Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 20 augusti 2009

Av Jessica - 20 augusti 2009 13:20

Alltså, Linus har lyckats med det mesta. Idag har han rivit ner den stora tavlan som vi har som nästan täcker en hel vägg. 

Han har kommit på en ny lek också, den är ganska livsfarlig så jag har hjärtat i halsgropen. Det var bara ren tur att jag såg vad han gjorde i ögonvrån när jag lyckades fånga honom.


Han står i soffan, river ner kudden som är ryggstödet, lägger kudden på soffan. Klättrar upp, ställer sig och hoppar och efter ett tag ser man hur han tar sats och flyger rakt ner med huvudet före från soffan. Vi har en madrass nedanför soffan som Robin har sovit på. Tur den låg där. Och att jag typ halvt som halvt tog Linus i fallet. Det är iaf jätte roligt att göra så fort jag går utan för rummet.


Sen har han en annan lek som innebär att så fort han står på något mjukt, som sängen, soffan, madrassen eller bara ett täcke som han brukar dra ner från sängen. Det är att man kollar upp i taket först, sedan så långt bak som man bara kan. Efter ett tag så är det så långt bak så han tippar rakt ner på huvudet baklänges. Han gör illa sig ofta men han fortsätter ändå.


Hemska lekar är det!

När Fredrik slutar idag så tror jag att vi ska ner på stan en snabbis, sedan iväg till mormor. Det är väl vad vi ska göra idag. Funderar på att lägga mig och sova en liten snabbis nu när Linus ligger fast spände i vagnen ute.  Undra när man kan ha honom löst i vagnen utan att han ska klättra/slänga/hoppa sig ur vagnen? Blir intressant och se om det någonsin kommer att gå. Han måste ha typ adhd eller nåt sånt. (;

Energirika pojke!!


Nej, nu blir det halv sova en sväng så jag orkar med honom så fort han vaknar. Då är det 570% som gäller som vanligt! 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards