Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 29 augusti 2009

Av Jessica - 29 augusti 2009 21:49

Jag har stängt in mig i sovrummet. Släckt lamporna, visserligen har jag tvn på men mest bara för att för att slö titta på.

Linus har verkligen kommit in i någon form av trotsålder! Han gör allt man inte får och det spelar ingen roll hur mycket man skäller på honom så tok skrattar han bara. Spelar ingen roll om Fredrik heller skäller på honom, förut kunde det fungera men det gör det inte idag heller. Och blir han arg, då blir han så arg så han vet nog inte vad han gör. Då biter, slår, klöser,skriker, sparkar han på vad/vem som helst. Oftast så när han kommer och tar tag i min arm eller någonstans på mig när han är på det där humöret, då ställer jag honom ifrån mig och så då brukar han bita sig själv. Och så slänger han sig på golvet bara rakt lång baklänges och dunkar huvudet i golvet och allt sånt!


Man blir helt galen på honom. Vet inte vad jag ska göra heller, bara att vänta ut honom tills han lugnar ner sig. Helt hysteriskt arg blir han och skriker som en gris och lite till.



Känns skönt att han gör så mot Fredrik också, så han inte bara tror att jag överdriver! Mamma har sett Linus hans humör också! 

Djupa andetag och räkna till 10 så får man hoppas att man inte brinner av på honom någondag. 

Av Jessica - 29 augusti 2009 14:46

Idag innan lunch drog jag och Fredrik ner på Kax för att kolla på skor åt Linus. Eftersom Linus har tjockfot nr 1 åt alla håll så hittar vi bara skor där som han kan ha i "normala" storlekar. Vi kom dit och fick hjälp med att mäta foten och kvinnan sa bara: oj, vilken rejäl fot. Blir intressant och se vad vi hittar för några till honom.

3 par var allt vi hittade som han kunde ha utan att de skulle klämma sönder foten på honom. Den billigaste kostade bara 650:-, kan tala om att de inte var så jävla snygga heller.

Skit jobbigt är det att man måste slänga ut så mycket pengar till skor åt honom som han kommer slita ut så fort. Visserligen är det rejäla skor men ändå..

 Tål att tänkas på vilka skor vi ska köpa åt honom. Måste försöka hitta någonannanstans men jag har ingen aning om vart? Någon som vet vart man kan hitta barn skor som är till breda och tjocka fötter? Fötterna är nämligen breda och så åt alla håll och kanter. (;


Vill inte ens tänka på vad vinterskorna kommer kosta åt honom!!

Uffa, man kan få ångest för mindre.


Annars har vi inte gjort så mycket mera. Ska väl åka och stor handla så fort Linus vaknar. Han tyckte att det var morgon tidigt idag! Man kunde ju ha hoppats på att han hade kunnat sova lite kortare igår och lite längre idag men nej nu skulle det inte vara så. Får se om han gör det imorgon eller inte.

Storhandla, sen då? Vad ska man göra? Äta massa bullar och annat gotta? Ska väl baka lite bröd sedan också. Inte så nyttigt bröd men ack så gott. (;


Nu ska jag se vad vi hittar på att göra. 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards