska jag se om det finns något att stoppa i magen som inte är alldeles för hemskt jobbigt att göra.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards