Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 21 januari 2010

Av Jessica - 21 januari 2010 15:53

En bomullstuss med lite sprit på borde Linus snart få! Nej, men det vore fruktansvärt skönt om herren kunde ta och sova lite på nätterna. Det är olidligt när det är en sån här natt som det var inatt. Tycker synd om Fredrik som måste jobba idag..


Annars har dagen mest bara varit skit känns det som, hittar direkt inge positiva känslor och tankar just idag. Allt har varit jobbigt, Linus vaknar på fel sida pga sömnbristen inatt hoppas jag på att det var. Så han vägrar lyssna och är riktigt elak. Trött och grinig också på samma gång så det är bara gnäll. Och själv ska man bita ihop och försöka ha ett leende på läpparna och bara hoppas på  att det går över välidgt snart.


Sen tycker jag att min mage håller på att explodera och det gör riktigt jävla skit ont, kan inte göra nåt åt saken heller. Känner mig klumpigare och större än någonsin.


En liten rolig sak är att Linus har börjat "laga" mat åt mig, honom och sina nallar. Man ska äta och tycka de är gott och sedan så måste nallarna sitta upp och äta också. Sen har han börjat leka mycket med dem, han tar med  dem när han ska vattna blommorna och så ska de också göra de. Sötaste pojken!!


Haha, tror nästan han kände på sig att jag satt och skrev här, han kom och satte sig nästan på mig och smekte mig på armen och så fick jag en puss på kinden! Var hur längesen som helst som han pussade på mig bara så där! Mammahjärtat smälte på engång!! (=


Inväntar Fredrik som slutar 16:30 idag, sen blir det middag. Efter det veckohandling! Sen har jag ingen aning om vad vi ska göra. Antagligen bara vara hemma och ta det lugnt. Tror jag ska lägga mig i badet och låsa in mig så jag får vara ensammen där inne idag!

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards