Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Alla inlägg den 19 januari 2008

Av Jessica - 19 januari 2008 14:14

igår så när jag hade duschat och grejjat lite så tog jag bussen till mamma, där var frida med samira, vi busade och fikade lite..

hon har blivit så stor nu samira, det är så roligt att se när hon kryper omkring och tar tag i saker och ställer sig upp efter dem.

efter ett tag så ringde fredrik och sa att han hade fått atk, så han slutade jätte tidigt igår!! :D

så vi alla klädde på oss och tog en prommis ner till stan, jag fick sällskap till tunneln vid af, då gick mamma och frida till banken och jag gick på af, och när jag hade visat upp mina papper och sånt så kom fredrik dit!

sen gick jag och fredrik in till stan, fredrik gick in på apoteket och handlade mina piller och jag gick och mötte mamma och frida igen på banken, samira hade somnat så när fredrik kom dit så väckte jag och fredrik henne lite ;P

var inte meningen... eller nåt sånt ;D

sen gick vi på stan en sväng med dem och efter ett tag så kom jag och fredrik på att vi skulle åka hem, vi gick till bussen, sen när vi kom hem så såg vi på tvn en stund, och efter nån timme så frös jag så mycket så jag tog ett bad och efter badet så somnade jag..

jag vaknade och då var jag hungrig så fredrik ringde och beställde pizza åt oss :D


sen blev det tvtittande för mig och fredrik spelade, jag somnade nångång igen och jag har ingen aning om när fredrik kom och la sig..


jag vaknade tjugo i 9 imorse, så jag väckte fredrik!! jag är lixom världens snällaste och väcker honom för han vill säkert vakna tidigt med mig och vara vaken med mig när han är ledig!!! ;P


nu står han och diskar och jag sitter här, ska läsa lite  bloggar och sen se om vi ska ta och hitta på nåt, jag vill lixom göra nåt, är less på att bara vara hemma.. men det verkar lite trögt att komma på nåt att göra.. 

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards