Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg under januari 2008

Av Jessica - 18 januari 2008 11:06

idag ska jag ner på af och lämna lite intyg att jag har studerat och att jag har jobbat förut, har lixom aldrig lämnat nåt sånt, men nu ska det göras.

känns lite drygt att åka ner dit bara för att lämna in papperna, eller lämna in dem ska jag inte heller göra jag ska bara visa upp dem och de ska ta en kopia av dem sen kan jag gå hem, och grejjen är att jag orkar seriöst inte gå ner för jag har rätt ont idag så jag måste snällt betala  bussen och förhoppningsvis hinna med att åka på övergången hem igen.

hade varit så skönt om man hade kunnat typ bara lämna dem där för då hade nån kunna gjort de åt mig ist :P


stängde av min mobil igår för jag tänkte jag skulle försöka sova ut nu idag, men icke, det är precis som jag har en inställd klocka i kroppen som ser till att jag vaknar runt kvart i 9 varje dag.

känns underbart! eller inte alls..


det lilla krypet i magen vill mer än gärna bara ligga på sidan i magen på mig, precis under revbenen och gärna sparka och röra på sig så mycket som möjligt där, det är nästan så det gör lite små ont emellanåt när han bökar runt, och ibland lägger han sig på nåt sätt så jag kan få tok tungt att andas, men men, jag ska inte klaga för jag känner ju iaf att han lever när han gör så och det är huvudsaken.

är lixom riktigt fruktansvärt rädd att den här lilla livet också ska bli en ängel som sin stora syster, fast jag hoppas ju verkligen att det inte blir så. 

jag vet att jag inte ska oroa mig, men det gör jag ändå. 

nee, tänka på nåt annat så jag inte blir helt galen.


ta och kolla om man får tag på mamma kanske? och se om hon ska ner på stan nåt så kan hon få följa med mig till af.. om inte annat skulle jag lätt kunna lägga mig och sova igen nu..

Av Jessica - 17 januari 2008 11:00

oj vad jag är dålig på att blogga, men jag får skylla på att fredrik har datorn på kvällarna när jag känner för att blogga, man vill ju lixom blogga vad man har gjort under dagen och inte dagen efter ;P


iaf, sara kom och umgicks med mig! vi fikade, spelade wii och surrade skit så som man ska göra när man umgås :D

sen så hade jag tid hos sjukgymnasten kl 16 så vi vandrade dit och sara vandrade till bussen, jag fick bältet av sjukgymnasten och han visade hur jag skulle ha det och allt sånt.

sen vandrade jag hem en sväng och så ringde fredrik för han slutade. så jag mötte upp honom utan för lägenheten som vi var och tittade på.

alltså, den var jätte fin och allt sånt! meeeen! ett enda problem, och det var att toan var hur liten som helst! och det går inte om man ska ha ett litet knyte där inne och så! sen var det väl lite små fuskgrejjer som man såg inne i köket men det hade man kunnat kirra. men ja, toan ställde till problem, hade inte gått att få någon bra lösning på saker och ting ang den.

sen vandrade vi hem och käkade, tror jag somnade straxt efter de på soffan och fredrik spelade tf2 som vanligt.


igår morse ringde mamma och frågade om jag skulle med till mormor, så javisst tänkte jag. surrade med danne och kom fram till att han skulle haka på dit ut också.

duschade och grejjade, mötte upp lina för att vandra till bussen med henne. hon skulle nämligen ner till stan och plugga lite.

även att det tokregnade när vi gick till bussen.

vi klev på bussen när den kom och jag betaltade min biljett direkt till mormor, tur man vet vad man ska säga: ungdom till töva, 802 ska det vara. (=

så slipper man hålla på att vänta med att busschaffisen ska hitta rätt grej att slå in och allt sånt, iaf så när danne klev på sa jag åt han att betala direkt ut dit också, vi åker förbi mammas busshållsplats och jag upptäcker att hon faktiskt inte klev på där :P

hon ringde då och sa att hon var nere på stan redan så mötte upp henne, gick och tog ut en peng till mig, sa hejdå så länge till lina, gick till bussen, satte oss, åkte ut till mormor.


hos mormor var ing-mari och elin! elin blev jätte glad när vi kom! lekte en sävng med henne och danne fick så glatt blåsa lite i en slang så hon kunde spela lite på ett litet litet litet pianogrejj som var där :P

jag pallade inte för jag blev lite yr ;D


fikade och surrade skit med mormor, sen så när elin skulle sova ute i vagnen så gick jag ut med sot ifrån öppnaspisen och kaminerna och danne och morsan fick äran att hämta ved åt mormor och bära det :D

svinhalt var det, riktigt blankis över hela gården, tycker magnus är lite dålig på att grusa/sanda där faktiskt! sen åkte vi hem, jag kom hem la mig på sängen och kikade på tvn och somnade en snabbis innan fredrik kom hem, och sen hade jag förhoppningar på att jag skulle få sova hela kvällen men jag kom på att det inte skulle vara så bra idé.

så jag höll mig halvvaken och försökte kolla på tvn, men somnade fan innan 23 iaf, minns jag sa åt fredrik att klockan var mkt så han kanske skulle tänka på att sluta spela för jag var så trött..


det är liiiiiite små jobbigt att han sitter typ 20 cm ifrån sängen och spelar och ska surra med de han spelar och sånt i vent och vettefan allt han gör.

oftast brukar det inte göra mig nåt, men ibland är jag så jävla trött och slut i kroppen och speciellt när jag har ont så är det jobbigt.

men jag hoppas han förstår att jag inte blir arg på han för att han spelar och sånt fast jag typ vrålar lite smått på han emellanåt när han höjer rösten mer och mer för varje minut som går.

jag älskar dig fredrik!!


14 veckor kvar tills det lilla krypet är planerad att titta ut till världen, går rätt jävla fort... är riktigt nervös och massa ångest över saker och ting, men det går väl över.. 

Av Jessica - 15 januari 2008 11:19

idag vaknade jag runt kvart i 8 för jag skulle ringa sjukgymnasten.

hittade inge nr dit först men efter mycket letande så hittade jag nr, så jag ringde dit och så svarade magnus tror jag han hette, så jag sa som det var och så frågade han om jag kunde komma dit idag kl 16! (= så då ska jag mäta ut ett bälte mot foglossningarna.


sen så ringde jag även till komvux för att få intyg att jag har pluggat, så jag kan läman det till af och akassan. så äntligen fick jag tag på den tanten så hon skickar hem det till mig så jag borde ha det imorgon eller nästa dag.


tänkte nästan duscha snart och ta och kirra lite lunch, för sara kommer väl om inte allt för länge till mig!! var längesen nu!! var på nyår vi umgicks sist!! dså det blir skoj!! 

Av Jessica - 13 januari 2008 20:32

alltså, i lördags vaknade vi runt kvart över 9 och käkade frukost nästan påengång, sen fick fredrik äran att gå till sin far och hämta fåååården, sen så när han kom gick vi ner till förrådet, tog all jävla kartonger vi hade där och lite annat smått som skulle kastas, sen så åkte vi ut till blåbergstippen och dumpade av skiten där. åkte hem och hämtade all pant, åkte på willys och pantade det, fick ihop typ 350:- så vi tog de och handlade lite mat där bara för att lixom :D lite pinsamt var det men nu jävlar är det gjort! och vet ni vad?? det finns massa plats i vårat förråd nu! man kan gå in där nu :D

sen kom vi på att vi skulle rensa ut en massa här upp och städa och tvättade gjorde vi i fredags kväll så jag fick vika all tvätt sen då också, vi tvättade typ 6 maskiner eller nåt sånt då, så jag hade de jag gjorde. 


idag vaknade jag återigen tidigt så fredrik fick ge mig frukost på sängen som vanligt ^^ och sen så dammsög vi och torkade golvet här hemma och donade på, sedan gick vi upp till fredriks mor för att låna hennes bil och åka och titta på en vagn, så maria följde med till jennys föräldrar i granlo och kikade och det slutade med att vi tog med oss vagnen hem! den är riktigt fin och jag är så glad att vi fick ta den för så billigt, så imorgon måste fredrik gå på banken och sätta in pengar till jenny (=

 sen idag har det inte hänt så mycket mera, jag har mest legat på soffan för jag har haft så ont...


nu kollar jag på singing bee på 3an och fyfan va roligt program!! :D

tittar vidare nu ja!

hörs 

Av Jessica - 11 januari 2008 17:42

igår plockade jag bort julen här hemma, det var väl typ allt jag gjorde.

idag har man inte gjort så mycket, håller på att tvätta och det är väl typ allt man kommer göra också idag, känner mig inte så kreativ till att göra så mycket mera.


man har så mycket drömmar om allt och hur man vill ha det här i livet, men inget kommer att hända känns det som just nu.

förhoppningen just nu är att fredrik får ett fast jobb, så vi kan ta lån, sälja den här lägenheten och sedan flytta till något större.

kommer bli fruktansvärt trångt och jobbigt att bo i en liten etta med en liten bebis.. förhoppningsvis kommer det någongång bli så att vi kan flytta till större men som det ser ut nu så är drömmen långt borta.


men men, ska ta och börja med middagen nu ja innan det är helt försent.. vill lixom inte börja må allt för dåligt. 

Av Jessica - 9 januari 2008 11:41

idag vaknade man kvart över 9 och kunde inte somna om alls, vilket är på sätt och vis skönt ockås att man inte sover bort hela dagarna, men idag hade varit en sån dag som jag gärna kunnat sova lite längre, eftersom jag inte har nåt piller att ta när jag vaknar.


den goda nyheten är att syster frida har hittat piller och köpt åt mig!! så fredrik ska få möta henne när hon kommer ner till stan och ge henne pengar och få pillerna så att jag kan leva halvnormal återigen.

 har fått i mig frukost iaf men jag mår fruktansvärt dåligt så jag tänkte lägga mig sängen snart igen. Får blir sängliggandes och kolla på tvn hela dagen tills fredrik kommer hem.


 ska ta och värma maten också snart så jag får i mig lite lunch, måste se till att äta lite och ofta idag. Vara lite mer noga med det än vanligt, för då kan jag ändå slippa kräkas så mycket.


nee nu sängen innan det är riktigt försent. 

Av Jessica - 8 januari 2008 20:10

vandrade ner till mamma förut idag, efter att jag hade lyckats fått tag på alla som jag skulle ringa till (=

fikade lite där och spelade lite kort, sen kom stora syster dit med fatima, surrade lite och lekte lite. sen kom fredrik dit också när han slutade jobbet (=

sen åkte syrran och fatima hem och jag vet inte vad vi gjorde, slappade mest bara (=


sen kom jag på att jag frågade fredrik om han hade köpt mina piller mot illamåendet och så att jag inte kräks hela tiden, men det hade han glömt. så han vandrade ner på apoteket och vad händer?!?!??! jooo, de är slut!!! det fanns några förpackningar kvar i skönsberg, men vafan?!?! det hjälpte inte mig just nu, jag måste ju ha dem imorgonbitti när jag vaknar!

så imorgon misstänker jag att det blir sängläge hela jävla dagen med en hink bredvid sig så man kan ha den i nödfall om man inte hinner in till toan.

men men, sånt som får vara då tills det kommer in några till stan eller om nån kan åka upp och köpa pillerna åt mig..


sen kom fredrik igen till mamma och innan vi drog från mamma fick jag med mig spagetti och köttfärsås!! *mums*

så jag sittre och käkar det och fredrik ska få wokadkyckling och nudlar tror jag eller ris beroende på vad han är sugen på.


ska sätta mig och äta riktigt nu  

Av Jessica - 8 januari 2008 12:35

idag var jag hos barnmorskan återigen, jag fick lämna urinprov, ta stick i fingret och blodprover och så blodtryck återigen. Allt var bara bra och alla värden och prover låg precis som det ska vara, jag kunde inte få några bättre svar. Så jag slipper äta järntabelletter :D

och det är jag jävla nöjd över! (=

 vi gjorde väl inte så mycket, pratade lite om allting och hur jag mår, och om foglossningar eftersom det är det jag har antagligen, så jag ska förresten ringa sjukgymnasten imorgonbitti och boka en tid för att få nåt bälte.


sitter här och väntar på att klockan ska bli 13 så jag kan ringa och kolla om någon kan svara idag på komvux och till kommunhuset igen till någon tant som jag ska ha lite intyg av, dock så verkar det vara jädra svårt att få tag på dem. Eftersom jag försökte hela dagen igår och det gick inte så får man sitta idag också.

 jag har fått tag på ett intyg som jag ska ha iaf, dock så ska det skickas hem, så man får väl vänta och se om det kommer nåt eller inte.

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards