Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 22 januari 2010

Av Jessica - 22 januari 2010 09:57

Har läst en blogg ett par dagar nu och jag blir så fruktansvärt irriterad på det hon skriver.  Visst man har rätt till att tycka olika men det känns som att hon dömmer ut vissa människor bara för de tycker helt annat än vad hon gör.


Hon väntar barn nu och hon har ett barn sedan tidigare, det jag irriterar mig på är att hon "klagar" på folk som tar kejsarsnitt och dessutom nu så har hon skrivit ett inlägg om att "paxa" namn.


Herregud, finns inget fel i kejsarsnitt. Så enkelt är det! Varför skulle då så många snittas och varför skulle endel människor få välja sedan dessutom?

Jag blev snittad, skulle ha blivit snittad även om Linus hade kommit för tidigt och blivit akutsnittad pga hans fot. Det var inte direkt fråga utan jag fick hela tiden veta höra: du blir snittad. Jaha?

Nu med den här bebisen var det också, antar att du ska bli snittad den här gången också. Jaha? Ja mer än gärna! Då vet jag att det inte går åt helvete och jag mår dessutom bra!


Att paxa namn då? Klart att man måste få göra det om man känner för det, menar, man kan ha ett namn klart även om man inte väntar barn. Det finns de som har det väldigt svårt att få barn eller de som helt enkelt inte vill skaffa barn just nu men ändå har något släktnamn eller ett speciellt namn klart. Och jag finner inget fel i att vilja "paxa" ett namn då, situationen man befinner sig i just nu i livet kanske gör att man vill ha det speciella namnet. Och det kan vara ett helt vanligt svenskt namn som jag har tex Agnes. Blir galen på den som tar Agnes för får jag en flicka så  blir det Agnes. Och alla runt om mig vet att det är Agnes. Har även paxat Filippa sedan XXXX år tillbaka och ingen av mina syskon eller släktingar kommer ta det namnet eftersom de respekterar mig och min vilja om Filippa. Det är möjligt att det blir en Agnes Filippa om det är en flicka. Eftersom jag har sagt det så länge så är det bara så. Men mina släktingar och deras partner accepterar sånt och det är jag glad för. Har man sedan ett speciellt släktnamn som man vill föra  vidare så är det nästan ännu mera bra och då tycker jag man ska respektera det också.


Men så fungerar jag. Vet att endel människor har väldigt svårt att kunna försöka sätta sig in i andras situation och försöka förstå hur de känner sig. Alla har vi rätt till en åsikt.

Men jag blir ändå så irriterad när jag läser sånt..


Nu ska jag klä på mig och försöka få ordning på Linus. Tror det blir en sväng till af idag kanske. Om inte annat ska jag nog åka ut till mormor en liten sväng. Allt beror på hur det känns senare idag..


Justja!!! Vet ni vad?!?!?!? En gång fick jag gå in till Linus inatt för att ge honom nappen!! ÅÅH det är så underbart!! Nästan så jag fällde en tår när jag vaknade imorse och insåg att Linus sov och att han bara vaknade till 1 gång. Var tuvngen att fråga Fredrik om han hade gått in till Linus och gett honom välling.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards