Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 18 januari 2010

Av Jessica - 18 januari 2010 12:43

Blir irriterad på mig själv att jag hade fått för mig att jag skulle till barnmorskan den 21, men det är den 28 jag ska dit! Skulle behöva komma till henne tidigare egentligen men nu får det vara så här. Mår inte tipp topp och dessutom känns det som att magen håller på att explodera. Känns som magen är hur jätte stor som helst och den är liksom bara stor rak fram nästan så det gör så ont. Det kan inte ska vara så här att man ska ha så här ont och det enda jag tänker är att om magen har växt jätte mycket nu, hur kommer det bli den sista tiden?

Lite intressant är det att jag kan ha alla mina byxor fortfarande, ja om jag inte försöker stänga dem då vill säga, (; Så det är ändå skönt!


Nätterna har blivit dryga, man vaknar av att man är superduber kissnödig och sen halsbrännan! Varför har det blivit så här? Så nu måste jag fundera vad det  är som gör att jag får halsbrännan, är ju rätt noga med vad jag stoppar i mig enbart för halsbrännan också. Sen vaknade Linus åter igen kl 3,6 och 7:30. Jipiie va skoj!

Är det inte det ena så är det andra. Men det är väl så det ska vara, det känns inte som att det kan bli värre än med Linus när den här bebisen är född. Tur ändå att man har vanan inne genom att Linus aldrig sov någongång när han var liten. Man var så nöjd när man sov  3 timmar i sträck i 1 års tid så det är knasigt att man ens har fungerat. (=


Linus tvärsomnade i sängen nu när han skulle lägga sig och vila, misstänker att han behöver mycket mer sömn än vad han får. Dessutom hörrni! Han åt jätte mycket lunch idag!!! Håller tummarna stenhårt att han äter lite middag också idag så kanske någongång vaknar han inte på natten och är hungrig!


Konstigt väder är det ute också, ser ut som det regnar snö emellan åt. Så fort lilleman har vaknat ska vi gå ut och leka, får se om han vill åka snowracing i backen eller om han nöjer sig med att man drar honom. Han kanske vill tölta på i snön bara också om jag har riktigt tur. ;P

Blir så tungt att dra honom överallt nämligen. (=

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards