Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 3 augusti 2009

Av Jessica - 3 augusti 2009 21:10

justja, vi hade besök av rörmockare här imorse också. (;

Vi ringde vaktmästaren så fort vi vaknade nästan och frågade hur vi skulle göra och sånt och han sa att förreningen står för det och att han skulle ringa till dem.

15 minuter senare så plingar det på dörren och där är rörmockaren, de var i samma hus och lagade en balofix i ett annat badrum så det var därför de var där så fort. En av dem berättade att de har snart bytt ut varenda en i förreningen så det gick fort och de hade koll på vad som skulle göras. (;


Skönt  var det iaf att de gick så fort att få det ordnat!V 

Av Jessica - 3 augusti 2009 20:55

Det blev superfint väder idag! Jag var uppe med tuppen som vanligt och väckte pojkarna också... De klev upp efter mycket om och men och sedan drog vi till fläsian och badade. Var rätt kallt i havet men helt okej ändå. Vi badade och härjade i ett par timmar, Linus sov även snällt i vagnen ett tag också så det var super bra.

Sen åkte vi hem med Robin, han var tvungen att åka hem för han skulle till tandläkaren imorgon och så måste han hjälpa till att packa. De ska nämligen flytta till Edsele i slutet av månaden, får se lite vad som händer med Robin...


Rickard blev kvar ändå, han ville inte åka hem och inte gör det något för oss! Hade helst velat att lillRobin ska vara här också men nu är det som det är.

I alla fall så efter att vi hade kört hem Robin så drog vi till morsan och hjälpte henne att rensa ur ett förråd med massa kartonger och köra dem. Så nu har hon fått alla sina saker till lägenheten.

Sen var vi så varma så då fick lillurven vara kvar hos mamma och vi drog upp till abborrsviken och tänkte  ta ett dopp. Vi ångrade oss när vi kom dit för det var rätt mycket folk där. Så vi åkte och hämtade Linus igen och sen hem och åt middag.


Får se vad som händer ikväll och vad som händer imorgon. Ska se om Linda och de behöver hjälp att packa om det inte är så super fint väder. För då kanske vi ska åka dit, är det fint så blir det väl bad någonstans.


Nu ska jag snacka med Fredrik om lite framtid och sånt 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards