Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 14 augusti 2009

Av Jessica - 14 augusti 2009 17:56

*raaaaaaap*

Jag är mätt!

Kom nyss hem från Per och Theres. Har varit där och varit social medans Theres har packat, städat och grejat lite granna. Jag tackade och tog emot allt jag fick. (;

Så nu har jag 4 st jätte fina blommor med mig hem också, tror de ska få bo i Linus rum eftersom hans blommor har dött på något konstigt vis. (;

Kom även hem med massa mat! Sånt är aldrig fel och det är inge fel på maten men Theres orkade inte hålla på så då fick jag det.

Fredrik och Per har kört lite grejer som de skulle ha i ett förråd i ett par månader men det slutade med att de ska hämta sakerna imorgon och köra upp dem till Luleå imorgon ändå.


Var så skoj att träffa dem igen, önskar att de inte vill bo i Luleå utan här ist! Så de så! Tänker inte önska det i smyg heller längre.


Imorgon runt 10-11 kommer Per och Theres hit och äter brunch med oss innan de åker till Luleå!

Så det ska bli så mysigt att få träffas en sista gång så där och mysa till det lite.


Dock så hann jag och Fredrik inte med något som vi skulle göra idag, tänkte gå på stan en sväng och använda presentkortet, men vi får väl göra det en annan dag.

Har pratat med mamma också men Linus hade då inte tid att prata med mig. Han skulle leka ute med allt utom att prata i mobilen! Knasiga barn! Saknar han så mycket, det är nästan för tyst här hemma utan honom.

Har tappat bort min smartcase också, förstår inte vart den har tagit vägen. Måste hitta den idag så jag har leg och visakort! Jobbigt läge utan pengar nämligen. Hittar jag den inte idag så måste jag föra över pengar till någon som kan ta ut åt mig...

jaja, städa lite så kanske man hittar den! 

Av Jessica - 14 augusti 2009 10:35

Det är tomt utan Linus här hemma!

Jag har vaknat flera gånger inatt och bara legat och lyssnat och vänta på att Linus ska vakna. Vaknade kl 8 imorse och var helt klar vaken, låg kvar i sängen till 9 och sedan klev jag upp och gick och tittade på tvn i tvrummet.

Har pratat med mamma och Linus hade bara vaknat 2 gånger inatt och han tyckte det var morgon så där runt 7. (;


Idag står det stor städning på schemat här hemma! Blir skönt att få röja riktigt utan att en liten plupp ska gå efter och stöka på och ha sig! 


Har ett presentkort som vi måste använda innan det är föresent också. Får se om vi drar en snabbis ner till stan idag och ordnar med det. Brukar aldrig gå in på den affären med  Linus annars med risk att han drar ner allt som går att dra ner från vagnen. Överaktiva ungen lixom. (; 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards